Pur Blanca Hope Avon pro ženy

Pur Blanca Hope Avon pro ženy

žlutá květinová

Pur Blanca Hope podle Avon je Floral Fruity vůně pro ženy. Toto je nová vůně. Pur Blanca Hope byl/a uveden/a v roce 2022. Vrchní tóny jsou Květiny a Ovoce; střední tón jeMimóza ; základní tón je Pižmo.

Květiny
Ovoce

Mimóza

rabelo.aline

Pohodlné a elegantní. Lahodná vůně. Jako dlouhé objetí, lehce sladká a mýdlová. Pro mě je to vynikající čistě vonící vůně po sprchování, kterou si vezmu na příjemné odpoledne s přáteli, nenáročnou procházku v parku, příjemnou procházku. Dobře se hodí k bílé košili a džínům, kabelce po boku a elegantním teniskám. Pokud se chystáte na procházku, ozvěte se mi, prosím <3

Annetta Richi

Úžasný začátek - chci koupit - zralá hruška duchesse , a to je jediná věc, která mi připomíná esa sherds z avonu, které jsem měl a opravdu je chci najít. Ale je to doslova jen pár minut((, pak už jen purblanka a nic jiného. Ach jaká škoda, a takový krásný začátek s ovocnou příchutí. Vyzkoušeno v teplém podnebí, možná jiný dojem v chladném podnebí.

AblazingHeart

Je to dobré!

Je to opravdu dobré: stejný Pur Blanc, ale z profilu. A je krásný. Základ je totožný, s trochou mimózy v horní části a kapkou svěží ovocnosti. Vrcholky rychle opadají a zanechávají jednobarevný prášek.

Chuť. Pro ty, kdo mají rádi pižmo a pudrové Pur Blancs - rozhodně si ji vezměte! Na jaro je jako stvořená. A pro změnu. Výdrž není špatná, 3-4 hodiny rozhodně slyším.

Zasloužených 7/10

hoyp

💚Sladké a opravdu jarní!!!! Chtěla jsem si koupit Elisar Fb, ale nedorazil, tak jsem viděla tenhle zázrak od Avon)))))). Přišlo mi to trochu podobné.... K mému překvapení se mi tento dokonce líbil víc. Je pudrovější, sladší, ale jsou v ní i zelené tóny. Nějaká mléčná zeleň, polní květiny, jetel a sladká travnatost, pyl rostlin a medové tóny. Mimóza je podle mého názoru trochu abstraktní, i když při fantazii. Je to spíš zelené sladké jablko v medu. Každopádně ta nová mě potěšila víc, abych byla upřímná. A vůbec nepřipomíná klasický pur blanc, až na tu pudrovitost, a to, že v této verzi je pudr sladký a jemný, nikoliv asertivně svěží. Mimochodem, je to parádní vůně, vytrvalá a lesklá, vydržím ji poslouchat 4 hodiny! Je ideální na jaro, tahle voda potřebuje čerstvý vzduch, pak se krásně otevře, navzdory skromné pyramidě💚.

fadinha.juh

Jak lahodné! Páni, je to opravdu dobré!

Voní jako mýdlo, ale ne jako mýdlo 😂

Krémová, trochu připomíná hydratační krém, ale spíš mýdlo. To zelené avokádové mýdlo... tohle doslova voní jako koupel!

Velmi, velmi dobré!

Myslím, že řada Pur Blanca má u mě nového favorita 🍃

Ale na to je ještě brzy, to moje teprve dorazilo.

......

Vracím se sem po pár dnech, abych si potvrdila své podezření:

ANO, stal se jedním z mých nejoblíbenějších v řadě Pur Blanca! Ona, ta tradiční a PB Night, prozatím.

Je jemný a lehký? Ano!

Ale nenechte se zmást! Opravdu voní jako parfém, s vlastním intenzivním pozadím, které nenacházím u žádné jiné z řady.

Nelituji, že jsem si ji koupila.

Kdykoli řady Pur Blanca a Petit uvedou na trh novou vůni, obvykle si ji objednám. Vzhledem k přijatelné ceně jsem je samozřejmě nakonec začala sbírat.

Stejně jsem to dělala i s řadou Aquavibe, ale tu jsem bohužel kvůli její fixaci přestala sbírat.

Chvíli mi trvalo, než jsem si PB Hope objednala, ale měla jsem ji vyhlédnutou od jejího uvedení na trh. Doufejme, že v katalogu zůstane! Držím palce 🤞🍃

KevinKarl

Příjemný jarní parfém.
Cítím svěží ovocné tóny citrusů a hrušky. Zanedlouho se parfém stává květinovým, s lehkými, sametovými a čistými květinami, nic příliš silného nebo opulentního.
Hlavním hrdinou je mimóza a já cítím všechny její nuance, zpočátku nazelenalou vůni, která přechází v charakteristickou medovou vůni, jako by to byl květinový med, a lehce dehtové pozadí, to vše způsobené samotnou mimózou.
Její pozadí přináší pižmo, které je pro řadu pur blanca charakteristické a díky němu je parfém příjemný a vůbec ne agresivní.
Lehká květinová vůně, která přináší pohodlí, se skvěle hodí k odpočinku a k nošení kdykoli. Vůně medu přenášená mimózou je patrná, ale není přehlušující. Ze všech vůní pur blanca je nejsladší, ale vůbec ne gurmánská nebo medová, je to jen sladkost, kterou přináší mimóza, která vůni doplňuje a trochu ji odlišuje od zbytku řady.