Club de Nuit Intense podle Armaf je Chypre Floral vůně pro ženy. Vrchní tóny jsou Růže, Šafrán a Pelargónie; střední tóny jsouMuškátový oříšek, Pepř, Fialka a Kmín ; základní tóny jsou Pačuli, Agarové dřevo (oud), Vanilka a Jantar (ambra).

DarkRoseNoir
Úchvatný parfém, naprosto gotický, noční a chladné období 😍Přijde mi velmi elegantní a vyvolává ve mně představu večera ve dvou, nejdříve na večeři v mega elegantním klubu a pak buď v divadle nebo v noblesním tanečním sále, samozřejmě v černé sametové večerní róbě 😍Teď, když jsem ji pustila, jsem byla zmatená, tak silná je, a proto ji miluji, protože mám ráda silné a rozhodné parfémy. Takže rozhodně silný úvod, ve kterém rozeznávám tmavě červenou růži, se šafránem a pelargonií a tu cítím. Právě díky němu tato nádherná růže ztmavne a stane se opravdu černou 🌹🖤 Ale nezmizí, už nezmizí, zůstane po celou dobu trvání vůně a jak se to celé vyvíjí, je čím dál víc pudrová, velmi pudrová a to asi díky fialce, která je mezi srdečními tóny. Opravdu nádherná tato vůně, také mi přijde sugestivní. Tu a tam mi v úvodu připomněla Agent Provocateur, protože má stejné počáteční tóny. Pak mě napadlo, že cítím něco jako Opium. Mám srdíčkové oči 😍😍😍😍 😍 Wonderaa 😍 Samozřejmě je to taky kořeněná vůně a je to cítit a naštěstí pro mě, cítím málo oudu. Základ je vanilkový a pačuliový, velmi dobrý 😍 Doba trvání a projekce na mě více než uspokojivá. Propagováno a doporučeno! Ještě jednou chci poděkovat Mimipari, která mi opět poskytla neocenitelné rady! Děkuji ti Mimipari! 🌹❤️
Málem bych zapomněla pochválit i obal tohoto parfému, ale jak mi to mohlo uniknout? Krásné balení. Uvnitř krabičky najdete elegantní kartičku - karton se všemi ostatními vůněmi řady Club De Nuit, velmi dobře zpracovaný. A pak malý černý flakonek, s řetízkem, kamínky. Krásný uzávěr zakončený kamínky 😍 Flakon je velmi těžký, a nádherně arabský! Poslední věc: super příznivá cena. Málo výdajů a hodně výtěžku!

Fairstar
Koupila jsem si ji, protože byla známá jako duplikát Noir de Noir od Toma Forda. Je to parfém, kterému se velmi podobá.
Úvod je trochu alkoholický, ale brzy ucítíte květiny s kořením, zejména růží a muškátovým oříškem a dřevem a jantarem. Zpočátku je parfém trochu sušší a méně sladký než Tom Ford.
Asi po 10 minutách se vyvíjí a stává se mnohem sladší, do hry vstupuje vanilka a pačuli. Tehdy mám pocit, že se parfém začíná více podobat Noir de Noir, podobný, ale ne stejný. Kdyby měla tóny lanýžů a mechu, byla by identická!
Čím více času uplyne, tím více se obě vůně podobají, ale myslím, že to, co je opravdu odlišuje, je lanýžový tón,
který v parfému Tom Ford zanechává spíše čokoládovou sladkost a v Club de Nuit je sladkost spíše vanilková.
Růže je zde o něco výraznější, což se mi líbí.
Celkově, stejně jako v komentářích níže, je to růžový parfém s jantarovým kořením a správnou dávkou sladkosti.
Voní jako drahý parfém, je velmi dobře namíchaný.
Není to parfém, který by se hodně promítal, je to spíš na začátku a pak se promítá intimněji.
Na kůži mi vydržel asi 6 hodin a na oblečení pár dní, což si myslím, že je v pořádku, ve srovnání s Club de Nuit intense Men, který vydrží celý den a je věčný, a lepší než Noir de Noir, který vydrží maximálně 4 hodiny a promítá se mnohem méně.
Velmi krásná, elegantní a smyslná.
Aktualizace 22.01.23
Experimentovala jsem s parfémy Memo a narazila na Argentinu. Když jsem k ní přivoněla, byla jsem zaskočená. Identická!

Selene
Dům Armaf je obecně známý jako dobrá volba pro pořízení "replik" "předražených" niche vůní za přijatelnou cenu.
Dělají to dobře a někdy mají i své osobní kouzlo. Samozřejmě od nich nebudeme čekat, že budou stoprocentně vonět po Tomu Fordovi, ale není ''tolik co závidět''.
Jsou hodny pověsti, kterou mají, a ospravedlňuje to jejich nákup, když vidíte, že můžete mít něco kvalitního za méně než třetinu ceny, kterou nabízejí jiné výrobky.
Club La nuit Intense je rozhodně růžový parfém. Není to však zelená růže, není citrusová, není gurmánská, není vodní. Je to temná, komplikovaná, písečná růže, arabská růže, která trpí, která žije, která má příběh, který vám může vyprávět.
Jakmile se nastříkáme, je patrná záře bergamotu a růže, možná lépe řečeno převládá geranium. Stává se, že chemické složení geránia je také zvykem spojovat s růží. Vůně geránia bývají poněkud kovové, nemůžeme si pomoci, i rostlina ve své přirozené podobě tento odstín vydává. Při této příležitosti však Club de Nuit Intense harmonizuje tuto vrchní nótu s krémovými tóny, jako je ambra, vanilkové tóny, koření je sladké a oud (který deklarují) má spíše medový nádech. Oudové dřevo vyniká, ale ne tolik, je spíše umírněné, ne invazivní. Postupem času toto medové/pižmové/kořeněné pozadí postupně ubírá převahu růži, i když nikdy nezmizí, květinová část je stále přítomna. A právě v tomto okamžiku se dostáváme k tomu nejlepšímu. Pačuli obklopuje kompozici od začátku do konce a dodává jí typickou ''zemitost'', ale stejně jako "Oud" je dobře artikulované a zdrženlivé, dobře se vším ladí.
Na rozdíl od Tom For Noir de Noir, ke kterému je přirovnávána, v ní nenacházím čokoládu, ani lanýž. Armaff tuto notu nedeklaruje. A pro mě je to dobře, protože by vůně získala více gurmánský tón. Musím souhlasit, že má určitou sladkou likérovou chuť, ale já si ji spojuji spíše se sladkým lesním ovocem než s lanýžem.
Suchý tón je velmi zajímavý, pižmová směs kmínu s vanilkovými a růžovými likérovými tóny. Měkké krémové dřevo.
Problémem je, že zatímco její začátek je bomba, vůně rychle ztrácí svou projekci. Za 2 hodiny docela zeslábne, ale jemná/delikátní příchuť, kterou zanechává na kůži, vydrží mnohem déle. A možná pro ty, kteří hledají velmi silnou tmavou orientální růži, by to mohl být negativní bod. Pro mě je to v pořádku. Stává se z ní intimnější parfém, ale neztrácí nic ze své komplexnosti. Ani koření, ani dřevo, ani papriky nejsou přeplácané nebo štiplavé, což oceňuji, a pokud je třeba snížit úroveň síly, aby se toho dosáhlo, budiž.
Lahvička je velmi těžká a vůbec ne praktická, ale je na ní vidět, jaká péče byla věnována tomu, aby vypadala honosně/draze. Moje verze je z roku 2020, nevím, jestli došlo k nějakému přeformulování.
Vůně za mě dostává jednoznačný palec nahoru, a to nejsem sympatická, protože je levná, je prostě dobrá, kvalita je optimální.

Ilikewhatilike
Neuvěřitelně dobré. Kvalitní, odvážná, unisexová, přirozeně vonící, svůdný kompliment. Děkuji společnosti Tom Ford za vytvoření dna a děkuji Armafu za jeho znovuvytvoření pro lidi s omezeným rozpočtem. Levná cena však neznamená, že by se šetřilo v rozích. Je to ta nejhodnotnější vůně, s jakou jsem se kdy setkala. Fantastická vůně i jako dárek, protože si myslím, že ji může nosit kdokoli a cítit se výjimečně, ať už je tam kdokoli a má jakékoliv zkušenosti s vůněmi. Velkolepé.

Afc_Croatian
Během svého prvního zaměstnání na střední škole jsem pracovala se starším pánem, který mi vždy vyprávěl o své lásce k vůním. Měl spoustu historických flakonů, které mi daroval, protože říkal, že "už nikam nechodí a já to víc využiju, protože jsem pořád někde v centru, na rande atd.".
Jednou z jeho cenných věcí byla vůně Tom Ford Noir de Noir. daroval mi její vzorek a já si ji okamžitě oblíbila, schovávala jsem si ji jen na rande nebo na zvláštní příležitosti, a když mi došla, koupila jsem si 10ml lahvičku za 85 dolarů.
O více než 80 vůní později a stále jsem si nekoupila plnou lahvičku. Pak jsem našla Club De Nuit Intense, přečetla si recenze a byla jsem nadšená, že je to klon Noir de Noir.
Koupila jsem si ji a okamžitě se mi vybavily vzpomínky na mou první práci na střední škole. Pokud jste fanoušky Noir de Noir, CDNI si zamilujete. Pro mě je IDENTICKÁ. A s klonem za 20,00 dolarů, jako je tento, nemohu být spokojenější. Také vydrží celý den, zejména na oblečení, neustále ji na sobě cítím.
Pokud očekáváte klon, dávám tomuto 10/10

Elleonora
Původně jsem si koupila Noir Ford, protože tuto vůni nesmírně miluji, a nyní jsem si pro srovnání koupila Armaf. No, na rozdíl od spekulací a pochybných komentářů o "nebi a zemi" - vůně jsou z 95 % totožné v charakteru zvuku a celistvosti samotné kompozice parfému. Krásné odhalení, projekce a ohromně inteligentní stopa A nemluvte kacířsky o "sedí blízko kůže", pokud nemáte chronický zánět čelistních dutin.
Nádherná noir růže s onou charakteristickou suchostí a prašností pepře (jako v TF) a megasexy základní triádou pačuli-vanilka-uda. Kromě dalších kladů bych ráda vyzdvihla výbornou "sestavu" vůně, celistvost celé parfémové konstrukce a právě tak výbornou kvalitu složek - není tu ani náznak něčeho zbytečného, "budgetového", syntetického. Závěrem bych řekla, že tento exemplář od Armafu mi opět ukázal, že se dá vyrobit a prodávat dobrý, krásný a kvalitní parfém s naprosto nikovým vyzněním za adekvátní cenu. Fordův marketing je příliš drahý. A vyplatí se takové peníze přeplácet? Samozřejmě ano, pokud se řídíte zásadou "dobrý ponte je dražší než peníze".
Všem milovníkům Noir de Noir Ford věnuje, jako dar a náhradu za finanční a morální újmu).

Natalia Alouette
Není to tím, že by byl podobný, je to z 95 % Noir de Noir. Mám je obě, takže jsem se rozhodl pořídit si tento Armaf, protože mám rád samotný zdrojový materiál. Myslel jsem si, že to bude na stejné téma (zvlášť když jsem četl recenze níže, že to není podobné). No... tak nějak... když zapomenu, kterou z nich jsem se parfémovala - nepoznám, kterou. Takže je pro mě velmi zvláštní číst o "nevidím zblízka", "nebi a zemi". Dala jsem je přivonět jiným lidem - většinou říkají, že je to stejná vůně, kterou jsem nastříkala.
Já cítím minimální rozdíl, ale to jen když je porovnáváte paralelně. A pak jen s obtížemi. Ne perf. nadšenci neslyší rozdíl vůbec.

Buh Martins
Testováno a opakovaně testováno v noci při teplotě 18 a 30 stupňů. Zkušenosti z velkorysé dekantace, ze šarže po roce 2020.
***
Poprvé jsem ji použila v chladnější noci. 20 stříknutí, protože jsem si hned uvědomila, jak je parfém silný, a hned jsem se rozhodla, kolik ho budu nosit. No.... jsem si do něj strčila prst. Ruce, krk, zátylek, značnou část vlasů a oblečení...
Růžová. Červená, plná kytice, vypadající jako zralá květina, se stonky a listy ponořenými do vody ve váze, která začínala vadnout. Vůně této růže, v této vodě, vznášející se v místnosti: to si uvědomím hned. Celá zestárlá růže s nesmírně realistickým vzhledem. Růže je ukolébána lehkým léčivým vzduchem Oud. Růže se zde VŽDY překrývá s Oudem.
Nozdry uvítá téměř kožený, živočišný vzduch z koření - které je patrné -, ale nic agresivního nebo silně zdůrazněného. Ten živočišný - dřevitý - téměř kožený vzduch, který mi šafrán vždy připomíná, se během 20 minut vytratí a růže s vůní pačuli získá pudrový / mastkový aspekt, kterému bych na stupnici od 0 do 10 dal 5. Fialka růži podbarvuje, ale růže zůstává vrcholem. Z tónů, které strukturují tělo tohoto parfému, jsem v chladu necítila žádný pepř. Pro mě je to jednoznačně parfém růže, kafrové pačuli a lehkého oudu.
Během 20 minut se oud ještě více zklidní a parfém získá silnější nádech velmi vážné, dřevité, kafrové růže s lehkou vanilkovou sladkostí. Až do konce nám zůstává tato středně plná, extrémně květinová aura růže, středně intenzivní a lehce vanilková. Vanilka zde není téměř nic, ale něco, někdy mi připomíná hořkou čokoládu. V tomto okamžiku parfém nabývá mírně ženského tónu. Neurčitá připomínka čokolády. Nekupujte si ji s očekáváním čokoládové růže, protože parfém takový ve své podstatě není, občas ji připomene, matně a letmo.
Šokující a smutné je, že když je parfém na kůži 40 minut, usadí se takovým způsobem, že je ÚPLNĚ ZBYTEČNÝ. Vydechuje pouze mizerných 5 minut. I když si nemyslím, že je to parfém, který musím mít, mohl by být na mém seznamu, kdyby byl silnější, protože v okolí ho jen tak neucítíte a má v sobě určitou exkluzivitu. Nicméně má AKTUÁLNĚ slabý výkon tělového spreje. Z mého oblečení zmizel za 5 hodin. Ani na vlasech nepůsobí dobře.
Četla jsem staré zahraniční recenze, kde se mluvilo o síle růží v tomto parfému, a zaujalo mě to, protože jsem hledala květinovou bombu, zimní, suchou, bez cukru, noční a mimo oblouk na nošení v mrazu, za dobrou cenu. Překvapilo mě, že tento parfém zmizí z mé kůže do tří hodin. Když jsem hledala nové zahraniční recenze, lidé to vnímali stejně jako já: jemný růžový parfém, s průměrným trváním, přeformulovaný!!!!
Při teplotě 30 stupňů vydechl více, ale zmizel ještě rychleji. Trpkost ustupuje kořeněné vůni, která mi hodně připomíná čerstvě namletý černý pepř s růží. Zajímavá, ale v teple se s ní nutně necítím voňavá.
To je škoda. Kdyby byl tento parfém ještě silný, bylo by to něco velmi sexy, potěšení pro romantické schůzky, protože má provokativní aroma. Ale už se nehodí ani na mazlení. Extrémně intimní, téměř nahá.
Oproti Tom Ford jsem si všimla rozdílu v trpkosti, kterou její drahá sestřenice nemá. TF také nabývá více čokoládových nuancí.
Za tuto vůni bych nedala víc než 300 reálů, i kdyby měla ještě výkon.
Na mé kůži pozadí tohoto parfému VELMI připomíná tradiční Elysses a NRFH od O Boticario. Pouze denní
Je to škoda, protože se mi líbila trpkost vůně a líbil se mi flakon.
Budu dál hledat svou hutnou květinovou na zimu. Tipy do schránky přijímám
Sledujte mě na saga......

fedina
"Club de nuit intense-Woman" je temný, smyslný, vyzrálý parfém, krásný pro chladné roční období, ideální k nošení před zapáleným krbem.
Studený začátek, s téměř kovovou růží spolu s nádechem červeného vína. Postupně se růže stává jemně pudrovou až do zaschnutí, květina je pak velmi přítomná od začátku do konce, přestože uvedené tóny vidíme pouze v hlavě. Díky koření je tato růže naprosto unisexová, stejně jako lehce vanilkové pačuli v základu. Osobně oud téměř nevnímám, řekněme, že je sotva znatelný právě proto, že je vyhledávaný.
Co se týče podobnosti s 'Noir de Noir' od T. Forda, asi ano, v úvodu jsou si dost podobné, pak se každá ubírá svým směrem a představení se nepřekrývají.
Láhev je černá a zlatá, důležitá, těžká, s řetízkem a přívěskem, třpytivá a drze arabská.
Doba trvání je nenápadná, kolem čtyř až pěti hodin; co se týče siláže, je to parfém, který je nápadný, ale ne přehnaně.
Je to kvalitní výrobek, opulentní a gotický, vůbec ne koketní, prodávaný za velmi dobrou cenu.

alberto89
Koupil s nadějí, že v něm najdu něco, co by mi dalo zapomenout na opici z krásné TF Noir De Noir, i když to nebyl snadný úkol, podařilo se. Proto nezačnu plácat nesmysly ve stylu: tohle je lepší než TF atd.atd. Snažím se být jako obvykle co nejobjektivnější. K mému nesmírnému překvapení není úvod tak mdlý jako u CDNIM (slavný klon Aventu) a dává mi skutečný pocit, že jsem si nastříkal TF. Po několika minutách se začnou objevovat drobné rozdíly (pozor, ne v negativním slova smyslu): Armaf je o něco více zaměřen na mírně sladší černou růži, přesto si po celou dobu vývoje zachovává jistou zemitost díky oudu i pačuli (bohužel nemá lanýž, ale výsledek je velmi podobný). Vývoj je mnohem prudší než v TF, což zase způsobuje, že si více vychutnáte různé přechody a nuance růže a lanýže mezi zemitostí a sladkostí, ale mluvíme o rozdílech, které se na vzduchu stávají ještě jemnějšími.
S nesmírným potěšením mohu zaručit, že Armaf dokázal zázrak, aby udržel cenu 34 € za 105 ml, pokud 150-200 € potřebných pro Noir De Noir není velkou obětí, vezměte tuto, pokud se místo ní rozhodnete pro CDNIW, máte skvělou náhradu za pouhých pár €.

Fannik
A ty jsi celá růžová a drama..... Líbí se mi, ale doporučuji zvážit, kam ji nosit. Měla jsem tu smůlu, že jsem si ji vzala do práce. A celý den jsem měla nutkání zabalit se do kožichu a číst si pozdní Gumilev. Naprosto nepoužitelné))) Dramatická růže bez orientální posedlosti, ale taková víte lehká zamyšlenost v očích.

Emorandeira
Parfém jsem obdržela dnes ráno po koupi naslepo a myslím, že se může snadno stát jednou z mých nejoblíbenějších vůní. Vrchní vůně se mi moc nelíbila, protože mi připadala hodně alkoholická a nebyla jsem schopná rozpoznat žádnou vůni. Nicméně po 15 minutách jsem začala cítit sladkou vůni růží, kterou miluji. Nejvíce rozeznávám tóny růže, vanilky a pačuli. Doba trvání je velmi dobrá a projekce je docela dobrá. Neměla jsem možnost vyzkoušet noir de noir, ale tento parfém za tu cenu stojí za koupi. Pokud máte rádi vůni růží, ať už jste muž nebo žena, neváhejte.
Vůně: 10
Trvanlivost: 9
Projekce: 8
Univerzálnost: 8
Poměr cena/výkon: 10
Celkové hodnocení: 9

Mademoiselle
CDNIW je intenzita a vášeň v láhvi.
Kdybych mohla tento parfém popsat jedním slovem, bylo by to: RŮŽE; pokud hledáte svěží růži, není to ona, máme před sebou těžkou růži, výraznou, hřejivou, čokoládovou, opojně sladkou a zároveň tak jemnou, má jantar a pačuli v pozadí, cítíte jemnou vanilku a atalkadskou fialku, všechny tóny jsou tu proto, aby umocnily krásu této majestátní růže.
Je to silný parfém, intenzivní, musíme si dávat pozor, abychom to nepřehnali, jinak z něj určitě bolí hlava, jeho výdrž je v mém případě +12 hodin. Používám ho pouze v chladných dnech.
Je to krásný a výjimečný parfém, kvalitní za velmi přijatelnou cenu.

damightyheru
Kvůli všem regulacím uvaleným na západní parfumérské domy, které vedly k reformulacím, jež ochromily všechny naše nejcennější vůně, jsem se začala více poohlížet po domech ze Středního východu, které používají přírodní zakázané ingredience. To mě přivedlo k domům jako RASASI a ARMAF.
Jedná se o úžasnou, kvalitní růžovou vůni. Samozřejmě že bude, protože je to mrtvý klon vůně NOIR DE NOIR od TF. Rozdíl mezi nimi je o něco hlubší kořenitá vůně u NOIR. Rozdíl je na kůži tak nepatrný, že by se dal přičíst chemii těla. Chemie našeho těla ovlivňuje vůni každé vůně, kterou nosíme. I pro trénované nosy by bylo velmi obtížné poznat rozdíl, kdyby na něj nebyly upozorněny. Jedno je jisté... Vůně tohoto mírně kořenitějšího prvku IMHO nestojí za příplatek 200 dolarů rozdílu v ceně.
Jak již bylo zmíněno, jedná se o nositelnější NOIR, a i když není tak silná jako NOIR, výkon této vůně není nijak špatný. Lidé si této vůně všimnou, když vstoupíte do místnosti. Na 4 stříknutí mi vydrží 8 hodin. Vůně je také dobrá. Zanechává za sebou stopu.
TF má velké štěstí, že drtivá většina lidí, kteří si kupují kolínské, se ve vůních nevyzná, jinak by NOIR mohla být poslední vyřazenou vůní z domu. INTENSE je tak dobrá.
9/10
Domy jako Afnan, Armaf a Rasasi jsou skvěle oportunistické. Využívají omezení západních domů, aby rozšířily svůj dosah a přitažlivost. Odhalily bezuzdnou chamtivost a dokazují, že je možné dodávat kvalitní parfémy nejen za férovou, ale i za nízkou cenu. Zajímavostí je, že na obou flakonech je uvedeno "Made in France". Přijďte na to.
Na rozdíl od mnoha snobů vůní nejsem věrný Tomu Fordovi ani žádné jiné špičkové značce. A přiznejme si, že byste byli naivní, kdybyste si nemysleli, že tyto značky okrádají i ostatní návrháře. Západní módní a voňavkářské domy kradou cizí nápady, koncepty a ano, i vůně. Dělají to poměrně často. Pokud CREED (Original Santal) může vykrádat MONT BLANC (Individuel), nejsou v mých očích žádnou obětí, když to dělá ARMAF. Za druhé, v této nové době má moderní zákazník příliš mnoho legitimních možností, než aby se nechal oškubat. To je podstata a naše nová realita. Čím více se lidé dozvědí o těchto a dalších levných vysoce kvalitních alternativách k předraženým vůním, tím více budou žádané.
Youtube Chanel- Jednoduše řečeno vůně