Téma: Zdravím
Čauky chtěl bych se zeptat kdo dá tip na parfém
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Fragrantica Club » Tipy na výběr parfémů pro muže » Zdravím
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Zdravím, poslední dobou jsem si pár pánských parfémů oblíbila, tak třeba mé tipy poslouží 🤍.
Moc mě zaujaly: The One For Men Eau de Parfum Intense Dolce&Gabbana, Emporio Armani Stronger With You Intensely Giorgio Armani a Luna Rossa Ocean Prada.
Mé oblíbené stálice pak jsou: 1 Million Paco Rabanne, Club de Nuit Intense Man Armaf, Sauvage Dior a Tobacco Vanille Tom Ford.
Brzy mi přijde Byron Moresque, o které budu psát článek a recenzovat, tak možná i ona bude stát za to, uvidíme 😌.
Hezký den, děkuji za výběr, přemýšlím o tom Armaf 👍. Většinou jsem bral parfémy na blind a něco co lidé moc neznají.Dale jsem si je rozdělil na ovocné, mořské,retro atd.
Hezký den, děkuji za výběr, přemýšlím o tom Armaf 👍. Většinou jsem bral parfémy na blind a něco co lidé moc neznají.Dale jsem si je rozdělil na ovocné, mořské,retro atd.
Určitě s Armafem nesáhnete vedle, je to fakt super dlouhotrvající vůně 😌.
Jsem velký fanda fragrantici a čtu ji i ve verzi.com a chtěl bych se zeptat zda li tu není třeba poradna když hledám vůni z mého mládí ale nemohu nalézti.Dekuji
Jsem velký fanda fragrantici a čtu ji i ve verzi.com a chtěl bych se zeptat zda li tu není třeba poradna když hledám vůni z mého mládí ale nemohu nalézti.Dekuji
Jsem moc ráda, že jste fanda Fragrantici, i já jí moc miluji! Obě verze 🥰.
Můžete zkusit vůni popsat, třeba ji někdo pozná a poradí vám. Štěstí bych zkusila i na anglické verzi, tam je přeci jenom lidí mnooohem více 😌.
Ježíšku to ne😁 angličtina není má silná káva že.Ja si to pouze přečtu že dám translator.Mimo to před pár lety jsem sehnal vůni a koupil že zahraničních stránek, jíž jsem měl ve svém mládí.A teď hledám jednu která se jmenovala Bossanova (myslím 😁) a jedna na tuty Cobalt.Mimochodem dají se ve verzi.com dohledat i ty retro vůně?třeba od Coty? děkuji.
Ježíšku to ne😁 angličtina není má silná káva že.Ja si to pouze přečtu že dám translator.Mimo to před pár lety jsem sehnal vůni a koupil že zahraničních stránek, jíž jsem měl ve svém mládí.A teď hledám jednu která se jmenovala Bossanova (myslím 😁) a jedna na tuty Cobalt.Mimochodem dají se ve verzi.com dohledat i ty retro vůně?třeba od Coty? děkuji.
S angličtinou vám ráda pomůžu, když budete chtít, to není problém 😌.
Pokud vůni nenajdete na české verzi, tak bohužel ani na anglické 😕, v tomto jsou propojeny a co je k nalezení tam, je i tady a co není tam, tak bohužel ani tady.
Značka Coty má parfémy zaregistrované na Fragrantice tady: Coty parfémy a kolínské vody, pokud nenajdete váš hledaný parfém zde, tak bohužel u nás není zaregistrovaný 😕. Ale máme vůně i z roku 1934, tak snad se zadaří a nejdete to, co hledáte.
Děkuji za nabídku a mrkl jsem na to Coty a našel jsem tam retro co jsem si objednal 😁Crossmen original.Neni to žádný luxus ale v dosti případech jsem i za levnější přípravek byl pochválen.
Děkuji za nabídku a mrkl jsem na to Coty a našel jsem tam retro co jsem si objednal 😁Crossmen original.Neni to žádný luxus ale v dosti případech jsem i za levnější přípravek byl pochválen.
Tak to jsem ráda, že jste našel 😌.
Na ceně parfému nezáleží. Já dostávám komplimenty v 99 % na levné parfémy a nevadí mi to. Když to voní, tak jsem jedině ráda, že stojí 500 a ne 5 000. Tím pádem s ním nemusím šetřit 😄.
😁👍. Mimochodem se mi stalo že kolega z práce žil s paní co dělala v parfumerii a jednou mi říká...Ty bláho čím to voníš?to je luxusní.A já na to že jsem jen tak koupil nějakou vůni 😁cena byla nízká a kolega malé padnul na zadek že prý to ani není možné.Jinak zde není moc lidí že, přitom.com je čtené hodně.
😁👍. Mimochodem se mi stalo že kolega z práce žil s paní co dělala v parfumerii a jednou mi říká...Ty bláho čím to voníš?to je luxusní.A já na to že jsem jen tak koupil nějakou vůni 😁cena byla nízká a kolega malé padnul na zadek že prý to ani není možné.Jinak zde není moc lidí že, přitom.com je čtené hodně.
No vidíte a někteří si myslí, že čím dražší vůně, tím lepší, ale mnohdy ty nejlevnější dělají tu největší parádu 😄.
Je škoda, že se zde tolik lidí nezapojuje, byla by tu fajn komunita 😕. Byla bych ráda, kdydy se zde lidé zapojovali, recenzovali svoje vůně (to musím teda napravit i já), komentovali články, začínali diskuze atd., ale třeba to jednou přijde. Stránka jede teprve pár měsíců, tak se lidé asi zatím rozkoukávají.
Pokud si troufnu tak udělám recenzi,byť slovní zásoba není u mě na počkání a více umím improvizovat ale uvidíme 👍.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Fragrantica Club » Tipy na výběr parfémů pro muže » Zdravím
Fragrantica in your language:
| English | Deutsch | Español | Français | Italiano | Русский | Polski | Português | Ελληνικά | 汉语 | Nederlands | Srpski | Română | العربية | Українська | Монгол | עברית |
Autorská práva © 2006-2025 Magazín parfémů Fragrantica.com - Všechna práva vyhrazena - bez předchozího písemného souhlasu nic nekopírujte. Přečtěte si prosím podmínky služby a zásady ochrany osobních údajů.
Fragrantica® Inc, Spojené státy