1

Téma: Nejoblíbenější vůně na léto

Krásný, i když upršený den 🌸,

Tak si tak říkám, léto začíná být v plném proudu a mě zajímá, jaká je vaše nejoblíbenější vůně na léto? Já jich mám samozřejmě více a jednu bych asi vybrat nemohla, ale mezi ty nejoblíbenější patří tělové mlhy od Sol de Janeiro a Victoria's Secret a z parfémů Dolce&Gabbana Light Blue Eau Intense, Giorgio Armani My way a Rasasi Abyan. No, mohla bych jich tady napsat ještě pár, ale tyhle budu nosit toto léto nejvíce ☀️🌸. 

Těším se a jsem zvědavá na vaše nejoblíbenější letní vůně ✨.

2

Re: Nejoblíbenější vůně na léto

Docela určitě opráším všechny jasmínovky. Na polici v předsíni už čekají Turkish Full (M. M. Iterji), Flower of Jasmin (El Nabil), odlitek jasmínového oleje od Swiss Arabian. Jasmíny Arabi umí, když si dají záležet a jasmínům teplo sluší. Fordova Jasmin Rouge a Lutensova A la nuit, zbytek odstřiku Sarrasins.
V deštivých dnech, jako je dnešní, je krásná Kelly Caleche a 2 od CDG. 
A v úplných vedrech mě zachrání Encre Noir - je to jako vejít do chladného sklepa.

3 Naposledy upravil: alibi (2022-07-18 11:20:22)

můj nejběžnější letní "šatník":
Aqua Allegoria Pamplelune Guerlain
Blu Mediterraneo Mirto di Panarea - Acqua di Parma
Eau de Shalimar - Guerlain
Mandragore - Annick Goutal

a vůně, na které se v létě těším, prakticky jindy je nenosím:
No. 02 L'Air du Désert Marocain - Tauer
Rose America - Une Nuit Nomade
Ivoire (1980) - Balmain

Web uživatelealibi

4

v týchto horúčavách veľmi rada používam DIOR DUNE, ten cheirant sa mi veľmi páči a vôni pristane vánok, teplý letný vietor, krásne sa okolo vás bude vznášať... užívam si to 

a druhá obľúbená je GUERLAIN TERRACOTA

5

Jéje, těch je! Do největších veder DFL Frozen Margarita, DKNY Women a Pink grapefruit od Bodyshop. Jinak růže - Izia, La Fille de Berlin, Encens Mythique d´Orient, Paul Smith Rose, Rose of no man´s land, Calligraphy Rose, Une Rose de Kandahar. Každá jiná, všechny krásné. A pak ještě Code Summer, Code Turquoise, jasmínovka Paradiso Azzurro, původní Byzance, Opium, Reve Indien, Shalimar Cologne, No. 5 L´Eau, Dia, Sicily.

6

Nomade Chloé 
White Tea Elizabeth Arden

7

Mně se líbí šťavnaté ovoce Pulp Byredo, moře  Acqua di Sale Profumum Roma, a když se mi nechce přemyšlet, to beru neutrální 4711 Original Eau de Cologne 4711

8

Dobrý den, jelikož mám dá se říci takové menší hobby parfémy tak se klidně podělím o zkušenosti aspoň s těmi které jsem koupil, děkuji

9

RUTTIS napsal:

Dobrý den, jelikož mám dá se říci takové menší hobby parfémy tak se klidně podělím o zkušenosti aspoň s těmi které jsem koupil, děkuji

Dobrý den 😌, budeme všichni jedině rádi, když se s námi podělíte o své zkušenosti, když zrecenzujete vůně, které máte, když se budete zapojovat do diskuzí atd. 🤍. Vítejte mezi námi!

10

Dobrý den, chtěla bych parfém hlava kokosové mléko děkuji