PINK MOLéCULE 090.09 ZARKOPERFUME pro ženy a muže

PINK MOLéCULE 090.09 ZARKOPERFUME pro ženy a muže

Šampaňské
aldehydické
laktonický

PINK MOLéCULE 090.09 podle ZARKOPERFUME je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy a muže. PINK MOLéCULE 090.09 byl/a uveden/a v roce 2014. Vrchní tóny jsou Šampaňské, Meruňka, Černý bez a Černá orchidej; základní tóny jsou Šlehačka, Černé dřevo a Mahagon.

Šampaňské
Meruňka
Černý bez
Černá orchidej

Šlehačka
Černé dřevo
Mahagon

Billie Jeeann

Jsem milovníkem všeho, co se týká mechu, dřeva, koření a bylinek. Trochu povýšeně jsem se podívala na růžovou molekulu. Víte, na mé komplikované já je to příliš jednoduché.

A pak mě v jednu chvíli všechno přestalo bavit. Z války, ve které jsem žila šestnáct měsíců (Kyjev), z úzkosti (vzdušné i vnitřní) a ze života vůbec.

Parfémování pro mě není způsob, jak nějak vonět, je to způsob, jak si vytvořit náladu. A pak jsem chtěla tuhle sladkou, cinkající, růžovou, hravou, dívčí, lehkou molekulu. Můj naprostý antipod. Kde je nedostatek, tam si to vynahradíme.

Tak jsem se jí polila a nějak se mi zlepšil pocit ze života.
Lahodný meruňkový cukr na horké kůži, bublinky šampaňského šumí a praskají. Už to není tak nechutné. Děkuju. Je to krásný parfém.

Vnezapnaya

Jen mýdlové a šamponové dřevo, chemické a nepříjemné, ale vytrvalost není velká. Žádné šampaňské ani bobule - dokud jsem se tomu nebránil, nepomohlo to. Padělání je vyloučeno.

Маруся

Děvčata, no tak. Každý vnímá vůně jinak a nemusí jít nutně o padělky z přechodů. Měli bychom se navzájem respektovat a respektovat i jiné názory, než jsou ty vaše. Nechápu, proč "mínusovat" recenzi, a ještě k tomu být sprostá.
Mému manželovi například molekula také voní na začátku po čajové růži a mně po jiskřivé. A mně mimochodem po nějaké době po nošení také cítím určitý mýdlový nádech. Ano, ne mýdlovou pěnu, ale tón čistoty, svěžesti pudru, který je vlastní v podstatě všem molekulám. Tón čistoty s nádechem ovocné sladkosti.
Každý má právo líbit se nebo nelíbit svému favoritovi. Buďte laskavější, no.

Austrian_in_Denmark

Dokonalý protilék na tuto depresivní a osamělou výluku v Coroně. Když si nastříkám Pink Molecule, okamžitě se přenesu na velkou narozeninovou nebo maturitní oslavu, případně na svatební hostinu. Kolem mě jsou desítky lidí, všichni se vzduchem líbají s ostatními, lidé jsou vyparádění a nalíčení a voní parfémem a já se chopím sklenky šampaňského s bezinkami.
Přesně tak voní Pink Molecule - šampaňské s bezinkovým nektarem. Je sladká a trpká a má jistou šumivost.
Silná a dlouhotrvající.

Perfumaniac

Objevil jsem ji, když jsem ještě žil v Rusku. Prodavač mi ji nastříkal na zápěstí se slovy, že právě vyšla a určitě se mi bude líbit. Měla pravdu a její poněkud přezíravý přístup nějak zafungoval: koupila jsem si ji, i když ne u nich, ale na německém niche-beauty webu ve slevovém období.
Pro mě je to denní, jarní nebo letní vůně. Ženská, lehká a optimistická. Ovocná, ale s něčím vodním - jako umyté studené ovoce, ještě s kapkami vody. Vypráví mi příběh o dívce, která se po dni stráveném na pláži zastaví v baru, aby si dala ovocný koktejl s ledem. Přistoupí k ní člověk se sklenkou něčeho perlivého, třeba prosecca, a ti dva stráví odpoledne vtipkováním a smíchem pohlazením větrem, který voní sluncem a štěstím.

pisbri

Na svůj žánr působivě jemné. Ovocné, potravinářské a mléčné tóny, šampaňské a hloh. Ano, ale není to parfém s právě hřejivými konotacemi, ani není tak pěnivý nebo sladký, jak by se mohlo zdát. Tóny jsou rozpoznatelné, a přesto konkrétní: cítím šampaňské, ale také meruňky a smetanu a květiny, ale každý z nich není deklarován tím nejsladším nebo nejobvyklejším způsobem. vše je podáno lehce a jemně. Tóny, které se na kůži třepotají téměř poetickým způsobem. Z meruněk se mi zdá, že cítím slupku, sladkou a přirozenou, ale ne dužnatou část. Tóny, které bychom popsali jako ovocné, gurmánské, sladce květinové a příjemné, zde nejsou samozřejmostí a rozhodně jsou dobře namíchány: je to rozhodně čistá, průzračná vůně, se současným leskem: jiskřivá, živá, svižná a jemná. Šampaňské je zředěné hlohem, není příliš alkoholické, není hutné, "vinná" část nepřebíjí, jsou to spíše zábavné bublinky, které si pohrávají s ovocem, květinami a dřevinami. Má v sobě mladistvou, žoviální sofistikovanost, která je snadno uchopitelná, těžko vysvětlitelná. Jednoduše se nosí, není přeplácaná, podle mě může být Dokonalý parfém při každodenním nošení, ale také ideální ke květinovým šatům, poněkud romantickému oblečení, ale ne retro. Řekla bych, že pasparta, ale s dobrou mírou autenticity. Originální alchymie, která má dobrý vývoj: ačkoli pyramida nemá "tři vrstvy", cítím změny v průběhu času, od ovocně-fougerového úvodu k dřevitě-květinovému závěru. Zkrátka není příliš monolitická a neodbytná. Vždycky říkám, že nemám ráda "jasné a čisté" vůně, tahle taková je, ale něco mě uchvátilo. Více než příjemný objev, ideální během dne, do práce nebo pro důležitou příležitost, z těch, kde se chceme cítit správně, s čistým, střízlivým vzhledem, ale s nádechem sofistikovanosti a osobního vkusu.
Když zavřu oči, vybaví se mi spousta věcí a u žádné z nich se má mysl nezastaví na déle než dvě minuty: dívka se spojovací taškou, košilí, džínami a vysokými brožemi, kráčející po městské ulici, nalíčená dobře, ale ne výrazně, prostě: září... pak zahrada, květiny, stromy, ovoce, mašle na židlích: večírek, raut: světlé šaty, křemenně růžové rty; tu se mi zdá, že vidím motýla, jaro, vzpomenu si na ty chvíle, kdy jsme před domem mého spolužáka ze základní školy trhali větvičky hlohu, které jsme dávali do skleněných pohárů a rozhazovali je po domě: na květech se usadily včely a ve vzduchu bylo slyšet jejich bzučení, když jsme si užívali paprsky teplého slunce. je podle mého názoru mladistvý parfém, nikoliv pubertální, ale takový, který se svou lehkostí a bezstarostností dobře hodí k jisté mladistvosti, přinejmenším duše. Růžová molekula, to ano, ale jemná, veselá, vyrovnaná, netriviální růžová.
Opravdu krásná, rozhodně výrazná.
Morální ponaučení: Chci ji!

blake.lee

To je rozkošné! Právě jsem na návštěvě Dánska. Je skoro 60 stupňů, kvetou třešně a narcisy. Oceán je nádherně zpěněný, nefritově zelený. Šla jsem do Muzea moderního umění v Louisianě a koupila si tuhle krásnou vůni. Je to dokonalá vůně, která mi připomíná můj výlet do tak krásné země. Voní po ovoci a a bobulích, bublajícím šampaňském a oceánské soli v sušině. Když jsem k ní poprvé přivoněla, připomněla mi Dewberry od Body Shopu, ale svěžejší, lehčí a jiskřivější. Dewberry jsem měla v pubertě, kdy mi lahvičku ukradli během večírku u mého přítele. Jsem ráda, že mám vůni zpět, ale ještě lepší a s novou velmi šťastnou vzpomínkou, která se k ní váže. Pokud hledáte mladistvou, veselou, svěží a ovocnou vůni, vřele doporučuji tento malý dánský skvost.

kinetisphere

yay!! konečně přidali to! iv'e měl to ochutnal a čeká na recenzi na nějakou dobu teď!!
Tady to je.... připravte se na krátký příběh a recenzi..

Růžová molekula je ve většině aspektů vyrovnaná s běžnou molekulou.. nicméně mám tendenci mít ji teď radši, protože je tady na Floridě horko.. Pink.M má velmi šťastnou a povznášející vůni, která mě rozesměje pokaždé, když si přičichnu, poškádlí můj nos takovou jedinečnou vůní z parfému. i když se píše, že je pro ženy a muže, je to velmi ženské {je to dokonce napsáno na kartě vzorku}.

Kromě toho všichni víme, že vůně nemají pohlaví. takže jsem ji nosila venku a už jsem dostala několik komplimentů! od žen!!!

"aktuální recenze" musím se přiznat, že nevím, jak voní bezový květ nebo černé dřevo.

začíná téměř peprně s veselou pomocí meruňky a šampaňského! v romantickém smyslném twistu, jak by voněl šumivý růžový grapefruit, kdyby byl v lahvičce... i když to není příliš sladká vůně, rozhodně má v sobě trochu krémového cukru. šumivé šampaňské a meruňka vydrží asi hodinu nebo o něco méně a pak se celá vůně tak nějak ztlumí... jako by někdo zapnul stmívač a vůni ztlumil... nikdy tu vůni opravdu neztratím, protože se mísí s krémovou dřevitou vůní. předpokládám, že je to směs mahagonu smíchaného se šlehačkou...
ke konci je to šťastný sladký lehce ovocný dřevitý odvar vonného blaha!

není to mužný pánský parfém, ale pokud se cítíte pohodlně ve své kůži. je to skvělý parfém na letní období. zkombinujte ho s pěkným oděvním souborem a správně se noste, budete v dobrém slova smyslu zpozorováni!

tento parfém by měl převzít titul cliniques "happy", ale růžová molekula postačí.

Celkově budu hodnotit vysoko.
Je velmi jedinečná vydrží dlouho a prostě mi vykouzlí úsměv na tváři... a pokud mě znáte nebo jste si někdy všimli, že se moc neusmívám.

pro mě je to vůně za 9 z 10. trochu ztrácí na univerzálnosti, protože si vybavím jen léto a jaro, ale tady dole má podzim stále 80 stupňů, prostě si nemyslím, že je to zimní vůně... ale to je to jen podzim.

Siláž 9/10 má dobrou voňavou stopu, ale není bestiální.. {nemusím křičet, že mám na sobě vůni}.

výdrž 9/10 vydrží dobrých 8-10 hodin. možná i déle, ale sprchovala jsem se :)~.

projekce 9/10 promítá se asi na délku paže v rozmezí 2-3 hodin, než klesla asi na 6 centimetrů na dalších pár hodin, pak vůně kůže.
{byl jsem spokojen s výkonem}
Někdo si toho všiml a něco říkal, když jsem to nemohl ani cítit.

Celkové hodnocení 9/10

já osobně se mi to opravdu líbí a byl to závan čerstvého vzduchu ve srovnání se všemi vůněmi, které jsem testoval v poslední době... velmi jedinečné pro mě!

Tohle jsou jen moje myšlenky a názory.

Děkuji, že jste si udělali čas na přečtení.