The Wedding Silk Santal | 36 Kayali Fragrances pro ženy

The Wedding Silk Santal | 36 Kayali Fragrances pro ženy

Šampaňské

The Wedding Silk Santal | 36 podle Kayali Fragrances je vůně pro ženy. Toto je nová vůně. The Wedding Silk Santal | 36 byl/a uveden/a v roce 2023. "Nosem" za touto vůní je Gabriela Chelariu. Vrchní tóny jsou Šampaňské, Frézie a Černý rybíz; střední tóny jsouNektarinka, Pralinka, Jasmín, Pomerančový květ a Květná růže ; základní tóny jsou Vanilka, Cukr, Santalové dřevo, Pižmo, Jantarové dřevo a Dubový mech.

Šampaňské

11/22/23 14:00

Ninu

Kde se dá zakoupit?

EmysFrag

To je úžasné. Je to rozhodně sladká květinová vanilka, což je, jak jsem zjistila, moje oblíbená varianta vanilkových parfémů, jako je Burberry Goddess. Rozhodně mi podrápala nohy, když jsem si chtěla koupit Dama Bianca. Neřekla bych, že voní stejně, ale sdílejí podobný vanilkový tón polevy.

Silk Santal se u nás stále prodává, takže se chystám udělat si zásoby!

Edit: Mona potvrdila, že se příští léto vrátí pod nějakým tiktokovým komentářem ❤️.

perfume_angel

Wow🤍🤍🤍 Jsem posedlá! Je to taková nadýchaná, sladká a jemná vůně. Opravdu mi připomíná krásnou nevěstu a nadýchané obláčky a marshmallow.

I když jsou v tónech květiny, jsou tam hlavně proto, aby dodaly vůni hloubku, ale v žádném případě to není květinová vůně. Je to velmi sladká cukrová vanilka s lahodným pižmem podobným bonbónům. Cítím sladkou nektarinku, ale vanilka a cukrové pižmo jsou výraznější. Z tónu šampaňského je cítit lehká svěžest a šumivost, která je opravdu příjemná. Moc dobré! Má také krémovou atmosféru, ne mléčnou nebo mléčnou, jen sladkou cukrovou krémovitost. Skoro jako sladké bonbóny ( hádám, že to je ta růžová pralinka).

Také mi to připomíná vanilku 28, má to stejně lahodný sladký vanilkový nádech. Ale představte si ji o něco svěžejší a s přídavkem sladkého pižma.

10/10 love love love

Ps. Zaujal mě rozprašovač. Je jiný než super jemná mlha, na kterou jsme zvyklí u kayali. Rozprašuje spíše jako běžný rozprašovač a s každým stříknutím dávkuje více. Jen upozornění pro ty, které by to mohlo zajímat.

MarcyAlexis

Dnes jsem obdržela vzorek tohoto produktu. Vyzkoušela jsem ji a téměř stejnou vůni získáte smícháním vanilky 28 a pižma 12. Silk Santal 36 je jen o něco jemnější než tato kombinace. Nestojí za koupi, pokud už máte Vanilku 28 a Pižmo 12. Pokud nemáte Vanilku 28 a Pižmo 12, pořiďte si Silk Santal 36. Je to krásná, pižmová vůně a velmi ženská. Jen ji ve své sbírce nepotřebuji, když už mám ty dvě ostatní. Kdybych neměla ostatní dvě, určitě bych si ji koupila.

Aktualizováno:

Poté, co jsem svůj vzorek Silk Santal 36 zkoušela ještě několik dní, jsem se rozhodla, že je hoden plné lahvičky. Nyní si pořizuji další tóny ve vůni. Opravdu se mi líbí a rozhodla jsem se zakoupit 50ml lahvičku.