Armaf Mens Club De Nuit Iconic Body ... (9.99 USD)
Club de Nuit Blue Iconic podle Armaf je vůně pro muže. Toto je nová vůně. Club de Nuit Blue Iconic byl/a uveden/a v roce 2022. Vrchní tóny jsou Grapefruit, Citrón, Máta, Růžový pepř a Koriandr; střední tóny jsouZázvor, Meloun, Muškátový oříšek a Jasmín ; základní tóny jsou Dřevité tóny, Kadidlo, Santalové dřevo, Jantar (ambra), Cedr, Pačuli a Labdanum.

Nové edice Armaf Club De Nuit: Club de Nuit White Imperiale, Club de Nuit Blue Iconic a Club de Nuit Untold
od Sandra Raičević Petrović

Beemer01
Nechápu, jak mohou lidé očekávat, že klon bude vonět stejně jako originál. Pokud voní z 80 % + stejně, pak to znamená, že ve vzduchu voní stejně jako originál pro 99,99 % lidí. Vypadá to, že někteří lidé si stříkají klony na zápěstí a pak doslova zaboří nos do kůže a hledají rozdíly (lidé, kteří to cítí ve vzduchu, to všechno dělat nebudou, takže přestaňte brát čich do sakra vážně....JEEZ!!!! A lidi co naříkají nad výkonem něco je určitě špatně protože na mé navlhčené kůži vydrží 10 hodin. Tohle je rozhodně dobrá věc. Nejsem žádný voňavkář. Prostě jen ráda hezky voním. A tohle splňuje svůj účel dokonale a na vzduchu (pokud se nešťouráte a nehledáte rozdíly) voní stejně jako můj původní bdc edp za mnohem rozumnější cenu. V dnešní době není třeba platit vyděračské ceny za parfémované vody. A zdá se, že někteří lidé, kteří tu zanechávají negativní komentáře, jsou naštvaní majitelé BDC, kteří nikdy předtím necítili vůni iconic, ale vadí jim, že doslova bdc lze koupit za mnohem nižší cenu. A klon má dokonce lepší výkon. k čemu je originál, který má kvalitnější složení, když se stejně nemůže rovnat výkonu levnějšího klonu. 9/10

pld1991
Více než deset let nosím Bleu de Chanel v různých verzích a šaržích a tohle je poprvé, co jsem našla parfém, který se jedné z nich, konkrétně Bleu EDP, podobá z více než 90 %, což je působivé. Začátek má prakticky totožný a v sušení je cítit nepatrný rozdíl, ale ten je patrný jen tehdy, pokud bleu nosíte delší dobu. Co je u Iconic patrné, je kvalita složek, je to kovovější vůně než bleu, zjevně Chanel používá kvalitnější složky, což v žádném případě nevede k větší výdrži nebo projekci za cenu, kterou stojí.

István
Objednal jsem si naslepo. Tento směr jsem vůbec neznal. Láhev dorazila tak krásná a reprezentativní. Když jsem provedla první nástřik, byla jsem rozrušená. Říkala jsem si, ale právě proto jsem si ji koupila, protože existuje spousta "slavnějších, osvědčených" parfémů. Podlehla jsem hodnocení a kladným recenzím (předčila kultovní Blue De Channel). Vůně pro mě není špatná, ale prostě průměrná, ničím nevyniká.
Dělala jsem 3-4 stříknutí ráno v práci. Asi za 20 minut přišly dvě(!) kolegyně z jiného oddělení a začaly zjišťovat, co mám dnes na sobě.
O tři dny později se mě jedna slečna zeptala, čím jsem tak krásně voněla.
Už léta nosím spoustu dražších parfémů, ale nikdy jsem nedostala vůbec žádný kompliment. Byla jsem ohromená. Jistě, je to hezké, ale jsem zmatená.
Výdrž je vynikající, ten plumíček je bomba!
Je to vůně jako stezka.

Slushy Garden
Po dlouhém hledání nějakého svěžím na léto jsem se stále zastavil na novince z tohoto arabského domu.
Původně jsem měla dojem, že si koupím klon Bleu de Chanel, který bude opakovat všechny své verze najednou, nicméně vše se po roztrhání ukázalo jako mnohem širší. Pro mě je tato vůně kvintesencí téměř všech oblíbených "modrých" vůní najednou, zejména v základu. Slyším zde ozvěny Dolce & Gabbana K, Doja Elysium, a dokonce i něco vzdáleně Antonio Banderas Blue Seduction. Necítila jsem zde Savage ani žádnou Versace, myslím, že tato vůně bude mnohem svěžejší než modro-modrá Versace.
Koncept vůně je podobný Urban Man Elixir od stejného parfumérského domu. Je to také sbírka všeho nejlepšího z nějakého parfumérského směru, což zní křiklavě, vlezle, a tento modrý soudruh takový je a vůbec je možné se divit, co za svěží vůni vydává TTX, ne taková jako původní Savage, ale stále velmi dobrá.
Stojí za své peníze? Myslím, že ano, více než stojí, nemohu si stěžovat. Je to nudný klon? To si každý rozhodne sám, ale já jsem usoudila, že modrá houževnatost se ukázala jako velmi snesitelná. Doba nestojí na místě a i arabské budgetové značky se vyvíjejí. Výdrž a opulentnost se zvětšují, vůně jsou objemnější, klony se dají nazývat klony stále méně a hlavní problém Armafu v podobě chemičnosti už není, v tomto případě je na začátku svěží a chutná sladkost, která se pak rozvine v mohutnou chladivost a svěžest, která některým může připomínat svěžest mnoha pánských pečujících produktů.
Pokud bychom měli srovnávat s BDC, Arabové tento koncept opět pozitivněji naladili, a tak už není tak elegantní, abyste chtěli jít do klasiky, ale blíží se spíše Aventu, který je ideální pro všechno. Pro některé lidi bude obrovským plusem fakt, že se jedná o nekonzumní verzi BDC. Komplimenty jsou zatím otevřenou otázkou, ale praktičnost vůně je za sto bodů - můžete ji nosit vždy a všude a stále velmi dobře vonět.
V klidu. Luft.

jjhs26
Po několikanásobném testování této vůně a jejím plném nošení a po vlastnictví všech iterací BDC mohu nabídnout tyto věci:
1. Je bezpochyby nejbližší BDC EDP.
2. Otevírání není tak dobré jako u všech BDC
3. Vysychání se na 95 % blíží BDC EDP.
4. Dlouhá výdrž je lepší než u BDC EDP, siláž je na stejné úrovni jako u BDC EDP, ne-li lepší.
5. Na vzduchu voní božsky od prvního stříknutí.
6. Dostanete za ni komplimenty jako blázen
7. Na mé pleti vydrží asi 10-12 hodin a promítá se asi 7.
8. Stojí to za 54 dolarů, které jsem zaplatil
9. Časem se zlepšuje, protože vůně dozrává
10. Stojí za to si ho pořídit.

Ander7R
První věc, kterou chci říct, je, že každý, kdo si koupí tuto vůni v domnění, že je to kopie BC, to neudělá. Je zřejmé, že kvalita BC je daleko lepší. Pokud ji hledáte, na tuto vůni se ani nedívejte (milovníci BC).
Pokud se vám však DNA BC líbí, chcete vonět podobně, záleží vám hodně na výkonu, nejste zarytými fanoušky značky a nechcete utrácet moc peněz, pak sáhněte po této. Má brutální výdrž a mírnou projekci první 2-3 h, která pak přejde do osobní bubliny, která vám dá vydechnout své vůni i po 10. hodině (v počasí 23 C, dovedu si představit, že v podnebí od 30 C výše by se měla promítat více), je vhodná pro kancelářské použití. Její jiskřivý začátek může být spojen i s levnou kolínskou, ale kouzlo přichází až v drydownu, tam voní velmi dobře, 80 % BC.
Dáme-li si vše výše uvedené na misku vah, pro mnohé je volba jasná, za cenu mírné oběti kvality, tato je dvakrát trvanlivější a méně než poloviční ceny BC. Navíc 95 % lidí, kteří vám budou čichat, jsou jen obyčejné nosy, takže nerozeznají jeden od druhého, takže v tomto smyslu nevidím problém.

Rizeyl
Opravdu nechápu, proč psát komentáře jako ten níže, a la: mmm moje oblíbené poznámky, musím to zkusit Arab.... Kdo potřebuje tyto informace?
A já už toho Araba mám, ale můj komentář nebude informativnější )
Nejsem velký znalec Blue De Chanel, ale opravdu směr je stejný. I když na anglické fraze píšou, že je to kopie. Mohu dodat, že na začátku je hodně citronu, stejně tak celou cestu cítím tón jódu, jako v Baccaratu, ale velmi mírně. A co perzistence? Většinou přestanu vůni rychle cítit, ale teď tento parfém vybírám z rukávů, i když jsem se parfémovala včera a už dávno jsem se převlékla. Zůstává svěží, BDS podobná vůně s lehkým nádechem jódu. Myslím, že je celoroční, ale lépe se projeví v teplejším období.

danielmgz
Má velmi jiskřivou vrchní nótu, která mi připomíná jejího staršího bratra club de nuit sillage, ale jen tu jiskřivou část... vůně je velmi dobrá, ale je kolem ní hodně humbuku... i když se podobá Bleu de Chanel, není 100% stejná, řekla bych, že z 80% se podobá Blue de Chanel.
Stála mě 50$, což je třetina Blue EDT 150$ a čtvrtina Blue Parfum 200$.
Přijde mi velmi univerzální, takže na jakoukoliv příležitost je ideální ji použít, výdrž na pleti +8 hodin a na oblečení téměř +12 hodin přibližně, mírné probuzení 1 -2 hodiny.
Kupujte naslepo... ? možná ano! pokud máte rádi Blue, bude se vám líbit i tato... ale nezapomeňte, že to není 100% stejná vůně.
Můj verdikt je, že stojí za to!

Carl du Plessis
Tohle je mrtvý telefon pro Bleu de Chanel EDP, IMO samozřejmě. Citrusy v úvodu jsou zpočátku cítit ostře a synteticky, ale to trvá jen minutu nebo dvě. Pak je docela jasná a zasychání je krásné.
Více než slušný výkon. Mám CDNIM Pure Parfum, Silage a Milestone. Všechny tři se s přibývajícím věkem výkonnostně zvýšily. Předpokládám, že tato bude také.
Skvělá koupě. Rozhodně doporučuji