Parfémy: 124K

Hodnocení uživatelů
Hodnocení
Kdy nosit

Hodnocení parfému 3.67 z 5 s 1,543 hlasy

Azora podle Attar Collection je Floral Fruity vůně pro ženy a muže. Azora byl/a uveden/a v roce 2018. "Nosem" za touto vůní je Miroslav Petkov. Vrchní tóny jsou Liči, Bergamot a Pomeranč; střední tóny jsouKvětinové tóny, Broskev a Jasmín ; základní tóny jsou Bílé pižmo a Dřevité tóny.

Složení vůně
Výkon
Demografie a hodnota

Přeložené recenze

Azula

Předem této recenze uvádím, že jsem k Fleur Narcotique ještě nečichala.

Azora je až neuvěřitelně podobná vůni Burberry Women a nyní již nepoužívané Taylor by Taylor Swift. Nejen matně evokující, ale téměř identická; ihned po přivonění jsem si byla jistá, že jsem ji už někdy cítila.

Pro můj nos je Azora šťavnatá ovocná vůně přiléhající k broskvi (meruňce) s nepopsatelnými, jemně pudrově krémovými květinami, které si spojuji s fantazijním tónem orchideje. Od svých výše zmíněných předchůdkyň ji odlišuje trpká šťavnatost a vodní, průzračný závoj, který vůni prosvětluje a dodává jí tolik potřebnou orosenou svěžest. Dlouhá výdrž a projekce jsou u vůně tohoto typu hvězdné a předpokládám, že se stane základem jarních vůní. Krásná.

ejeny je

Předtím tu byl Fleur Narcotic, můj parfémový omyl, z něhož mě bolel nos, přestože parfém vypadal neuvěřitelně přitažlivě. A tak jsem si po seznámení s Azorou uvědomila, že jako by byla zohledněna všechna má přání. Takže: FN je chladná, kyselá, čistá, liči a neroli jsou obzvlášť jasné, zvonivé, moderní, svěží. Azora má všechny stejné tóny liči a neroli, ale jsou tam teplé tóny, které parfém vyvažují, je tam trochu sladkosti (žádný gurmán). Přesto si myslím, že je chytlavá, zapamatovatelná, vzrušující, sexy.
Po chvíli: sladkost po jednom dni zmizí a zůstane studený nádech. Ale zůstávám u názoru, že je lepší pro teplou pokožku než FN.

Nisa Vergotine

Právě jsem si koupila tento parfém a všimla jsem si, že pouze úvod voní podobně jako Ex nihilo fleur Narcotique, ale suché tóny nejsou stejné. Oba parfémy jsou úžasné a Fleur Narcotique je moje charakteristická vůně. Jen bych si přála, aby vydržela déle. Azora rozhodně vydrží na kůži mnohem déle. Tuto vůni jsem nosila v létě a promítá se opravdu dobře.

iam2sexy4uris

Nádhera ♥️ Počínaje obalem, lahvičkou a vůní konče, je prostě naprosto úžasná! Ano, je velmi podobná Fleur narcotique, ale je mnohem lepší a déle vydrží. Vlastním obě a obě jsem porovnávala vedle sebe. Fleur má více pižmové a květinové vibrace, Azora má více broskvové vibrace, Kdybych si měla vybrat, vybrala bych si Azoru. Je to moje první lahvička od této značky a nejsem zklamaná, byl to blind by a naprosto ji miluju! Řekla bych, že pokud máte rádi broskvové tóny, jděte do ní, je to bez debat koupě naslepo.

Виктория_Алексейчук

Miluji ji, zbožňuji ji, nemohu se jí nabažit. Měla jsem Ricinu, Fleur Narcotique, ale ty mi vůbec nesedly. Azora je pro mě dokonalá. Jsem unavená z těžkých zimních parfémů a teď chci květinové a ovocné lehké a vlhké tóny.
Chci vědro.

Pro mě je to konec února-začátek března, kdy je všude kolem shon před 8. březnem, vůně květin, jara a roztátého sněhu, takové příjemné očekávání dárků a svátků, .....
Očekávání lásky.

Masanya6

Smazali můj komentář?!)))))) Dokonce i vtipné. Nikdo by neměl psát o chutích jenom dobře, jenom proto, že se vám to líbí)))) a vše, co je řečeno proti, okamžitě letí na ban. Lidi by měli znát i druhou stranu mince. I když já už na recenze nespoléhám, sleduji jen pyramidy a když vidím broskev a liči v pyramidě, není těžké uhodnout, co to bude za pozadí.....
P.s.megapravda, správnější než kdy jindy ))))
P.s. Tak vtíravou vůni jsem ještě neslyšel. Košile byla vypraná a předem namočená v BOSu a tahle vůně jako otravná nevolnost, sladká holka, zákeřně ulpěla na rukávu a bože! dokonce se otiskla na kůži! z dvakrát vypraného rukávu! to je nemyslitelné!!!!.

Parfémy 124K

Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta

Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček

Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček

od Voňavé čtení Voňavé čtení
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)

Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)

od Xeryuz Xeryuz
Šťastné a veselé Vánoce 2023!

Šťastné a veselé Vánoce 2023!

20. narozeniny ELNINO

20. narozeniny ELNINO