Leisure in Paradise podle Simone Andreoli je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy a muže. Leisure in Paradise byl/a uveden/a v roce 2020. "Nosem" za touto vůní je Simone Andreoli.

Bordo
Je úžasný, nemůžu uvěřit, že jsem našla takový parfém! Je super lahodná, velmi krémová tropická vanilka. Voní jako totální prázdninový flakon. Jako bych byla na nějakém krásném místě, v teple, se všemi lahodnými chutěmi exotické destinace a dezertů. Nemám ráda kokosové vůně ve většině ces, ale tady je namíchaná k dokonalosti a nemá tu zastaralou kokosově - vodní typickou dovolenkovou vůni nebo opalovací atmosféru. Vanilka je zde mnohem silnější a je krémová, sladká a lahodná, jako vanilkový krém s nádechem bohatého kokosu. Navíc krásné tropické ovoce! Těžko se dá přesně určit odrůda ovoce, kterou tu cítím, takže asi papája, protože pro mě nemá příliš výraznou vůni, ale spíš celkovou atmosféru tropického ovoce. Ananas je také velmi dobře namíchaný a není v tomto parfému vyloženě přímočarý. Do žádné pina colady se tady nepouštím, ale jsem vlastně ráda, protože je to takové jedinečné. Jako by se všechny ostatní domy snažily vytvořit podobnou vůni, ale jen Simone Andreoli se podařilo dosáhnout dokonalé gurmánské krémově lahodné tropické dovolené ve vůni v lahvičce.
Jo, taky je trochu laktonická a trochu mi připomíná lahodný krémový jogurt s marakujou.
Je to opravdový volný čas v ráji 😍.
Výkon je vynikající, dobrá projekce a působivá výdrž na takový profil vůně. A co je nejlepší, nulové pižmo!
I když křičí dovolená a teplé počasí, myslím, že se hodí spíš do ne tak horkých dnů, kdy vlastně potřebujete, aby k vám přišlo trochu dovolené. V horkých dnech/při tréninku by mohla být až příliš lepkavá/sladká.

Dumbplings
Líbí se mi, jak jsou negativní recenze lidí obvykle "voní jako tělový sprej" nebo voní jako "koupel a tělo funguje"... jo, voní dobře, takže to není negativní věc, nic špatného s tělovým sprejem, voní úžasně. Nenechte se odradit tím, že něco voní jako tělový sprej (což není), protože tělový sprej voní dobře.
A ještě jednou zopakuji, že nevoní jako tělový sprej. Je to krémový kokos, s akordy podobnými mléku, téměř jako vanilka. Kombinace papája + ananas voní spíše po mangu... takže to, co dostanete, je spíše ve stylu laktonové/krémové/kokosové/vanilkové vůně jako tropické mango. Představte si Xerjoff Cruz Del Sur II, až na to, že není tak přirozeně vonící, a ano, je trochu víc na syntetické straně, ale rozhodně není křiklavá nebo špatná.
Je to dobrá věc, schvalují ji všechny holky, kterým jsem ji nechal přivonět, a schvaluje ji i žena. Pokud jste dívka a myslíte si, že to nevoní, stejně to noste, protože všichni ostatní si k tomu rádi přivoní a dostanou hromadu komplimentů.

Tata888
Opět jsem se přesvědčila, že každá vůně má svůj čas. Při prvním vyzkoušení se mi zdála velmi sladká a vůbec ne nositelná. Naopak mé dospívající dceři se velmi líbila. Ale.... V letním ne příliš horkém deštivém počasí jsem měla chuť ji nosit. Nebyla dráždivá, příjemně zahalující s ovocnými vanilkovými tóny. Kokosová vůně mě nepřeválcovala. Vše se prolínalo a vznášelo v příjemném obláčku. Během šesti hodin jsem ji ze sebe zachytila velmi zřetelně a o něco později jsem ji chtěla obnovit, abych ji slyšela ještě živěji. S touto vůní jsme strávili velmi příjemný den. Společně s ní se kolem mě vznáší pocit bezstarostnosti a jakéhosi klidu. Nedokážu si ji představit v chladném počasí, ale ani ve velmi silném horku, možná se dnes hvězdy jen srovnaly)))) ukáže čas).

Amrin@
Krásná vanilka ve víru tropického sladkého a kyselého ovoce, kokosového prášku a suchého ušlechtilého dřeva. Navzdory veselému mixu se ukáže, že chuť je velmi krásná, drahá, nevyrovná se levným ovocně-sladkým kompotům ze středního a masového trhu.
Asociace: rozsypané kandované ovoce v moučkovém cukru, tropický koktejl v kokosové misce s kousky ovoce. Směr na mém čichu je podobný Xerjoff Cruz del Sur II, základ je blíže Dragonfly Dance Nobile 1942, podobná suchá vanilka.
Hlasitá, velmi mazlavá a vytrvalá. Sedí na oblečení až do vyprání s hlasitou suchou vanilkou s ozvěnami tropů. Upřímně řečeno, rychle mě unaví i první den nošení, tlačí, všechno zastiňuje. A to ji mám ráda a chci se dostat z jejích spárů.....

Asija
Skvělá vanilka s kokosovým mlékem a dřevem obklopená exotickým ovocem. Ovoce je v prvním okamžiku peprné, ale rychle se prolíná s kokosovo-vanilkovou smetanovostí. Dřevitost je zde velmi příjemná, patrná již na začátku. Dále se ovocno-kokosový krémový koktejl třpytí dřevitostí a vanilkou, klidný a slunečný... šplouchání vln, lehký vánek.....
Důstojná variace na letní a prázdninové téma. Karibik je někde tam, daleko, a parfém je na dosah ruky.

Ragnar
Souhlasím s dojmy Samanty Dean.
Leisure in paradise má opravdu příjemný sladký a krémový úvod, který mi velmi připomíná vanilkovou zmrzlinu.
Pak se odhalí kokosové mléko s dužinou a také ananas, který se pomalu vynořuje v celé své šťavnatosti. Zatím je vše velmi dobře vyvážené a také velmi odpovídá mému vkusu.
Je tu ananas, kokos, vanilka a další tropické ovoce. Napadají mě velmi dobré sluneční krémy a také, opakuji, příjemná vanilková zmrzlina a zmrzlina z exotického ovoce.
Je mléčná, krémová a vanilková; mléčný koktejl s vanilkovým mlékem, kokosem a papájou. Všechny tyto věci jsou dobré, ale ne piňa colada. Vypila jsem jich už hodně a připadají mi mnohem svěžejší než vůně na kůži.
Bohužel se po půl hodině stočí do přeslazeného směru, který mě velmi ruší. Vanilka a kokos přebíjejí všechny ostatní tóny a ztrácí se ta exotická, ovocná stránka, která vůni vyvažovala. Příliš sladká, "hrubě sladká", souhlasím. Vanilková arbre magique; téměř způsobuje bolest hlavy.
Opravdu škoda, protože první půlhodinu jsem si ji téměř zamilovala.

simona.o
První myšlenka: Pinacolada!
Událost: Můj manžel si všiml, že mám "dobrý parfém", a dokonce vyslovil slovo "kokosový": už jen tato asociativní snaha mě téměř dojala a přiklonila mě (jako bych to potřebovala) k pozitivnímu výsledku testu tohoto parfému.
Myšlenka: Simone Andreoli musí být skvělý člověk, když si k jeho parfému přivoníte a máte pocit, že ho milujete.

Honeysuckle85
Jsem moc ráda, že mohu tento úžasný parfém recenzovat!
Představte si neuvěřitelně kvalitní Piña Coladu na své kůži. Kokosové plody a mléko jsou zde hlavními hráči, ananas a papája jsou výrazné jen proto, aby kokos vynikl ve své dokonalosti. Je to tropická a sladká vůně, ale přináší něco tak jemného, co se těžko odhaluje, ale rozhodně dělá celou šťávu opravdu krásnou. Dřeviny jsou patrné až po několika hodinách nošení, ale počítám, že zabraňují tomu, aby vůně byla od začátku do konce příliš sladká. Výdrž a siláž jsou naprosto neuvěřitelné, zanecháte za sebou nádhernou stopu, a pokud se nastříkáte více než 4-5krát, snadno zaplníte celou místnost, ale nikdy nebude vyvolávat bolest hlavy nebo podobné věci, kvalitní ingredience zde dělají rozdíl.
Tuhle tropickou krásku miluju a nemůžu ji doporučit!

Honeysuckle85
Milá Simone Andreoli, děkuji ti za tuto skutečně exotickou lahůdku. Představte si vůni piña colady na kůži... ano, je to lahodný akord mléka a kokosové dužiny v horní části, provoněný a radostný ananasem a papájou... věrně obnovuje atmosféru tropického ráje se spoustou bílého písku, křišťálově čistého moře a sladké nečinnosti.
Leisure in Paradise je vůně nejvyšší kvality, která se pyšní tropickou sladkostí, to ano, ale s éterickou kvalitou připomínající nekontaminovaný ráj, sladkostí, kterou krotí jemný dřevitý základ vnímatelný po několika hodinách.
Vytrvalost se vymyká veškeré lidské logice, prvních pár hodin zanechává všude stopu, a pokud to s postřiky přeženete, je to chvíle, kdy zaplníte místnost (však vám okolí možná i poděkuje)... a nic, když přijdete večer domů, přijde devátá večerní, o půlnoci je tam, mysleli jste, že se ho zbavíte sprchou, abyste si mohli dát svěží růžovou EDT? A ne, on tam bude pořád. Zůstane vám ve vlasech až do dalšího mytí. Bláznivé. Báječné.