Al Rayhan Attar Collection pro ženy a muže

Al Rayhan Attar Collection pro ženy a muže

tropický

Al Rayhan podle Attar Collection je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy a muže. Al Rayhan byl/a uveden/a v roce 2017. Vrchní tóny jsou Citrónová kůra, Mango, Sladké tóny a Bílé květy; střední tóny jsouMandarinka, Pralinka, Fialka, Jasmín a Bílá růže ; základní tóny jsou Exotické ovoce, Loukhoum, Pudrové tóny a Bílé pižmo.

Citrónová kůra

Loukhoum
Pudrové tóny
Bílé pižmo

Fausta

Přečetl jsem si níže uvedené recenze a urazil se za vůni, protože mnozí možná narazili na falešný, což zkazilo jejich dojem i postoj ostatních čtenářů. Attar je bohužel aktivně padělaný - prozradí to šev na flakonu a písmena vytištěná místo vyrytých. Buďte opatrní.
Mé pocity - vůně si mě podmanila. Je tak neuvěřitelně výrazná, ale zároveň velmi jemná. Není v ní žádný ovocný džem s bonbony a čokoládou, jak by se mohlo zdát z pyramidy. Začátek je opravdu citronovo-mangový, citron převažuje - je to spíš kůra (ta nejpřirozenější) s cukrem než samotná dužina, dále se chuť mění ve sladké a jemné blaho. Rozhodně lukum s tou tenkou-tenkou vrstvou moučkového cukru, ale jakoby lukum ze všech ostatních deklarovaných složek - z ovoce a dokonce i květin ) Dusivý pudr v klasickém parfumérském smyslu není v zápětí, vůně nevysychá, je velmi svěží, něžná a radostná, ale zase nekřičí a nepřivádí do rozpaků vás ani ostatní, decentní a velmi rafinovaná, s pečlivými tóny. Květiny se objevují s loukoum a jemně s ním probíhají souběžně až do konce. Pralinku necítím, ať jsem čichala, jak jsem čichala. Pižmo je tiché, jemné a harmonické. A výdrž je fantastická. Na kůži a ve vlasech vydrží den, na oblečení žije přesně dva dny. Ve stopě sbírá komplimenty, dvě hodiny si hraje, a pak kolem vás zůstává znatelný obláček po zbytek dne. Na horké pokožce zůstává citron déle a zářivější, na oblečení se rychle objeví srdce a základ vůně. V ročním období se hodí spíše do pohody - na jaře, na podzim nebo v létě v kanceláři s kondicemi )))).

Мадам Пампадура

O čem to všichni mluvíte? "Míč. Ball. Ball"?! Buďme objektivní, pokud jde o chuť. A pro "podobný" je tu samostatný řádek. Je to skvělá vůně. Je jasná. Zvonivá. Šťavnatá. Mravenčí citronem, posypaná pudrem. Lukum. Čokolády, lízátka a květiny. Bohatá chuť, luxusní. A nedrží pohromadě))))

peachflambe

Grafova recenze to popisuje tak dobře, že nemá smysl, abych opakovala, jak tato vznešená vůně voní, ale nemohu odolat. Kdybych neznala složení, řekla bych, že ananas & loukhoum, ananasové bonbony, možná ananasový pudink & mandarinky & póza květin atd. To, co se mi na této vůni tak líbí, je sladká svěžest citrusů, která je prohřátá a smyslná díky bílým květům, loukhoumu, bonbónům atd. Je to moc krásné, vyvolává tolik romantických představ, putování letními mandarinkovými háji atd. atd. Láska, láska, láska.

Myperfumediary

Otevírá se citrusově, ale krátce poté se stává sladkou a jasnou. směs pralinek, medu a citronové kůry VELMI SMYSLUPLNÁ. Kéž bych mohla vlastnit všechny jejich vůně lol z nějakého důvodu můj manžel tyto vůně na mně MILUJE. Skvělá pro každou příležitost, zejména na rande!

Dlouhotrvající výdrž a středně jemná vůně.

GRAF

Al Rayhan má krásnou unisexovou úvodní vůni s citronovou kůrou, mandarinkou a bílými květinami. Není nijak výjimečná ani vzácná, už jsem ji někdy cítila, ale je docela příjemná. Jediné, co se mi na ní nelíbí, je její rozvinutí na kůži. Už po 10 minutách se promění ve 100% ženskou vůni. Není špatná, vlastně je krásná a ničím nepřipomíná arabské drsné vůně. Jedlé tóny jsou velmi jemné a lehké. Je cítit, že každá nota byla zkaramelizována. Je vhodná na jaro/léto přes den. Ale zase je dost obecná. Už jsem ji mnohokrát cítila v ženských vůních.

Dominantní tóny jsou mango, mandarinka, louhování, sladké tóny. Má také jemné pralinky, pudrové tóny a pižmo. Citrusové tóny jsou něco, co tuto vůni charakterizuje, a jsou tu od úvodu až do konce, takže nemůžu říct, že je to čistá gurmánka. Řekněme, že pologurmánská.

Má středně silnou vůni a dlouho vydrží, což je u letní vůně vzácné. Velmi pěkná.