Přečtěte si o tomto parfému v jiných jazycích: English, Deutsch, Español, Français, Italiano, Русский, Polski, Português, Ελληνικά, 汉语, 日本語, Nederlands, Srpski, Română, العربية, Українська, Монгол, עברית.
Parfumér
Značka Room 1015
Cherry Punk Zprávy
Lidem, kteří mají rádi toto, se také líbí
Marcy 12/23/25 13:11
Já hrozně chtěla Lost Cherry, ale Tom Ford mě dost zklamal výdrží a k ní neadekvátní cenou. Ale jakmile jsem čichla k Cherry Punk, na Lost Cherry jsem zapomněla. Třešně (ale ne syntetické nebo kompot) a kůže, naprosto odzbrojující kombinace! Jako žvýkat třešňovou žvýkačku v autě s koženými sedačkami. Pro mě je tohle extrémně sexy vůně.
Přeložené recenze
Gb5 05/15/23 05:25
Nepochybně nejzajímavější, nedoceněný třešňový parfém. Přičichla jsem k mnoha, ale tento je přinejmenším velkým objevem. Otevírá se velmi sladkou, tajemnou a vytrvalou třešní. Fantasticky se rozvíjí, když se třešeň setká s koženými tóny. Je to jako procházka Camden Townem a žvýkání dlouhého červeného třešňového bonbonu. Vintage, a přesto moderní. Crazy
violet666 11/21/22 02:03
Epinette, skvělý nos tvůrce parfému, který miluji, Sensual Orchid, a ani zde nezklame.
Třešeň, která mi hodně připomíná Lost Cherry od Toma Forda, ale která působí mnohem lépe, aniž by ji pohltil mandlový vír.
Tato zůstává o něco ostřejší díky mimóze, která se podle mě k ovoci dobře hodí.
Dobře propracovaný, vyzrálý výtvor, žádná malá třešnička ztracená při čtení Cioè, spíš mladá žena ponořená do čtení románu 20. století.
Například La coscienza di Zeno, velmi moderní kniha ve svém vyprávění o vnitřním konfliktu, který muže rozrušuje a trhá na kusy.
A je to punk ve své evokaci, která se vymyká z řady a objímá kůži, která jí ubírá na šťavnatosti.
Je to parfém, který jsem mohl nosit ve svých středoškolských letech, kdy jsem utíkal z domova, okupoval školu v čele studentského hnutí a poslouchal Ferrettiho CCCP, jehož hudba se ozývala o stěny v těch dnech, z nichž si s melancholií a sladkostí pamatuji vůni kouře a knih.
Této vůni připisuji Mi Ami? od CCCP nádhernou skladbu z alba Fedeli alla linea.
Italský punk v jazyce porušujícím pravidla.
CCCP - MI ami?
Erekce, erekce, erekce, smutná erekce.
Pro coitus molestus, pro coitus molestus
Spermie, spermie, lhostejné spermie
Pro nestravitelné polykání, pro nestravitelné polykání
Čekám v halucinacích na konečnou situaci.
Velký ostrý sen žádající tvou kůži
Holičskými prsty láskyplný klid, láskyplný klid
dotýkající se tě jakoby náhodou s rozpačitým vzduchem
Těžká atmosféra, chvála napětí
Absolutní klid, absolutní klid
vytržení, extáze
Na choulostivém místě, to není replika
Lehce a snadno, to není taktický tah
Miluješ mě?
Volitelná spřízněnost je sirotek budoucnosti
Narušuje plány, unáší klid.
Odhaluje nedokončené účty
Pohlazení ve snu v rozbitém čase, který se otáčí a zase otáčí.
Vrací se na začátek, nechce skončit
Přestaň mluvit, pojď blíž
Přestaň mluvit, pojď trochu blíž
Staci_rubin 09/16/22 15:43
Omlouvám se fanouškům této vůně, nechci vám ublížit, ale přesto vyjádřím svůj názor, pro 20 let vydání této vůně není nová a je variace na otřepané téma třešní, není špatné, ale také není zajímavé, a náklady vprincipu není odůvodněna jako ani zvláštní vytrvalost, ani stopa vůně nemůže pochlubit, a blíže k základu i chemie začíná. Můj názor je pouze můj a neobsahuje snahu někoho dokazovat nebo přesvědčovat.
Shary Gatta 05/05/22 16:24
Otevírá se sladkou, šťavnatou třešní, ale hned poté vnímám něco silného, nestydatě živočišného, snad černou kůži, která by vlastně měla být upevněna na dně pyramidy, pak se vytrácí a zanechává jemný přechod k fialce a mimóze a celek se stává jemnějším, ale vždy dobře vyznačený zůstává sladký a kouřový, i když divočejší než v úvodu, co říct, líbí se mi tato čichová cesta ovocná a květinová zároveň, tóny, které mám v parfému velmi ráda. Má být unisex, ale podle mého názoru je jako vůně velmi ženská, cítím ji hřejivou, a proto nositelnou hlavně v chladných ročních obdobích a proč ne, i v létě po bouřce, zajímavá vůně pro zralé lidi, kteří chtějí být odvážní a zaujmout. Za mě velmi dobrá a povýšená!!!
neurotoxxic 09/28/21 23:00
Pravděpodobně jedna z nejlépe parfémovaných třešní. Zpočátku kyselé čerstvé, pak teskné sušené, na pozadí velmi pěkné kůže. Šafrán nenápadně klade akcenty, dodává vůni pikantnost, a mimóza a fialka jemně "pudrují" kompozici blíže k základu.
Na můj vkus je tato třešeň mnohem zajímavější a originálnější než Fordova, mnohotvárnější. Dalším plusem pro mě je, že všudypřítomná fazole tonka, která se cpe do všech vůní s třešňovým nádechem, zde nedominuje všemu a všem, organicky zapadá.
Elly239 07/28/21 03:56
No dobře... Hledám hutnou, táhlou, kouřovou, ale vanilkově třešňovou vůni a tahle byla na prvním místě v doporučeních ruských i anglických vůní. Dnes mi konečně přišel vzorek.
První zvuk - a skutečně, skoro to, co jsem chtěla, až na to, že třešeň není spíše jedlá, ale chemose-liqueur.
Ale bohužel, třešňová nota se po pár minutách vypaří a nastupuje kůže. Oooooh, velmi kožená kůže. Jako pánská kožená bunda z devadesátých let. Ale ne sexy Bodrov z filmu Bratr, nýbrž plešatý, zakouřený muž, jehož mladá milenka má na sobě Escadu Cherry in the Air a on je čerstvě po schůzce s ní.
Je to snad špatně? Ne, myslím, že se skvěle hodí k určité náladě a počasí, a navíc jsem zvyklá na gurmánské a ovocné vůně, jen jsem nečekala takovou koženou sílu.
Hledání mé třešně pokračuje, protože Cherry Punk je pro mě spíš kožená než třešňová.
darkstarcrashes 04/07/21 09:24
Otevírá se příjemnou třešňovou vůní připomínající Lost Cherry od Toma Forda, i když méně kyselou než LC. Zasychá do jemné černé kůže (představte si bundu z telecí kůže, ne suchou/tvrdou kůži). Višně jsou přítomny po celou dobu a velmi dobře se mísí s kůží. Vynikající vůně, moje nejoblíbenější z roku 2020 a snadno hodná plného flakonu.
lorihollie 11/17/20 06:57
Tohle je naprosté mistrovské dílo. Pro ty z vás, kteří milují kožené vůně - kupte si ji! Nikdy jsem nic podobného necítil. Naprosto miluju ji nosit, když se cítím trochu divočeji, například když mám na sobě kožené legíny. Je to prostě jedinečná vůně. Nemůžu se dočkat, až se mi dostane do rukou plný 100 ml flakon. (Podle mě nevoní jako TF Lost Cherry- ale tisíckrát lépe!). Vydrží celý den a má dobrou siláž.
Celkově 10/10
JoakimHallgren 06/15/20 07:49
Úžasná třešňová vůně, zaslouží si uznání. Podobná vůni Tom Ford Lost Cherry, ale mnohem dostupnější a s lepším výkonem.
Voní po třešních a kůži s nádechem mimózy a fialky. Skvělá kombinace.
Asi 8-9h výdrž a s mírnou projekcí po dobu několika hodin. Není bestiální, ale svou práci odvede.
Podle mého názoru není příliš sladká ani těžká, takže ji můžete nosit v podstatě po celý rok.
Naprosto hodná koupě naslepo, pokud máte rádi třešňové vůně.
8,5/10
Lalique
Lalique White
Silence of the Lakes od Aura of Kazakhstan: Tajemství pěti jezer
Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta
Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)
Šťastné a veselé Vánoce 2023!
20. narozeniny ELNINO
DS & Durga Deep Dark Vanilla: Vanilka opěvovaná grilem