Malibu - Party in the Bay Simone Andreoli pro ženy a muže

jehličnatý strom
rum
laktonický
kyselý

Malibu - Party in the Bay podle Simone Andreoli je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy a muže. Malibu - Party in the Bay byl/a uveden/a v roce 2018. "Nosem" za touto vůní je Simone Andreoli. Vrchní tóny jsou Limetka a Zelený tón; střední tóny jsouKokosový nektar a Cukr ; základní tóny jsou Rum a Santalové dřevo.

Limetka
Zelený tón

Kokosový nektar
Cukr

Rum

Lincoln Rodrigues

Tropický parfém, který je hodně mimo, o Creedu jsem neslyšela, ale kvalita a přirozenost tónů Malibu je neuvěřitelná. Otevírá ho velmi ostrá kyselá limetka, jedna z těch z tržnice, doprovázená rumem, který parfém promění v kokosový koktejl, nejpřítomnější tón v parfému. Je to sladká, krémová vůně, ale pro svou příležitost velmi dobře nositelná v létě, řekla bych, že je to můj signature parfém na dovolenou na pláži, výlety do letovisek. Uvítala bych, kdyby se sladkost snížila, sušení je příliš kokosové + sladké

Kdyby měl tento parfém tón černého rybízu/ananasu/pasírovníku, byl by to dokonalý doplněk.
Byl by to dokonalý soulad.

Vydrží 8 hodin a má velmi vysokou projekci 2 hodiny. Parfém je opravdu kokosová a citronová bomba doplněná rumem.

Whiteken79

Nastal čas.
Právě teď je ten správný čas nosit Simone Andreoli Malibu s největším možným uspokojením.

Ve skutečnosti existuje vytoužené léto a skutečné léto.
To druhé se skládá z tepla, pláže (pokud jste samozřejmě na dovolené), možná i z příjemných večerů; ale především je skutečné, hmatatelné; často neuspokojivé.

To první je touha. Tvořená minulými, prosetými vzpomínkami, v nichž vše probíhá přesně tak, jak má. Ve kterých je každý večer dokonalý. Každé setkání je krásné. Každý den je tak slunečný, svěží a teplý, jak má být.
A právě v touze je umístěna tato vůně.
Ve které, jak není třeba dodávat, je všechno dokonalé.
Vše je jiskřivé, svěží, čisté, alkoholické, jak má být.
Je to dokonalý koktejl, na dokonalý letní večer, s dokonalou osobou.
Vydrží krátce, je to vůně, která pak ulpívá na kůži a stává se intimní připomínkou sebe sama.

Takže to je nejlepší čas na její nošení, pak už je pozdě.
V červenci, v srpnu, kdy je vše skutečné a hmatatelné, nebo ještě hůře, když už jsou prázdniny vzpomínkou, bude bolestně pozdě.
Stane se čichovým sloupem melancholického léta.

A to si nezaslouží.
Dopřejte jí touhu, očekávání.
Ona si to zaslouží a vy si to zasloužíte.
V tomto rozměru bude tak nádherná, jak by měla být.

P.S. Ano, je to Panenský ostrov chudých. Ale je to velmi dobré. Stacce.
Hodnocení 9/10

Eucalipto

S příchodem pěkného počasí a blížícím se létem si troufám tvrdit, že jsme všichni prošli fází hledání zábavné letní vůně; jako jedna z prvních nás napadla Virgin Island Water od Creedu, ale vzhledem k její vysoké ceně a pochybné účinnosti jsme hledali alternativu a skončili jsme u této Malibu Party in the Bay.

To byla alespoň moje cesta, ale ani ona není levná, a tak jsem se rozhodla ji nejprve vyzkoušet prostřednictvím objemného vzorku.

Pravdou je, že splňuje to, co slibuje, to by bylo shrnutí pro všechny, kteří nechtějí číst dál, tedy zábavnou tropickou vůni, která se silně podobá výše zmíněnému parfému Creed, ale minimálně mě nechala trochu chladnou.

Tóny vnímám jako poměrně kvalitní, nepříliš syntetické nebo plastické vůně a dobře sestavená kompozice.
Vrchní tón je osvěžující, protože limetka exploduje, jako bychom ji prudce vymačkali nad miskou hnědého cukru; exploze oslazené limetky, dalo by se říct.
Po této fázi, která je nejkratší, následuje spíše ovocný než dřevitý kokos, který dodává parfému trochu "vzduchu" a dává mu poněkud aldehydický tón, který mě docela překvapil a který je tu od chvíle, kdy vyšel, v kombinaci s jemným rumem, který je poněkud zastíněn charakteristickou suchou a dřevitou vůní santalového dřeva.

Její výkon je poměrně umírněný, nevyniká délkou trvání ani projekcí a přestala jsem ji cítit během několika minut, určitě se na úrovni kůže táhne mnohem víc, ale parfémy jsou tu od toho, aby byly cítit, a tady jsem byla zklamaná. Vůně také není nijak převratná, pokud znáte parfémy Creed, tak za to všechno jsem si řekla, že mě nechala trochu chladnou, zejména vzhledem k tomu, že její cena není zrovna levná, i když samozřejmě, pokud si dáme tu nálepku niche parfému a vezmeme v úvahu množství parfémů, které přináší, mnozí si řeknou, že je to výhodné... to je věc názoru.

Ideální parfém a řekla bych, že svou povahou exkluzivní pro letní období, spíše noční než denní, protože není tak svěží, a spíše ležérní než formální, jistě potěší milovníky tropů a pláží. V mém případě zůstane u vzorku, ale je to velmi doporučitelný a chutný parfém, který nepochybně zprostředkovává dobré vibrace a veselou a pozitivní náladu.

renatop1986

PERFUMED!!!

Malibu - Party in the Bay [ - KILLER - ] by Virgin Island Water - Creed

Malibu je konstrukčně jednodušší než VIW, ale jsou si velmi podobné a Malibu převálcuje VIW, pokud jde o výkon:
Projekt = 2 h - 3 h
Pevný = 8 h - 10 h

Malibu - Party in the Bay je citrusový, ovocný, gurmánský a sdílený parfém.

Je to velmi příjemný parfém, sklízí spoustu komplimentů, je velmi nápadný, má neuvěřitelný výkon, je velmi letní, plážový, připomíná plážovou párty.

Tento parfém se otevírá hodně citronem, pak se k akordu připojí tóny kokosu a cukru, které přinášejí sladkost a krémovost, a rum, ve vysychání se kokos ještě více projeví spolu s rumem a santalovým dřevem, které tuto krémovost umocňuje, takže působí jako velmi krémový kokosový likér.

Jediné, co chybělo, byl ananasový tón, aby byl identický s Pina-Coládou.

BLIND!!!

- Léto/jaro
- Univerzální = ano
- Sdílený = ano
- Projekce = 10
- Držení = 10
- Vůně = 9

Anairamis

Letní vůně par excellence!!!! Vychází z ní čerstvě vymačkaný zelený citron, lahodný, silný a příjemný, doplněný některými zelenými aromatickými bylinami, jako je hierba buena. Připomíná mi citron se solí (spíše než deklarovaný cukr), který se používá k přípravě letního koktejlu.
Místo rumu mi asociuje spíše GinTonic, kyselý, svěží, chladivý, studený, s dobrými bylinkami a kokosovou vodou🤷 lahodný, zcela unisex, s efektním provedením.
Je pravda, že je dost podobný Still Life in Rio, ale tenhle se mi líbí mnohem víc, Malibu je vyváženější, zvláštnější a dlouho vydrží.

The Wolf

Vodu Virgin Island Water jsem milovala a nosila mnoho let. Slyšela jsem, že tohle je její silnější verze.
Tak jsem si pořídila karafu této vůně a testovala ji vedle své várky VIW z roku 2016.

Ta je téměř identická. Dokonce se jim povedla i limetka, což se jiným klonům nedaří. Jediný rozdíl je ale v tom, že limetka je v úvodu VIW o něco jasnější a trpčí. Výkon na Malibu Party v zátoce je lepší na projekci a dlouhověkost. Jedná se o důstojnou náhradu za velmi drahý Creed. Objednal jsem si plnou láhev ve slevě.

Vůně 9,5/10
Výkon 7,5/10 (na tento typ letní vůně úžasný).

Luna_503

Malibu je úžasné! Začíná intenzivní limetkou a rychle se uklidní do limetkovo-kokosové tropické dobroty. Projekce a síla jsou slušné. Dobrá vůně pro teplé dny. Jedinou nevýhodou je, že je trochu předražená, jako většina niche vůní v dnešní době. Ano, je levnější než Creed... nicméně existují alternativy, které voní téměř stejně a stojí mnohem méně. Pokud hledáte něco podobného, podívala bych se na Alexandria Fragrances - Hawaiian Volcano (neintenzivní ver.). S tím, že jsem si koupila plnou lahvičku Malibu a nelituji. Směs je tak jemná a voní mnohem kvalitněji. Těším se, až vyzkouším další nabídku od Simone Andreoli.
8.5/10

Láhev jsem zakoupil u společnosti exscentia. Jsou v USA a mají extrémně rychlé dodání a vynikající služby. Vřele doporučuji prodejce. Mají většinu sortimentu Simone Andreoli a mnoho dalších italských niche domů.

wondervalley666

STOJÍ TO ZA TO! Musela jsem si lahvičku dovézt do USA z Itálie, protože tady se nedá sehnat. Kupovala jsem naslepo a očekávala jsem, že to bude přeplácané, předražené a špatně fungující, jako každá jiná letní/tropická/suntan oil-like vůně, kterou jsem zkoušela od všech top návrhářů/niche domů/obchodů, navíc jsem vyzkoušela všechny levné plážové kokosové tropické spreje z obchoďáků, drogerií, BBW, Yves Rocher atd. Mám velkou sbírku vůní a letní/plážové/tropické vůně jsou jednoznačně nejdražší a nejhůře fungující ze všech. Málokdy se mi stane, že najdu nějakou, která nezmizí do dvou hodin, méně, pokud se ji odvážím nosit venku na slunci v poušti, kde žiju. Zdá se, že všechny "nejlepší" letní vůně se přestaly vyrábět/reformovat a nejsou tak dobré, jako bývaly.

Dnes mi přišla lahvička Malibu, v autě jsem ji nedočkavě otevřela a při sezení na parkovišti jsem si nastříkala pár střiků na zápěstí. První dojem byl, že je to SILNÁ a realistická limetka. Předpokládala jsem, že to bude asi tak všechno, co z ní dostanu, protože ve většině kokosových vůní (soleil blanc atd.) NIKDY necítím kokos. Pak jsem šla nakoupit potraviny, s rouškou na obličeji, protože jsme stále v pandemii. Přes masku jsem necítila/necítím obvykle žádný parfém. Asi po 10-15 minutách jsem si brala pomerančový džus a začala jsem cítit silnou vůni typu kokosové daiquiri/malibu rum. Trvalo mi dalších 10 min, než jsem si uvědomila, že ten zápach vychází ze MĚ a ze dvou malých sprejů, které jsem si nanesla na jedno zápěstí. Přes masku jsem cítila nejlepší kokosovou vůni, jakou jsem doposud našla (a to jsem jen za posledních 6 měsíců naslepo koupila a znovu prodala přes 3 tucty kokosových vůní, protože jsem z nich nedokázala vycítit žádný kokos, ať jsem stříkala, jak jsem stříkala, a dostávala jsem z nich jen slabé dřevité základy, slabé prchavé květinové a rychle slábnoucí citrusové tóny). Po několika hodinách začala tato vůně vysychat do kokosově limetkové vůně, která je díky zeleným tónům a santalovému dřevu lehce vodní/kolínská/dřevitá a která opravdu voní jako lepší verze Creed VIW. Když jsem dříve zkoušela VIW, připadala mi spíše jako kokosovo-limetkovo-verbenový tělový sprej BBW, který jsem nosila před 20 lety,jen o něco silnější s o něco příjemnějšími citrusy. Byla jsem na vážkách, zda si koupit FB creed, protože recenze se různí a říkají, že některé šarže a novější složení fungují velmi špatně. Místo toho jsem si koupila tento a musím říct, že ho mám mnohem raději. Je to asi jedna z prvních vůní, které jsem testoval a u kterých jsem dokázal rozeznat každý tón. Každý tón voní draze, silně a je vyroben z kvalitních ingrediencí. Takhle vypadaly parfémy před dvaceti lety, než všechny parfumerie začaly ředit a nahrazovat kvalitní vůně ve svých EDP levnými syntetickými. Jakmile budu moci, objednám si znovu záložní lahvičku. Obvykle mám ve vůních ráda tuberózu/bílé květiny, kokos a kořeněné santalové dřevo. Tato je více citrusová, než obvykle vybírám, ale je to opravdu božská vůně a jsem nadšená, že ji mohu namíchat.

NEdoporučuji ji nikomu, kdo nemá rád kokos. Je to nejsilnější kokosová vůně, jakou jsem kdy cítila, a to vlastním francouzské niche extrait de parfum kokosové vůně, které jsou "věčné". Dobrá zpráva je, že to NENÍ ta plastová/pižmová/špinavě zelená kokosová vůně. Je to kořalkově sladký kokosový likér/rum (přiměřeně, podobně jako rum Malibu). Nositel se také musí cítit pohodlně, když poněkud voní jako kokosovo-limetkový tropický koktejl. Pokud jste to vy, nebo jste se rozhodovali o koupi/nemůžete si dovolit VIW, zkuste raději tohle. Nebudete zklamaní. Z hlediska vůně bych ji ohodnotila perfektní desítkou (vyšší než většina mých oblíbených vůní). Z hlediska výkonu vydrží přes 6+ hodin, stále čekám, kdy vyprchá! Většina letních vůní na mně nevydrží déle než 2-3h, tato je silnější než všechny ostatní, které jsem zkoušela. Silage je MNOHEM silnější než většina parfémů na trhu. Stačí dva malé střiky na jedno zápěstí a cítím kolem sebe bublinu této vůně. Kdybych se přestříkala, mám pocit, že by mě lidé cítili na více než 10 metrů, haha. Pro mě je tato vůně unisexová, ale chvílemi mi připadá sladká a trochu víc ženská a po 20 minutách se mi do ní dostane víc santalového dřeva/zelených tónů, díky kterým je cítit svěže a trochu víc mužně. Pak se na mě zase přepne. Nemyslím si, že se bude líbit ženám, které dávají přednost vůním cukrové vaty s marshmallow, stejně jako mně, ani mužům, kteří nesnášejí vůni čehokoli jiného než dřeva/hnědého/pižmového. Je to tak zábavná vůně, že jsem se zamilovala.

AKTUALIZACE: Po několika nošeních jsem zjistila, že tato vůně vydrží 12+ hod. Kolem 5.-6. hodiny zjemní a ztratí hodně ze své síly, ale stále je dost silná na to, abych ji cítila ještě 14 h a mohla ji odhalit, kdybych se očichávala zblízka. To je působivé, protože na spoustu parfémů jsem anosmická nebo na mně během několika hodin vyprchají/zmizí. Aplikovala jsem ji v 8 hodin ráno, jela jsem pár hodin na pláž, několik hodin jsem se potila na více než 80stupňovém slunci, propotila jsem se při krátkém výšlapu, převlékla jsem se, šla jsem se najíst a prošla se po městě. Jel jsem zpátky několik hodin, a když jsem přijel domů, pořád jsem to na sobě cítil, docela hezky a jasně. Ještě druhý den ráno, když jsem třídila špinavé prádlo, jsem to cítila na oblečení. Také jsem zjistila, že se krásně páruje s vůní Gucci Bloom Profumo di Fiori. Večer předtím jsem si vzala Bloom, druhý den jsem si vzala Malibu a skončila jsem s omamnou směsí, která voněla jako Malibu s jemnou letní tuberózou a zůstávala na mém oblečení několik dní a ulpívala mi ve vlasech. Zdá se, že tyto vůně v sobě navzájem vyzdvihují to nejlepší. Také jsem si už objednala další lahvičku Malibu, protože je stoprocentně hodna zálohy.

Vvvvvlllll

Na první pohled se zdála jako obyčejná teenagerská vůně, ale jakmile jsem ji lépe poznala, ocenila jsem ji. Je lehká, ale velmi dlouho vydrží. Vrcholem této vůně je, že v blízkosti kůže voní citronem a stopa po něm je kokosová a vydrží velmi dlouho, tento druh vůně je ošidný, vy uslyšíte citron a okolí kokos. Podle mého názoru je to úžasné.

Perfume Pasion Lifestyle

Je těžké mluvit o této vůni a nemyslet na VIW, nejsou stejné, ale podobnost tu je. Podle mého názoru má vůně Creed větší kvalitu a je vyváženější. Ale pro ty, kteří nechtějí platit takové ceny nebo chtějí něco výraznějšího, je Malibu velmi dobrou volbou.
Co zde najdeme?
Svrchní nótu s velmi silnou limetkou, která vám dodá příval energie, za ní cukr, rum a kokos. Koktejl, nic víc, nic míň.
To vše spočívá na krémově dřevitém základu. Veselá, neformální, pro den i teplo.
Nasaďte si sluneční brýle, letní košili a stiskněte spoušť.

Ragnar

Stále hledám dokonalou letní vůni podle svého vkusu, i když jsem si vědoma, že je tu vlastně už nějakou dobu a vždycky jsem ji znala, jen jsem si to musela uvědomit v duchu.
Malibu je vůně léta. Nelze ji nesrovnávat s jejím starším bratrem Creedem; podobností je tu spousta a také jich není málo.
Malibu je díky přítomnosti limetky v kombinaci se zelenými tóny chladnější, a tudíž i příjemnější na nošení v horku. Vzhledem k jasnému cenovému rozdílu mezi oběma a provedení na míru, které převažuje misky vah na stranu Andreoliho výtvoru, bych řekla, že Malibu může toto srovnání vyhrát na plné čáře.

V úvodu dominuje šťavnatá exploze velmi výrazné limetky v kontrastu se zelenými tóny, díky nimž je vše svěží.
V srdci nacházím kokos a cukr, které se odhalují velmi nesměle a spolu s úvodními tóny vytvářejí to, co je pro mě vůní léta a štěstí.
Rum a santalové dřevo vytvářejí krémový základ, který však nijak neubírá na bezstarostné svěžesti, kterou tato vůně nositelce dodává.

Nádhera!

MartinaC.77

Z těch, které vlastním, je tato od Simone Andreoliové moje nejoblíbenější. Miluji svěžest citronu, krémovost kokosu a svěžest santalového dřeva v základu. Je to parfém, který se podle mého názoru nosí zejména v létě na pláži. Je to "pleasure", sexy a bezstarostný parfém. Výdrž je velmi vysoká. Hodnocení 9.

roman71

Vzal tento parfém asi před měsícem...použil ji v teplém počasí...je to originální a zajímavé s jeho citron-kokosový zvuk...stabilní. trasy dobře.Obecně platí, že zajímavá značka, myslím, že to není můj poslední nákup vůní z této řady...pokud je touha vystoupit z davu v létě...vzít!

UliPerfi

Tohle je rozhodně příchuť večírků, prázdnin! Jako klasický koktejl MARGARITA! Tak opojný, svěží, hravý, flirt v té nejčistší podobě)))) vytváří dokonalou náladu! Zvonivé citrusy, sladké tóny přecházející do útulného santalového dřeva. Můj oblíbený. Lidé, kteří jsou často v Itálii (a sám italský parfémář hodně cestuje po světě) - mně se moc líbila.