Hodnocení parfému 4.04 z 5 s 138 hlasy
Silent at The Theme Park podle Toskovat' je vůně pro ženy a muže. Toto je nová vůně. Silent at The Theme Park byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je David-Lev Jipa-Slivinschi. Vrchní tóny jsou Citrón, Lipový květ, Šeřík a Pomerančový květ; střední tóny jsouYlang-Ylang, Kakao, Konvalinka, Prádlo a Kašmírové pižmo ; základní tóny jsou Jedle balzámová, Dubový mech, Olibanum, Pačuli, Labdanum, Cedr a Vanilka.

Fragonardovou květinou roku 2024 je šeřík. Vychutnejme si jeho jemnou vůni!
od Anastasia Privalova

denever_nocek
Další Toskovat' vydání, které jsem testoval. Otevírá se květinově - máme tu výraznou směs pomerančového květu a šeříku s jemným medovým nádechem lipového květu. Není to špatné, ale bohužel s každým dalším okamžikem se do popředí stále více dostává pomerančový květ (myslím, že s příměsí kakaa), který nemohu vystát. Proto si tento výtvor raději nechám ujít. Také jsem si myslela, že kompozice bude zajímavější, třpytivější a proměnlivější. Takže za zklamání považuji spíše Silent.

Матроскина_кошка
Pěkné 👌
Velmi velmi velmi vápenatý a sladký.
Jarní vůně s ozvěnou země prohřáté na slunci. Ale asi takhle můj nos interpretuje pačuli :) v jednu chvíli mi přišlo, že lípa a pačuli jsou tam v duetu 😀.
Na kůži se otevírá mnohem příjemněji než na flíčku.
Nevím, jestli ji můžu nosit pořád, ale budu se k ní pravidelně vracet.
Vrátila jsem se, názor se poněkud změnil. Teď to vypadá nějak takhle.
"Stojíte v lipové aleji na konci velmi velmi velmi horkého dne. Vůně lípy je tak štiplavá a sladká, že vám zhořkne. Země pod stromy je mírně vlhká a vyšisovaná ve stínu. Protože se jedná o stereofonní vůni s plným prezenčním účinkem, dlouhé stání v horku vás také začne cítit. Po chvíli však horko zcela ustoupí a zůstane jen vůně lipového květu a letního větru."

Bruno Perrucci
S Davidem Jipou jsem se setkala osobně a musím říct, že jako nos parfuméra přináší se svou řadou do světa parfémů nový čichový podpis. Podpis tvořený vnitřními příběhy, které se v jeho vůních utvářejí. Je třeba je studovat, nejsou bezprostřední a některé bych řekl, že jsou odvážné. Rozpoznatelný je otisk, který je dán, jak se domnívám, jeho rumunským původem.
Mám vzorek této vůně (a celé řady) a plná je na cestě. Vyvolává čichovou vzpomínku na jarní výlet do parku, když jí bylo pět let. Květiny v parku, citronový koláč, vůně prádla, vůně matky a jejího svetru.
Velmi pěkný úvod lehkého citronu umně vyvážený šeříkem, limetkou a pomerančovým květem.
Kakao doplňuje krásný ylang, pak se objeví konvalinka a opět je cítit pomerančový květ a prádlo. Velmi krásná, je to velmi intimní vůně. Myslím, že tak byla navržena záměrně, aby vás provázela intimitou.
Struktura základních tónů podporuje celek, je přítomná, ale nepřevládá. Balzamický tón na mé kůži cítit je, ale působí jako pozadí, velmi jemné spolu s vanilkou a olibanem.
Vůbec to není "jednoduchý" parfém, ale velmi dobře promyšlený. Stejně jako celá řada. Plné hodnocení. Dobrá práce, Davide!