The One For Men Eau de Parfum Intense podle Dolce&Gabbana je Leather vůně pro muže. The One For Men Eau de Parfum Intense byl/a uveden/a v roce 2020. "Nosem" za touto vůní je Jean-Christophe Hérault. Vrchní tóny jsou Kardamom, Neroli a Cypřiš; střední tóny jsouKašmír, Neroli, Benzoin a Šalvěj muškátová ; základní tóny jsou Neroli, Kůže, Pačuli a Labdanum.

Marchella
Pěkná chuť! Našel jsem ji za 60 eur 100ml v internetovém obchodě. Zvuk od začátku do konce je velmi příjemný, a v teplém období se otevírá mnohem bohatší.... Za tyhle peníze je to špička! V kanceláři ani každý den vás nebude nudit. Celkově v luxusu je to pro mě jeden z nejlepších. Pokud vás nebaví nikové, mysl ohromující vůně, doporučuji se s ní seznámit.

NATHANOJ
Líbila se mi jedna EDP. Tenhle mě fascinoval... Láska na první přičichnutí, a i když vím a jsem si vědoma, že to nemá velkou projekci a dlouho nevydrží. Já osobně ji miluju, procházím skříň a odkrývám ji, abych si ji prostě užila. Někdy si ji po sprše nastříkám na ruce, abych si k ní přivoněla při sledování televize. Na pláž nebo někam, kde je příliš horko, to nevidím. Sladká, mandlová, dřevitá. Nekupujte naslepo. Pokud máte rádi armani code a takové ty sladké gurmánské parfémy, mohla by se vám líbit i tato.
Koupila jsem si l homme de gurlain edt a je velmi podobná této vůni. Velmi podobná. Ale i tak se mi tato vůně líbí mnohem víc, je mandlovější, sladší, prostě je návyková. Mandlový tón není v pyramidě uveden, ale v podstatě tak voní celá.

jimblue
No, koupil jsem ji ....
Zlákalo mě jeho jméno a příjmení, jeho šlechtické tituly a jeho vzácná, střízlivá a luxusní láhev.
Nejdřív jsem si myslela, že vypadá orientálně, ale ukázalo se, že je to kůže... Dobře, kůže s orientálními reminiscencemi díky svému kořeněnému, pikantnímu, tmavému otisku...
Sladkokyselý kardamom s pomerančovým neroli otevírají vůni s pikantním zeleným nádechem cypřiše.
Do popředí se dostává pryskyřičně dřevitý kašmír s tečkami původního One a agresivní šalvěj přináší zelenou svěžest a jistý mladistvý nádech.
Vysychání je hřejivé, pryskyřičné, teplé, útulné, medově mandlové jantar, velmi ve stylu Valentino Uomo.
Hřejivá, elegantní, podzimní, zimní, kořeněná a ovocná (oříšková) vůně.
K nošení s jistou elegancí a pro výjimečné události.
Má středně dlouhou výdrž a projekci (čekala jsem více).
Připomíná mi, jak už jsem řekla, jiné kořeněné, kořenitě-kožené parfémy, takže v ní neshledávám nic výjimečného.
Nevím, co víc říct, ale líbí se mi (raději bych ji milovala).

beto_ruiz
Parfémovaná voda The One For Men Intense je sladká, jantarová, kožená vůně.
V úvodu je sladká a kořeněná, ve vůni lze rozeznat nasládlý kardamom a něco mezi mandlovým a anýzovým likérem. Postupem času se intenzita sladkosti snižuje, ale nikdy nezmizí, zato se zvyšuje ambrová kožnatá vůně s něčím, co mi připadá spíše jako pomerančový květ než neroli. Tato fáze schnutí se mi líbí víc než její začátek.
Díky své hřejivosti je vhodná pro použití v chladných dnech nebo na podzim a v zimě, stejně jako pro večery s partnerem nebo večerní posezení. Na mé pleti vydrží velmi dobře, při pravidelném nošení vydrží až 12 hodin.
Tato verze The One se odklání od verzí EDT a EDP a nahrazuje tabákové, zázvorové a citrusové tóny kůží a dalšími dřevitými tóny, což ji podle mého názoru přibližuje řadě Guerlain L'Homme Ideal, zejména verzi EDT.
Dobrá vůně, která se výkonnostně zlepšuje oproti ostatním vůním řady The One, nicméně pro mě by to nebyla varianta ke koupi, protože v současné době mám několik sladkých vůní, které kvůli klimatu v mé zemi téměř nepoužívám, a tuto bych používala také velmi málo. Doporučuji ji těm, které mají málo nočních vůní a hledají moderní variantu s dobrou výdrží.

SegaMega
Budu stručný a vynechám pouze dva aspekty vůně. Za prvé, vůně s nárokem na univerzálnost jako vlastně její předchůdce a to je velmi dobře, zejména pro ty, kteří nechtějí mít velkou sbírku nebo prostě chtějí mít vůni pro všechny příležitosti! Zadruhé, jak je to s názvem Parfum Intense? Vůně je stále ještě
stále se slabou výdrží 2-3 hodiny a je třeba ji obnovovat ! Tento moment vše kazí.

AverageDudeReviews
The Cuddle King, mistrovské dílo Netflixu a pohody.
Tuto vůni používám k jedinému účelu. K mazlení s dámou. Ale řeknu vám, že pro tento účel ji ZABÍJÍ. Originál je skvělý na večerní rande OUT, díky tabáku v originále je sofistikovanější a poutá pozornost, ale zároveň je to tón, do kterého spousta dívek nebude příliš ochotná strkat nos 2,5 hodiny v kuse. Intenzivní EDP se naopak lépe hodí na večerní rande. Je to pohodlí v lahvičce. Je bohatá, krémová, pudrová a voní po měkké kůži a kašmíru, což způsobilo, že už několik dívek prohlásilo, že se do té vůně chtějí jen schoulit, a jednou mě dokonce požádaly, abych ji dal dívce, aby si ji mohla doma nastříkat na deku na mazlení. Také má v sobě převážně vanilku s nádechem čokoládové esence plus trochu živočišné vůně, což ji dělá návykovou a sexy.
Projekce na to není bestiální.... Díky bohu. Nevím, proč si tolik lidí v těchto recenzích myslí, že vůně nejsou dobré, pokud nemají projekci vyvolávající bolest hlavy. Projekce by neměla být hodnocena na stupnici od dobré po špatnou, používám různé kolínské vody pro různé účely a chci projekci, která odpovídá tomuto účelu. Versaceho světa vůní si nechte do klubu, od toho tu nejsme. Tyto typy kolínských vod budou příliš silné na to, abyste se k nim chtěli přitulit, a s největší pravděpodobností z nich bude dívku do konce filmu bolet hlava. Kromě toho, i když se dívce vůně líbí, pokud ji cítí z druhé strany pohovky, co ji nutí, aby se přiblížila? V těchto situacích chcete intimní kolínskou, která ji přiláká k bližšímu přivonění. Tento materiál je pro tento účel ideální. Jak jsem již zmínil, je návyková, takže se bude cítit přirozeně nucena přijít blíž, aby si k ní lépe přivoněla, a jakmile tam bude, bude se ve vůni cítit příjemně a hřejivě a nebude chtít odejít.

Chesco
Bergamot + citron + zázvor + neroli + dotek aromatické šalvěje + chladivý cypřiš + kokosové mléko + kardamom + tmavá tonka + pižmo + krémový pomeranč Labdanum + pudr + bílý pepř + kůže
Je to zcela jiná vůně než EDT a EDP.
Pro návrháře je to docela dobré. Myslím si, že flakon dává tušit, že je lepší, než ve skutečnosti je. Sice voní trochu jako klišé pánské designové vůně (tmavá přeslazená Tonka s kardamonem), ale je slušně kvalitní a voní sexy. Nic moc zvláštního, kromě přidaného kokosového tónu.
Krémová kokosová vůně (ne opalovací krém, ale kokosové mléko v plechovkách na vaření) + má lehce dětskou pudrovou vůni jako Prada 'Luna Rosa Black'.
Zařadila bych ji do kategorie "vůně na mazlení".
A také skvěle voní na oblečení!
Nízká projekce, střední výdrž, omamná, návyková, temná, tajemná, vtáhne vás, mňam - buuuut, má trochu metrosexuální atmosféru konce 90. let, což se dnes považuje za trapnou mentalitu :/.
Kvůli metrosexuálnímu vibe, který zemřel v 90. letech, jsem k němu ztratila respekt, protože si nedokážu představit, že bych ho sebevědomě nosila kdekoliv, což mě nutí ho nemít tolik ráda. Ptala jsem se sama sebe, co tato vůně potřebuje, aby byla skvělá, a myslím, že by v ní byl úžasný kvalitní kadidlový tón, který by ji zmodernizoval a udělal z ní neuvěřitelnou vůni, která by otočila hlavu. Možná ji zkusím navrstvit s Oud For Greatness a uvidíme, jak to dopadne.
Víte, začínám si myslet, že tyhle kokosové vůně jsou dobré jen na dovolenou na pláži... lol.
Tohle se mi "líbí", není to "láska", a za dva roky jsem po něm nikdy nesáhla.
Flakon je těžký a klavírní černý lesk nádherný.
EDP je z řady 5 fragů ta lepší.
3,5/5 Woofs!

piyux
D&G The One Intense Men EDP se otevírá silnou projekcí sladkých a hlavně kořeněných tónů. Kardamon je nejvýraznějším tónem a v kombinaci s benzoinem vytváří velmi sladký a kořeněný úvod. Kardamon je v této vůni sladký, kořeněný a hořký; zatímco benzoin je teplý pryskyřičný, sladký, s vanilkovým nádechem. Neroli a cypřiš jsou také úvodními tóny, ale dodávají jen lehký bílý květinový a dřevitý nádech. Netrvá dlouho a rozvine se kašmeran, labdanum a kůže představující převážně kožený tón, který je hladký, aromatický a velmi vystupující. Ostatní tóny mají jen lehkou účast. Vůně má rychlý přechod z úvodu do zasychání, úvod je sladký a kořeněný; rychle přechází ve sladký, kořeněný a kožený. Jakmile D&G The One Intense Men EDP dosáhne úplného zaschnutí, lze ji shrnout jako silně projektivní, velmi sladkou (benzoin), kořeněnou (kardamon) a koženou vůni. Vůně je aromatická, hořká, uklidňující, útulná, krémová, lahodná, hutná, intenzivní, lákavá, kožená, dlouhotrvající, mužná, moderní, pěkně namíchaná, pryskyřičná, bohatá, zvláštní, sladká, jedinečná, teplá, dřevitá a velmi příjemná.
RECENZOVANÁ ŠARŽE: 2020.
WOW RATING: 10/10. Intenzivně sladká, kardamonová a kožená vůně, působivá.
HODNOCENÍ NELÍBÍ: 1/10. Kardamon je výrazným tónem.
JEDINEČNOST: 10/10. Ačkoli jsou vůně s kardamonem běžné, díky intenzitě je tato jedinečná.
MASOVÁ PŘITAŽLIVOST: 9/10. Jedná se o vůni, která se bude líbit většině lidí.
PROJEKCE: 5/10. Velmi dobrá, asi 5 stop kolem nositele.
SÍLA VŮNĚ: 6/10. Velmi dobrá, asi 6 stop za nositelem.
APLIKACE: 4 rozprašování.
DLOUHODOBÁ VÝDRŽ: 6/10. Velmi dobrá, asi 6 hodin s 3 dobrými projekcemi.
SEZÓNY: Zima, jaro, podzim, chladnější dny a klimatizované prostředí.
PŘÍLEŽITOSTI: Vhodné pro slavnostní události, venkovní setkání, kancelářské, obchodní, neformální, svátky, dovolené, romantické, rande, kluby. Tato vůně je vhodná do kanceláře.
VŠESTRANNOST: 8/10. Vysoce univerzální vůně pro každé roční období kromě horkého počasí.
DÁMSKÁ VŮNĚ: Mužná, kořeněné a kožené tóny dodávají mužný nádech.
VĚK: Jakýkoli.
DOPORUČENÍ: D&G The One Intense Men EDP lze zakoupit za přibližně 90 dolarů, její intenzita a výkon z ní činí skvělou volbu pro ty, kteří hledají nadprůměrně výkonné vůně.
Podobnost s D&G THE ONE EDP je značná, nicméně D&G The One Intense Men EDP je intenzivnější a promítavější díky koženým tónům. Jedná se o skvělou koupi.
BLIND-BUY: Ano, ale pouze pokud znáte její hlavní tóny.
PODOBNÉ: Jedná se o vůně stejného žánru. Acqua di Parma Men Colonia Quercia je skvělá sladká, kardamomová, cedrová a kořeněná vůně; Azzaro Wanted Men EDT je sladká, zázvorová, kardamomová a kořeněná vůně; Bargz Perfume La Nuit De L'Homme je velmi dobrý klon YSL La Nuit De L'Homme EDT; Calvin Klein Obsessed je skvělá a cenově dostupná, velmi sladká, pryskyřičná a kožená vůně; Cartier Declaration D'Un Soir je nízká projekce kmínu, kardamonu, černého pepře a muškátového oříšku; Costume National Homme EDP je dobrá sladká, kardamonová, kořeněná a příjemná vůně; D&G The One Grey Men EDT je lehká, pižmová, kardamonová, šalvějová, vetiverová, citrusová grapefruitová a tabáková vůně; Dolce & Gabbana The One EDP je velmi dobrá, kořeněná, kardamomová, ovocná a tabáková vůně; Emporio Armani Stronger with You Men EDT obsahuje kardamom, koření a dřevo; Lancome Hypnose Homme EDT je lehce pryskyřičná, kardamomová a levandulová vůně; Parfums Vintage Suave je klonem YSL La Nuit De L'Homme EDT, ale za dvojnásobnou cenu než originál; Yves Saint Lauren La Nuit De L'Homme EDT je fantastická vůně s kardamomem, levandulí, dřevem a kořením; D&G The One Intense Men EDP je fantastická, silná, velmi sladká kořeněná vůně s kardamomem a kůží.
SHRNUTÍ: Silná projekce, velmi sladká (benzoin), kořeněná (kardamon) a kožená vůně. Vůně je aromatická, hořká, uklidňující, útulná, krémová, lahodná, hutná, intenzivní, lákavá, kožená, dlouhotrvající, mužná, moderní, pěkně namíchaná, pryskyřičná, bohatá, zvláštní, sladká, jedinečná, teplá, dřevitá a velmi příjemná.

Alexbeautymsk
Vůně se právě objevila v obchodech. Podle mého subjektivního názoru je to nejlepší vůně z pánské řady The One a možná i z celé řady masových parfémů pro muže od D&G. Zamiloval jsem si ji okamžitě po nanesení na kůži a o pár hodin později jsem si domů odnesl stovku. Je krásná, kvalitní, stylová a velmi přitažlivá. Výdrž je dobrá a je tam stopa) Není chemicky jako mnoho jiných vůní této značky. Slušná práce parfuméra. Nečekala jsem to. Vůně z řady cena-kvalita.