1 Naposledy upravil: RUTTIS (2022-12-16 15:13:34)

Téma: Zdravím

Čauky chtěl bych se zeptat kdo dá tip na parfém

2

Re: Zdravím

RUTTIS napsal:

Čauky chtěl bych se zeptat kdo dá tip na parfém

Zdravím, poslední dobou jsem si pár pánských parfémů oblíbila, tak třeba mé tipy poslouží 🤍. 

Moc mě zaujaly: The One For Men Eau de Parfum Intense Dolce&GabbanaEmporio Armani Stronger With You Intensely Giorgio Armani a Luna Rossa Ocean Prada.

Mé oblíbené stálice pak jsou: 1 Million Paco RabanneClub de Nuit Intense Man ArmafSauvage Dior a Tobacco Vanille Tom Ford

Brzy mi přijde Byron Moresque, o které budu psát článek a recenzovat, tak možná i ona bude stát za to, uvidíme 😌.

3

Hezký den, děkuji za výběr, přemýšlím o tom Armaf 👍. Většinou jsem bral parfémy na blind a něco co lidé moc neznají.Dale jsem si je rozdělil na ovocné, mořské,retro atd.

4

RUTTIS napsal:

Hezký den, děkuji za výběr, přemýšlím o tom Armaf 👍. Většinou jsem bral parfémy na blind a něco co lidé moc neznají.Dale jsem si je rozdělil na ovocné, mořské,retro atd.

Určitě s Armafem nesáhnete vedle, je to fakt super dlouhotrvající vůně 😌.

5

Jsem velký fanda fragrantici a čtu ji i ve verzi.com a chtěl bych se zeptat zda li tu není třeba poradna když hledám vůni z mého mládí ale nemohu nalézti.Dekuji

6

RUTTIS napsal:

Jsem velký fanda fragrantici a čtu ji i ve verzi.com a chtěl bych se zeptat zda li tu není třeba poradna když hledám vůni z mého mládí ale nemohu nalézti.Dekuji

Jsem moc ráda, že jste fanda Fragrantici, i já jí moc miluji! Obě verze 🥰.

Můžete zkusit vůni popsat, třeba ji někdo pozná a poradí vám. Štěstí bych zkusila i na anglické verzi, tam je přeci jenom lidí mnooohem více 😌.

7 Naposledy upravil: RUTTIS (2022-12-16 17:48:04)

Ježíšku to ne😁 angličtina není má silná káva že.Ja si to pouze přečtu že dám translator.Mimo to před pár lety jsem sehnal vůni a koupil že zahraničních stránek, jíž jsem měl ve svém mládí.A teď hledám jednu která se jmenovala Bossanova (myslím 😁) a jedna na tuty Cobalt.Mimochodem dají se ve verzi.com dohledat i ty retro vůně?třeba od Coty? děkuji.

8

RUTTIS napsal:

Ježíšku to ne😁 angličtina není má silná káva že.Ja si to pouze přečtu že dám translator.Mimo to před pár lety jsem sehnal vůni a koupil že zahraničních stránek, jíž jsem měl ve svém mládí.A teď hledám jednu která se jmenovala Bossanova (myslím 😁) a jedna na tuty Cobalt.Mimochodem dají se ve verzi.com dohledat i ty retro vůně?třeba od Coty? děkuji.

S angličtinou vám ráda pomůžu, když budete chtít, to není problém 😌. 
Pokud vůni nenajdete na české verzi, tak bohužel ani na anglické 😕, v tomto jsou propojeny a co je k nalezení tam, je i tady a co není tam, tak bohužel ani tady. 

Značka Coty má parfémy zaregistrované na Fragrantice tady: Coty parfémy a kolínské vody, pokud nenajdete váš hledaný parfém zde, tak bohužel u nás není zaregistrovaný 😕. Ale máme vůně i z roku 1934, tak snad se zadaří a nejdete to, co hledáte.

9

Děkuji za nabídku a mrkl jsem na to Coty a našel jsem tam retro co jsem si objednal 😁Crossmen original.Neni to žádný luxus ale v dosti případech jsem i za levnější přípravek byl pochválen.

10

RUTTIS napsal:

Děkuji za nabídku a mrkl jsem na to Coty a našel jsem tam retro co jsem si objednal 😁Crossmen original.Neni to žádný luxus ale v dosti případech jsem i za levnější přípravek byl pochválen.

Tak to jsem ráda, že jste našel 😌. 

Na ceně parfému nezáleží. Já dostávám komplimenty v 99 % na levné parfémy a nevadí mi to. Když to voní, tak jsem jedině ráda, že stojí 500 a ne 5 000. Tím pádem s ním nemusím šetřit 😄.

11

😁👍. Mimochodem se mi stalo že kolega z práce žil s paní co dělala v parfumerii a jednou mi říká...Ty bláho čím to voníš?to je luxusní.A já na to že jsem jen tak koupil nějakou vůni 😁cena byla nízká a kolega malé padnul na zadek že prý to ani není možné.Jinak zde není moc lidí že, přitom.com je čtené hodně.

12

RUTTIS napsal:

😁👍. Mimochodem se mi stalo že kolega z práce žil s paní co dělala v parfumerii a jednou mi říká...Ty bláho čím to voníš?to je luxusní.A já na to že jsem jen tak koupil nějakou vůni 😁cena byla nízká a kolega malé padnul na zadek že prý to ani není možné.Jinak zde není moc lidí že, přitom.com je čtené hodně.

No vidíte a někteří si myslí, že čím dražší vůně, tím lepší, ale mnohdy ty nejlevnější dělají tu největší parádu 😄.

Je škoda, že se zde tolik lidí nezapojuje, byla by tu fajn komunita 😕. Byla bych ráda, kdydy se zde lidé zapojovali, recenzovali svoje vůně (to musím teda napravit i já), komentovali články, začínali diskuze atd., ale třeba to jednou přijde. Stránka jede teprve pár měsíců, tak se lidé asi zatím rozkoukávají.

13

Pokud si troufnu tak udělám recenzi,byť slovní zásoba není u mě na počkání a více umím improvizovat ale uvidíme 👍.