Glamour Just Shine O Boticário pro ženy

Glamour Just Shine O Boticário pro ženy

jemně pikantní
slaný
svěží

Glamour Just Shine podle O Boticário je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy. Glamour Just Shine byl/a uveden/a v roce 2018. "Nosem" za touto vůní je Adilson Rato. Vrchní tóny jsou Růžový pepř, Hruška, Červené bobule, Broskvový květ a Bergamot; střední tóny jsouSolární tóny, Jasmín Sambac, Jasmín, Magnólie a Kosatec ; základní tóny jsou Sůl, Pralinka, Jantar (ambra), Pižmo, Santalové dřevo, Pačuli a Vetiver.

Parfumér

Jantar (ambra)
Pačuli
Vetiver

Ginina09

Nádhera, když jsem k němu poprvé přivoněla, nebyla jsem nadšená, protože jsem cítila něco obyčejného... Ale po pár minutách jsem se do tohoto parfému zamilovala, všichni doma ho chválili 💞
Z toho solného nádechu si nic nedělejte, parfém je úžasný, ale je dobré si ho před koupí vyzkoušet na kůži 😊

Larissa Félix

Mám ráda ovocné parfémy s citrusovými tóny, které se postupem času stávají sladšími, a přesně takový je pro mě tento parfém. Nerozeznávám žádné tóny, ale je patrné, že sůl v něm dává extra náboj, a přestože jsou parfémy Boticário známé svou špatnou výdrží a projekcí, tento se mě kupodivu drží celý den.

Maurício_Cass

GJS mi připomíná bohatší Egeo Bomb Camaramel For Her. Jak už lidé říkali, není příliš inovativní. Ale pořád je to dobré. Sůl je v mém čichu přítomna po celou dobu a dodává vůni tělo. Sluneční tóny + ovoce jí dodávají velmi povznesený a sofistikovaný nádech, ale bez plážového nádechu. Následují květiny a velmi zřetelný sladko-slaný pranilé, který dodává vůni více sofistikovanosti GJS. Bez přílišné projekce je vhodná na léto, ale podle mě je lepší na večer. Pokud si sednete prstem na rozprašovač, lépe se vydechuje.

Versace
Eros Flame