Fantasy Britney Spears pro ženy

Fantasy Britney Spears pro ženy

tropický
svěží
čokoláda

Fantasy podle Britney Spears je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy. Fantasy byl/a uveden/a v roce 2005. "Nosem" za touto vůní je James Krivda. Vrchní tóny jsou Kiwi, Červené liči a Kdoule; střední tóny jsouBílá čokoláda, Cupcake, Orchidej a Jasmín ; základní tóny jsou Pižmo, Kořen orris a Dřevité tóny.

Parfumér

Veselé Velikonoce 2024 | Čokoládové vůně

Veselé Velikonoce 2024 | Čokoládové vůně

od Jernê Knowles

04/01/24 07:15
Best in Show: Barbie parfémy (2023)

Best in Show: Barbie parfémy (2023)

od Ítalo Pereira, Elena Vosnaki, Yi Shang (怡 商), Markéta Rybínová, John Biebel, Iulia Halatz, Jernê Knowles, Miguel Matos, Edie Smith, Lucia Remigi, Dariia Fessalonika, Beth Butterfield, Stefanie Jähn

08/15/23 11:08
BLISSFUL FANTASY Britney Spears

BLISSFUL FANTASY Britney Spears

od Markéta Rybínová

04/02/23 07:54

PersefoneLiberta

Fantazie je známé "mluv dobře nebo špatně, ale mluv o mně", že? Význam tohoto parfému na trhu v průběhu let je neskutečný, vždy bude slavný! Otec gurmánů, parfém celebrit, který se dokázal emancipovat prostřednictvím své vůně, i když přišel spojený s obrazem umělce, který byl ve své zlaté éře symbolem a definicí slova "popstar".

Fantazie by byla téměř kempová, kdyby nebyla skutečně dobrá. Jeho výběr tónů je velmi zvláštní a riskantní: bílá čokoláda, cupcake a kiwi? Možná to opravdu měl být sladký parfém, který byl sladší než sladká bramborová marmeláda, někdy si říkám, jestli to nebylo proto, že šlo o produkt, který byl v té době určen pro mladou, ženskou fanouškovskou základnu. Ano, možná to byl náhodný zásah při pokusu o něco komerčního, ale možná to byl také nejgeniálnější a cíleně bombastický, jedinečný a charismatický design.

Právě v tom spočívá rozmáchlá osobnost Fantasy: kdysi byla považována za jedinečnou a trefnou, dětskou a smyslnou, sladkou a citrusovou, všechno tak antagonistické, jak to jen jde. Proto v něm vidím tu téměř táborovou auru. V roce 2000 měl teenagerovskou/dětskou atmosféru, v roce 2010 měl atmosféru "děvky" a dnes na mě působí jako Manic Pixie Dream Girl, v pravém harlekýnském stylu. Na Comic Conu si připadáte jako kočička, cítíte se zábavně, sexy a nenáročně.

Nenáročný je to nejlepší přídavné jméno, opravdu. Není sofistikovaný a ví, že není sofistikovaný, nechce být sofistikovaný. Stejně tak se ještě nerozhodl, jestli chce být žoviální, sexy nebo vtipný. Je to prostě lahodná hořkosladká exploze bílé čokolády a kiwi. Miluji odvahu tohoto parfému, miluji na něm všechno.

Je to jako čokoládové ovocné fondue, víte? Ovocná, citrusová vůně uprostřed smetanovosti a sladkosti čokolády. První přivonění je mnohem citrusovější (nedokážu rozlišit mezi kiwi a liči), ale pak převezme vládu cupcake a bílá čokoláda. Projekce a fixace jsou absurdní a možná je to jeden z faktorů, který tento parfém upevnil na trhu. Přilepí se vám na kabát, na šálu, zůstane ve vašem šatníku celé týdny, pokud mu to dovolíte. Pokud jste fanoušky sladkostí a gurmánů jako já, zamilujete se. Pokud nejste, možná i tak pocítíte přitažlivost Fantasy. Nakonec ji můžete opravdu nenávidět, ale nikdy ji neignorujte.

Je to rozhodně zimní vůně, to je doba, kdy Fantasy vytahuji ze šuplíku: kolem června tady v Rio Grande do Sul. Dovedu si představit, že v tropických částech země to musí být parfém náročnější na nošení.

Celkově si tento skvost tisíciletí, na cestě ke třicítce, nadále pochvaluju a používám ten nejmileniálnější a nejnesnesitelnější argument všech dob: ti, kterým se nelíbí, mu nerozumějí.

MellyHelly

Teď řeknu malé kacířství: Fantasy se mi skoro líbí. Téměř.
Je to kacířství ve srovnání s mým vkusem a ve srovnání s tím, co jsem na těchto stránkách brojil proti sladkým, cukrkandlovým parfémům s umělými aromaty, vanilinem, spáleným cukrem, dortíky a makronkami!!!
Obecně je jako čichovou kategorii považuji za příšerné, dementní, život zabíjející a obecně nevlídné jak k mladistvé, tak ke zralejší ženské kráse, kterou mají tendenci znehodnocovat.
Kdyby mi dali Růžový cukr, abych jmenovala jen jeden a ne ten nejsprostší, nevěděla bych, jak ho použít a co s ním.
Jak si tedy vysvětlit, že mě Fantasy opravdu neděsí?
Podle mě proto, že je to chytrá, chytlavá vůně. Je dobře zakomponovaná.
Tóny jsou blouznivé a stejně je ani jasně necítíte, snad kromě parfumérsky vytvořeného tónu orchideje a trochy bílého pižma. Abych řekla pravdu, mně Midnight Fantasy zní jako skořicová Fantasy a v Midnight Fantasy žádná skořice není.....
Ale je tam ta malina, která ji zachraňuje a díky níž působí jako staromódní obdélníková růžová žvýkačka z oratoře, ale zároveň připomíná elegantní moderní vůně jako Idylle a Hot Couture.
Malinový tón je pro mě dvojznačný, protože je hravý i vážný zároveň.
Takže se mi Fantasy líbí? Bez přehánění: ano. Stačí dvě kapky v počtu, abych ji trochu omráčila, než ji spláchnu.
Být zase trochu dětská, aniž by byla dětinská, mladá, ale ne dětinská, veselá, ale ne křiklavá.
Pro ženy: "Vůně, která se mi líbí, je pro mne jako stvořená. Fantasy není mužná, a pokud ji opravdu chcete nosit, udělejte to! Žádný psaný zákon to nezakazuje.
Faktem ale je, že budete vonět jako Donna Moderna nebo Ragazza In (pokud ještě existuje) nebo Cosmopolitan, v podstatě holka z 90. let - možná z roku 2000, a musíte být vnitřně připravené vyjít z domu s leskem na rty s malinovou příchutí, který za větrného dne nikdy nezaschne, takže se vám vlasy lepí na ústa a dělají vám na obličeji růžové pruhy (a nikdy jste nezažily opojení, milí muži!).
Doplnění růžového pruhovaného vzhledu: růžové bavlněné tričko s kawaii potiskem, džíny a roztomilé boty. A opravdový, sebevědomý, ještě nezraněný úsměv, který neskrývá hořkou grimasu.
Fantazií nevoní zažitá, zklamaná žena, která si hraje na sexy spratka.
Ve své chemické sladkosti má Fantasy v sobě cosi poetického.
Flakon je také velmi pěkný a cena je přijatelná, přičemž je třeba mít na paměti, že obrovský 100ml tester, který najdete v drogeriích, neodpovídá velikosti parfému, který si koupíte. Dobře si přečtěte množství. V balení 30 ml je obrovská krabička! Výdrž na kůži je velmi dobrá, vydrží vonět hodiny a siláž je vnímatelná na dálku.
Nemyslím si, že je to elegantní, noblesní parfém, přesto když ho nosím, dostávám mužné komplimenty.
Snažím se ho však nyní smýt.

Léna

Je to parfém, který často nosím pro vlastní potěšení, ale který se zdráhám nosit mezi lidmi. Řeknu, že na to, jak je intenzivní, vydrží na mé kůži až příliš dlouho, ale pojďme popořadě.

Je to rok 2000. Britney Spears, Paso Adelante, Freddyho obleky a Cioè jsou v módě. Mobily jsou perleťově bílé s mátově zelenými a lila odlesky. Tady tenhle parfém pro mě takovou barvu mobilu má a já ho miluju (ale s výhradami).
Po prvním náznaku svěžího, křehkého ovoce se rozvine krásný akord bílého čokoládového dortíku s kouskem kiwi na povrchu. Pro mě je to hypnotické. Pokud máte trpělivost počkat na základ, překvapí vás akord pižma a jasmínu. Celá je sladká, velmi sladká, a přesto považuji za její roční období léto. Tento parfém je čirá radost a frivolnost, je to lesk, modrá tužka na oči a odhalené bříško. Pro někoho je to noční můra, pro mě je to lehkost těch let, kdy jsem byla o něco víc než dítě a ke štěstí mi stačil make-up nalezený v časopisech.
Nyní se však dostáváme k bolavým místům. Zaprvé se setkáváme se složením, které je "příliš chemické". V angličtině bych použila výraz "screechy". Jsou chvíle, kdy cítím jen lepkavou, umělou vůni kiwi, jako "zajímalo by mě, co do toho dali". Za druhé, trvá příliš dlouho, což je neslučitelné s tím, že je tak nepředvídatelná. Jsem nucena stříkat ho velmi málo, abych ho mohla sledovat, a proto ho raději nosím doma, když vím, že ho mohu kdykoli smýt.
Tento parfém nenávidím i miluji. Přijde mi, že má velmi silnou osobnost, necítím ho podobně jako jiné gurmánské ovocně-květinové.

Teď mám na vás prosbu: znáte nějaký jiný parfém se stejným akordem bílé čokolády, máslového dortu a čerstvého ovoce? Zoufale po něm pátrám, ráda bych verzi Fantasy, která má vyváženější kompozici a vyšší kvalitu. Fantasy Intense nepochybně vyzkouším, až dorazí do Itálie, ale ráda bych zjistila, že to, co hledám, existuje i ve výklenku. Děkuji.

Ps. Flakon je nádherně kýčovitý a je mým absolutním favoritem. Držet ji v ruce je radost.

pelonalataque

Dobré ráno. Chystám se objasnit rozdíl, který etais dotazování,Fantasy Britney Spears byl zahájen v roce 2005 jako skutečný klenot parfumerie,protože to bylo nádherné všechny jeho kolekce,jeho parfém byl jedinečný a s vůní a probudit více než 12 hodin,protože jejich suroviny a esenciální oleje byly skutečné mistrovské vzorec. Původní formuli uvedenou na trh v roce 2005 lze rozeznat podle krystalů Svwaroski obklopujících hrdlo flakonu.
Tento parfém byl původně MADE IN FRANCE, spolu se všemi svými doplňky (tělové suflé, koupelový gel, paletka na líčení, tuhý parfém, lesk na rty) byl k dostání v El Corte Inglés od svého uvedení na trh až do roku 2009, kdy byla vůně přeformulována.
V roce 2009 se po přeformulování parfém zcela změnil (kdo vyzkoušel originál z roku 2005, ví, o čem mluvím), ponechal kiwi jako hlavní tón a toxické množství, snížil množství svých surovin a vyrobil nyní standardní balení, která nenesou výše zmíněné krystalky Svwaroski, aby snížil jeho cenu,od Fantasy jak původní (který nikdy ubo a perume rovná) tenia u preciode 75 € tamañode 100ml v Corte Ingles, nyní za 20 € najdete, ale i tak to není až do roku 2015, že se veškerá výroba do USA.
Všechny Britneyiny parfémy se dodnes vyrábějí tam, NEJSOU FALEŠNÉ, přeformulování stejného se změnilo v roce 2009 a přeformulované se nadále vyráběly ve Francii.
Měla jsem to štěstí, že jsem po více než 5 letech hledání získala dvě krabičky 30ml z roku 2005.
Fantasy byla až do svého přeformulování jedinečným parfémem, přeformulování je zklamáním, ale jen náznakem toho, čím kdysi byla... Takže pokud se vám líbí dnes, věřte, že složení z roku 2005 je 1000x lepší.
Fantasy znamenala ve světě parfémů před a po.
Koupila jsem si sadu s jejím krémem (reformulovaná verze) a je stejná jako francouzská..... Původní, opakuji původní formule se od roku 2009 nevyrábí, škoda, protože veřejnost a poptávka by musela mansalva.
Jak říká jejich veřejný slogan "Every body has one" (Každý má svou fantazii) a moje fantazie je, že se vrátí původní receptura z roku 2005.

Edit: Dnes konečně a po letech hledání jsem sehnal ty dvě malé lahvičky alo 2005 s límcem Svwaroski a originální startovací krabičkou, ochutnal jsem a pummmmmmmm.... Dal jsem si ho dneska v poledne, ve Španělsku je jedna ráno a pořád voní! Jsi zpátky v mém životě, i když vzhledem k práci, kterou mě stálo její získání, si ji nechám na velmi velmi velmi velmi výjimečné příležitosti... její originální složení a trvanlivost je jedinečná a nesrovnatelná...

E.A.O.

Konečně jsem se dočkala tohoto hyperšťastného parfému! haha!.... Na tento parfém jsem už četla spoustu recenzí, spíš kladných než záporných, tak jsem ho vyzkoušela a moc se mi líbil! i když mnozí říkají, že je pro teenagery, rozhodla jsem se ho používat (je mi 50 let), protože PERFUMES jsou nadčasové, nemají věk. Teď ho používám a uvidím, jak se na mně bude vyvíjet..... Je to 50 ml. protože poslední dobou si raději kupuji malé, 30 nebo 50 ml. takže když si s některou nerozumím, brzy ji dopiju.
Zdravím z Mexico City všechny milovnice parfémů !!!!.

*OldWestCowgirl* Adri

Dnešní ranní teplota v Curitibě -1 stupeň, mi umožňuje nosit tuto moderní klasiku tak "zhulený" většina...lol. Okopírované ano, otlučené ano, cítit na každém kroku ano, ale nepřestanu je mít ve své sbírce a užívat si je.
Fantasy EDP Britney Spears nosím od roku 2007, byla to láska na první nástřik, osahala jsem si ji a hned koupila. Nemohla jsem se dočkat, až domů přijdu s tou krásnou krabičkou omotanou zelenou stužkou, která se otevřela do strany a odhalila šperk, růžovou skleničku plnou zelených krystalů!
Opravdu nostalgicky vzpomínám na začátek studia, kdy mi kluci ze třídy říkali, že můj parfém cítí na chodbách FAE, že se k nim dostal dřív než ke mně... lol. Byl silnější, olejovitá tekutina, vydechoval a vydržel celý život. Po přeformulování ztratil svou intenzitu a sladkost. Současná verze je méně krémová bílá čokoláda. Stará verze ve mně vyvolávala pocit exploze rozpuštěné laky nad kiwi a liči, na dřevitém pozadí.
Toto fondue ovoce a čokolády se vyvíjí, v těle se objevují orchideje a lilie. Fantazie je dětský/mladistvý gurmán, který odráží neúctu zlobivé holčičky, která sní brigadýrku z hrnce, kterou jí připravila maminka, jen aby se o ni nerozdělila se sourozenci... lol.
Kdybych ji mohla definovat jedním slovem, byla by to radost. Vyjadřuje ji, pocit oslavy, smíchu a nonšalance.
Pro svou sladkost je nejlepší pro chladné dny, pro dny, kdy nechcete nikoho ohromovat, svádět nebo být ve formálním prostředí. Je to parfém uvolnění, chvíle "je mi to jedno", kdy nosíte růžovou jako Barbie a někteří lidé se vás ptají: "Hele, ty jsi neměla dětství, viď!" A vy si říkáte jako Cindy Lauper: "Kašlu na to, holky jako já se někdy chtějí jen bavit!".

pisbri

bílá čokoláda a dortík, opravdu gurmánský akord, pro mě sladký, ale prvních pár minut trochu nevýrazný, krátce poté se objeví kiwi, trpké, trochu štiplavé, svěží, spolu se stále přítomným liči (v tomto druhu vůně velmi přítomné), které jí dodává šťavnatý tón. Vůně se stává stále více ovocnou a zároveň zůstává sladká, a jak se mísí s ovocným salátem, cukrářská stránka se vytrácí. Na mně se gurmánský tón po chvíli docela skryje, nikdy nezmizí úplně, ale ustoupí do pozadí, zatímco ovocná stránka se projeví více, i když se základem, který bych popsala jako velmi sladký a jemný. Bílá čokoláda se vynořuje o něco lehčeji, až ke konci, kdy parfém začíná ztrácet na síle. gurmánštější stránka po prvních pár minutách nezaplaví místnost. Ty šťavnaté plody, které vyniknou, mi umožňují použít ji i na ty nejrozpustilejší letní večery. je rozhodně velmi dívčí, a i kvůli tomu (a super propagaci) jsem si ji chtěla koupit, za pět let už by možná byla nemístná. Zkrátka se mi líbila, je to příjemná ovocná paštika, dobře mě naladí a sem tam ji s chutí použiju, i když na mě nevydrží víc než 4 hodiny, zatímco vidím, že ostatní hodnotili mnohem delší výdrž. Není to velký parfém, ale pro ty, kteří mají rádi supersladký žánr, stojí za všechny peníze, které stojí, i proto, že je opravdu levný.

Nečekejte žádné mistrovské dílo, pozor, ale nepříjemná mi nepřišla.
Ps: Dočetla jsem se, že její teplejší, původnější "čokoládová" stránka se s reformulacemi docela vytratila, takže možná proto v ní cítím tolik sladkého ovoce na prvním místě!

Rodween

Uf, opět jsem se do tohoto parfému zamilovala! Tento parfém jsem si zamilovala už před lety, kdy jsem dokončila nejméně dva plné flakony. Ale během let se můj vkus na parfémy změnil a já na tento parfém téměř zapomněla a až donedávna jsem mu nevěnovala pozornost.

Před týdnem jsem ho ucítila na jedné dívce, když jsem stála a čekala na nástup do vlaku. A když kolem vlaku projížděl vítr, ucítila jsem tu nostalgickou ovocně-koláčkovo-vanilkovou vůni. Věděla jsem jistě, že je to Fantasy! Voněla fantasticky. Vlastně jsem žárlila, že můj parfém není ten den tak popový. Lol

Nemohla jsem ji sundat z hlavy, toužila jsem po té vůni. Měla jsem pocit, že můj den nebude úplný, když ten den nebudu moct mít ten parfém. Nepotřebovala jsem si kupovat parfém, ale tehdy a tehdy jsem se rozhodla, že potřebuju lahvičku Fantasy. A tak jsem to udělala. Můžu se koupat na tenhle parfém a stejně se neurazím. lol. A díky tomu mi to vydrží celý den. Cítím ji, dokud se nevykoupu.

Přísahám, že teď doslova ležím v posteli a mám oblečení postříkané Fantasy. Moje okenní závěsy postříkané Fantasy. Moje postel a polštáře postříkané Fantasy! Žiju! a je mi úplně jedno, že smrdím opravdu dětinsky a dětsky. Alespoň jsem šťastná lol. tento parfém mi přináší nesmírné štěstí.

LunaVioletteLoveheart

Když si ve slovníku vyhledáte definici slova "Sweet", pravděpodobně vám vyjde obrázek Fantasy.

Kde začít? Na parfémech miluji, když je flakon hezký, což Fantasy splňuje hned od začátku. Kulatý, rozkošný flakon.
Zpočátku jsem ho vnímala jako džinovu kouzelnou lampu. Měla jsem panenku Bratz Genie Magic a přísahala bych, že lampa byla totožná.

Svrchní tóny jsou citrusové a rychlé. Na mé kůži se tóny kiwi a liči rychle vytratily a ustoupily bílé čokoládě a cupcaku. Nechápu mnoho komentářů k přeformulování, díky kterému teď Fantasy voní po kiwi, protože to na své kůži nezachytím.

Cítím čerstvě upečený dort zalitý bílou čokoládou. Dobře udělaná gurmánská vůně a jedna z mála, která splnila všechna má očekávání.

Musím se přiznat, že Britney Spears neholduji, ale její parfémy jsou skvost.
Někde v komentáři jsem četla, že když nosíte parfémy Britney, voníte jako pečivo... ne ledajaké, ale velmi jemné a drahé.
A já nemůžu než souhlasit.

Výborná stopa, střední délka a znamenitá vůně. Oficiálně jsem se stala oddanou členkou rodiny Fantasy.

♡Steela: 10/10
♡Délka trvání: 8/10
♡Vůně: 10/10

kbord777

Je mi téměř 50 let, stále jezdím na autíčkách, hraji Putt Putt Golf a ano, je to pravda, nosím parfém Fantasy.

Je to bílý čokoládový dortík s ovocnými tóny a nádechem pižma, aby to bylo opravdové. Krásně namíchaná cukrovinka, která mi zanechá úsměv na tváři pokaždé, když k ní přičichnu.

Tahle vůně mi opravdu rozčeše vlasy ve dnech, kdy mám chuť na sladké. (Manžel ji také miluje!) Rozhodně je to lahůdka pro všechny věkové kategorie - na zdraví!

Mila_vanillasweet

Před několika lety jsem musel často létat na služební cesty s přistáním a čekáním na přestup v Dauhá. Stalo se, že čekání na další let probíhalo ve stejném "chumlu" s Američany. Polovina Američanek různého věku byla cítit buď Fantasy, nebo Viva la Jucie. Později jsem se od amerických blogerek na youtube dozvěděla, že vůně Britney nejsou jen jejich must have, ale že jde o univerzální "závislost na Britney". A brzy jsem se stala závislou i já..... Někdo by mohl říct, že používat Fantasy ve věku 28 let je neslušné a nepřitažlivé, ale já ji používala a budu používat dál, protože mě tahle orchidej pod bílou čokoládou, čerstvá jako z pekárny, čepice-koláč zaháčkovala. "Fantasy" nepřekračuje mou hranici sladkosti, nepřipadá mi vlezlá ani dusná, protože má nádech ovocné svěžesti díky kiwi a liči. Vůni si docela dobře dokážu představit na dospívajících dívkách i starším publiku, proč ne? Zní velmi zajímavě a kvalitu, výdrž a stopu jí může závidět nejedna luxusní značka. Dobrá práce, Britney!

арогурман

Gurmáni, rozdělte se na dvě skupiny! Ti, kteří chtějí pohoštění pro dospělé, jděte do protější místnosti - tam vám naservírují rum, likér, hořkou čokoládu, mandle atd. A ti, kteří se zde chtějí ponořit do atmosféry bezstarostnosti, radosti a dobré nálady.Na velkém růžovém talíři vám nabídnou nejrůznější dortíky s krémem a pudinkem, s kandovaným ovocem i bez, lízátka všech příchutí, marshmallow, marmelády a marmelády, želé z lesních plodů a mousses, a vše můžete zapít ovocnými sirupy a sladkými morseovkami.Po hodině pobytu zde budete vonět celý den. Vytrvalost a stopa vůně je 5 plus a v tomto ohledu se luxusní vůně mají co učit od staré Britney s jejími bohatými FENTESI!

Lorrane

Tento parfém je důkazem, že bychom nikdy neměli vynášet soudy, aniž bychom vůni znali, ať už je od celebrity, nebo ne, ať už je od (teoreticky) horší značky, nebo ne...
Možná je to triviální, ale vážně, kdo by nechtěl dobrý, kvalitně zpracovaný parfém za nižší cenu, který vydrží hodiny a zanechá stopy?!!!! Každý si takovou šanci zaslouží...
Kolik parfémů kupujeme venku, drahých, od slavných domů, které nesplní očekávání!!!!
Já ten svůj prostě moc nenosím, protože se mi nelíbí v létě a na jaře, můžu ho nosit jen na podzim a v zimě.

TheAlyssaVega

Nesnáším sladké vůně, vlastně je nesnáším. Po vyslechnutí a přečtení recenzí jsem se už předem rozhodla, že mě tato vůně zklame v nepřítomnosti. Všichni totiž vytrvale vykřikují, že je to dusivě-prudce sladká vůně. Dnes jsem ale dostala vzorek, a jaké bylo moje překvapení, když jsem zjistila, že všechny takové recenze jsou nesmysl!
Takže vůně, samozřejmě je v ní sladký tón, je to bílá čokoláda, je cítit v pozadí a dodává tomuto parfému půvab, bez ní by byl příliš kyselý. V popředí dominuje zářivé kiwi a liči, díky nimž je vůně bezkonkurenční. Kyselá a sladká s určitými tóny svěžesti. Samozřejmě se neobejde bez hry pižma, které není téměř cítit, ale jen se pravidelně objevuje, jako by lákalo k parfému.
To, že si koupíte lahvičku o objemu 100 ml - je jednoznačné.
Teď už chápu, že byste se neměli 100% spoléhat na recenze a komentáře a rozhodovat se předem v mínusu nebo plusu, musíte si to vyzkoušet sami, protože výsledek není předvídatelný. A co se týče "Fantasy"... vůně má naprosto správný název, kombinace vůní ve vás probudí nějakou energii, podnítí představivost a přenese vás do jiného světa. Do světa plného zázraků a pohádek.))))))

CozyCat

Právě mi bylo 26 let a tuto vůni mám už rok. Není to moje nejoblíbenější vůně, ale mám ji opravdu ráda. Je ideální jako vůně k džínám a tričku nebo i na neformální rande, v podstatě se dá nosit kamkoli kromě práce, posilovny a příležitostí, které vyžadují oblékání. Dostanete spoustu komplimentů, zejména od mužů, tahle je z nějakého důvodu prostě přitahuje lol. Na rozdíl od Pink Sugar není tato vůně tak vulgární, jak může být PS (pozor, PS mám taky ráda), takže je mnohem nositelnější. Celkově je to rozkošná vůně, velmi lahodná vůně kiwi a bílé čokolády, voní spíš jako dort než jako bonbón; Ovocně-trpká a mléčně sladká s krémovou texturou. Navozuje pocit útulnosti a mňamky, a když ji cítím, mám po ní hlad. Mojí mamince je padesát, i ona nad ní slintala, když ji na mně ucítila, a hned si koupila vlastní lahvičku. Výdrž? Výborná, na mně minimálně 8 hodin. Vůně? Perfektní. Cena? Velmi přívětivá k rozpočtu a dělá z této vůně vítěze. Nosila bych ji po celý rok, ale v létě jen lehce.

Btw, pro ty, kdo se bojí, že při nošení této vůně (nebo jiných vůní tohoto druhu) skončí jako bimbo... zlato, řeknu ti, že pokud jsi bimbo, budeš tak vonět, ať si vezmeš cokoli. Pokud nejste, budete prostě vonět nádherně, tečka, takže si oblečte to, co vám voní, a přestaňte si dělat starosti s tím, co si lidé pomyslí.