212 VIP Rosé Carolina Herrera pro ženy

212 VIP Rosé Carolina Herrera pro ženy

růže

212 VIP Rosé podle Carolina Herrera je Floral Fruity vůně pro ženy. 212 VIP Rosé byl/a uveden/a v roce 2014. "Nosem" za touto vůní je Lucas Sieuzac. Vrchní tóny jsou Růžové šampaňské a Růžový pepř; střední tóny jsouBroskvový květ a Růže ; základní tóny jsou Bílé pižmo a Dřevité tóny.

Parfumér

od Sandra Raičević Petrović

06/23/24 08:00
Oslava v láhvi: Vůně šampaňského

Oslava v láhvi: Vůně šampaňského

od Dariia Fessalonika, John Biebel, Bella van der Weerd, Anastasia Privalova, Jernê Knowles, Iulia Halatz, Edie Smith, Elena Vosnaki

12/31/23 02:21
Vůně inspirované filmy

Vůně inspirované filmy

od Iulia Halatz

12/22/23 07:30

Anna Faraway

Spousta radosti a pozitivity. Pestrobarevné třpytivé pozlátko. Flitry na šatech. Nálada na maximu. Úsměvy a objetí. Skleničky růžového dětského šampaňského. Oslavy a dlouhé procházky. Den musí být slunečný. Roční období musí být pozdní jaro. Chci se zamilovat do támhletoho roztomilého kluka. Třepotat se a tančit. Žádné starosti. Žít bezstarostně a lehce. Náladu zlepšující láhev žvýkačky.

DariaYa

Salon. Večerní událost v koktejlových šatech pudrové barvy s otevřenými zády a semišovými mokasíny na jehlovém podpatku. Podává se růžové šumivé víno. Sklenička za skleničkou. A teď máte chuť opustit tuto nudnou událost a utéct do nočního města (možná bosá) v doprovodu pohledného potenciálního partnera pro dnešní noc. Polibky na nábřeží, něžná objetí. A pak už jste v bytě. Vcházíte do sprchy, kouřově-ovocné svíčky, čisté povlečení a čistá postel v očekávání.
To je ta asociace. Velmi sexy, Mega. Naneseno dnes ráno na zápěstí v obchodě. Začátek nebyl úplně podle mých představ. Odešla jsem (opět) bez nákupu. Už večer jsem šla po ulici, foukal chladný a jemný jarní vánek a odněkud jsem cítila "luxusní sex v pokoji s francouzskými okny". Zastavila jsem se a začala hledat potenciálního nositele této vůně. A našla jsem, našla jsem je na své paži.
Můj další nákup je určitě na řadě.

rhizomaticleo

Tento parfém mě naprosto okouzlil a lidé mě nesčetněkrát pochválili, když se mě ptali, jaký parfém mám na sobě. Je to velmi svěží květinová vůně s nádechem růžového šampaňského. Je to jedna z mých nejdražších oblíbených vůní! Dlouho vydrží a nikdy není příliš těžká, ale má přesně takovou výdrž, jaká je potřeba. Dokáže vydržet hodiny, aniž by byla urážlivě silným parfémem, a není těžká ve špatném slova smyslu! Když po několika hodinách vyprchá, stane se jemnou a téměř jako by tato vůně byla nějakou květinou. Obvykle se mi některé parfémy omrzí, ale tento ne - udržuje vás v touze po další stejné vůni.

BeckyBanes

Nechápu předsudky vůči tomuto parfému. Je to velmi univerzální vůně, která hodně vypovídá o ženě, která ji nosí. Ať už je to večírek v kůlně nebo na střeše? Večírek se nese v jejím vlastním duchu!

Návrh šampaňského smíchaný s tóny, které v parfumerii často nacházíme, je tím, co vůni dodává punc. Vystřihne část sladkosti a dodá parfému onu zvláštní formálnost.
Pro mě je vůně ještě neuvěřitelnější po 1 až 2 hodinách na kůži. Připomíná mi elegantní, luxusní vůni panenky, ženy, která je velmi sebevědomá!

marianapico_

Nejsem fanoušek CH vůní, ale 212 VIP Rose je všechno. Otevírá se svěží a nebesky zasychá. Je efektní a podmanivá. Dostávám za ni spoustu komplimentů. Perfektní na večer, ať už do nóbl restaurace, nebo do klubu. Má skvělou výdrž, stačí jen pár stříknutí. Jsem do ní zamilovaná; určitě si ji znovu koupím.

michie123

Úvodní tóny jsou velmi ovocné a citrusové. Cítím vůni šampaňského, která je téměř hravá, mladá a lehká. Já však parfém miluji až ve chvíli, kdy se po několika hodinách ozvou základní tóny. Dřevitá, jemná pižmová vůně je sexy a krásně ženská. Cítím také vanilku a tuto část parfému zbožňuji nejvíce. Je to skvělý sofistikovaný parfém s mnoha tvářemi.

azuriiita

Přiznám se, že jsem od tohoto flakónu "212 vip ~ rosé" moc neočekávala... ale přiznávám, že je mi příjemný a opravdu voní jako šampaňské rosé, je také docela jemný a ženský; není vtíravý, působí jemně. Přijde mi vhodná na vzdušné odpoledne, pokud možno poblíž pláže nebo místa obklopeného přírodou, tak nějak pohodově... Myslím, že na noc nebo do uzavřeného a znečištěného prostředí, jako jsou ty reklamní, se prostě nehodí, nekombinuje se; a kvůli vůni šampaňského mi nepřijde moc vhodná ani na ráno, i když dobře, je to všechno věc vkusu. Rozhodně ji ale cítím jako vůni na léto, kdy už je jaro cítit teplem, nebo obecně na pohodové dny... hodila by se i do zavazadla na dovolenou :) Vůně se hodí i na dovolenou.

Představuji si ji na ženách, které žijí (nebo prožívají chvíle svého života) pohodově, nekomplikovaně, jedou autem na další pláž nebo na svačinu - večeři v trendy (ne příliš sofistikovaném) podniku s dobýváním týdne.

Olfaktoricky je to "zvrat" ve velmi dlouhé řadě flakónů 212, který se vzdaluje od originálu (který jsem si kupodivu vždycky spojovala s vínem) a ještě víc od 212 vip, kterou vnímám spíš v duchu večerních výletů a podobně.

flaviabez

Jaké příjemné překvapení bylo toto uvedení na trh! LÍBILO SE MI!
Ucítila jsem na kamarádce lahodnou vůni a nemohla jsem uvěřit, když mi řekla, že je to Vip Rosé. Představovala jsem si, že bude extrémně silná, sladká, vtíravá, vlezlá, jako 212 Sexy. Vím, že mezi nimi není žádná podobnost, ale vystihla jsem problém se Sexy a přenesla ho!
VIP ROSÉ je sice sladká, ale dřevité tóny rozbíjejí medové ovoce a šampaňské jí dodává velmi osvěžující nádech. Pár vteřin po nanesení působí velmi osvěžujícím a příjemným dojmem.
Přišla mi opravdu lahodná.
Nemyslela jsem si, že je to parfém výhradně na noční procházky nebo do klubu. Alespoň na mně byla po 1 hodině velmi jemná. Dá se nosit i přes den, pokud není horký den. Můžete ji nosit i v práci, pokud máte dobrý odhad, má univerzálnost, kterou u parfémů tolik oceňuji.
Přitahuje hodně pozornosti chlapů. Můj přítel ji už zvolil za jednu z nejlepších v mé sbírce (touché!).
Velmi připomíná svěžest vychlazeného růžového vína.
Úplně jiná, než jsem si představovala.
Stala se mou nejoblíbenější vůní Carolina Herrera!

Fanática

Musím přiznat, že můj vztah k CH nepatřil k nejlepším, ale tentokrát oslovila všechny mé smysly a uchvátila je, vůně je sladká, s velmi dobře vyváženými ovocnými tóny a základními tóny, které jí dodávají jedinečnou sofistikovanost.
Doporučuji těm, kteří rádi zanechávají velmi nezapomenutelnou vonnou stopu.

Carolina Herrera mě překvapila!!!!,

Dym

Myslela jsem, že je to parfém se sladkým pozadím smíchaným se šampaňským, připomínal mi řadu 212 sexy/ VIP. Zdá se, že 212 VIP Rosé je někde mezi nimi, protože má sladký baladický nádech VIP, ale šeptá vám do ucha, dobývá a naznačuje SEXY stránku. Myslím, že je to dobrá vůně na rande, na intimnější, klidnější večer.
Nepřekvapí mě, ale je to dobrý parfém.

danielacucuzza

velmi vyvážená vůně, je podobná 212 vip, ale tato je více květinová a svěží, nádherný parfém. Opět dobrá pro karolínu!!!!
rd : na kůži cítím červené ovoce, ze začátku je dominantní vůně šampaňského a pak převládá červené ovoce s pižmem, krásný parfém!