Wanted Azzaro pro muže

Wanted Azzaro pro muže

svěží
zelený

Wanted podle Azzaro je Woody Spicy vůně pro muže. Wanted byl/a uveden/a v roce 2016. Wanted byl/a vytvořen/a Fabrice Pellegrin a Olivier Cresp. Vrchní tóny jsou Citrón, Zázvor, Levandule a Máta; střední tóny jsouJablko, Guatemalský kardamom, Jalovec a Pelargónie ; základní tóny jsou Fazole tonka, Jantarové dřevo a Haitský vetiver.

Citrón

Fazole tonka
Jantarové dřevo
Haitský vetiver

TRSHN

Moje první. První parfém. Koupen v roce 2019 za pár tisíc v leTouaille (50 ml). Nejsem žádná "parfémářka" a zdaleka nejsem parfémář, mohu jen říct, že se všem v mém okolí tato vůně líbí. Samozřejmě se najdou tací, kterým přijde drsná, dusivá, ale to jen při aplikaci a v otevření se líbí KAŽDÉMU, koho znám. Nejvíc mě překvapilo, že se víc líbí mým kamarádům (klukům), kteří ji vystříkali skoro do půlky flakonu.
Pro mě je to vůně na zimu, brzké jaro. V chladnějším období jde dovnitř. Je velmi dlouhotrvající. Pokud ji nastříkáte na oblečení, připravte se na to, že všechny věci a skříň, kde tyto věci máte, budou vonět Azzaro wanted.
Ano, někdo by ji považoval za "dospěláckou", ale já jsem studentka a funguje mi, žádné odsudky jsem za ni nedostala, ale komplimenty ano.
Celkově ji doporučuji minimálně na zkoušku. To je prozatím vše.
Děkuji vám!

Дмитрий Лучин

Nevím, proč je tak špinavý, pro mě je to skvělý parfém! přirozeně na chuť a barvu, zní skvěle, zejména v úvodu, vytrvalost je vynikající! ne nadarmo dostal fifi 2017, jeho peníze stojí za 100%, radím. Neposlouchejte nikoho, kolik lidí, tolik názorů, a s názorem většiny nesouhlasím, platí, pokud je to vaše, berte to.

Bofifa

Vážený @Brummel,

Děkuji Vám za Váš názor, jak na Azzaro Wanted, tak na můj způsob recenzování. Ale doufám, že se nebudeš zlobit, když ti řeknu, že mě to příliš nezajímá.

Už jsem to říkala mnohokrát, Vy, který se jistě jevíte jako probuzený člověk, jste si toho měl být vědom: nikdy nemluvím o parfémech, které se mi nelíbí. Samozřejmě, že nějaké jsou, ale nemám nejmenší motivaci je recenzovat. A protože za to nejsem placená, jistě chápete, že si v tomto ohledu dělám, co se mi zlíbí.

Také si myslím, pokud mohu, že jste trochu odvážná, když mluvíte o údajně jemných vůních a kategoricky tvrdíte, že Azzaro Wanted "není dobrý parfém". Samozřejmě úctyhodný názor, ale uvedu příklad, abych to vyjádřil jinak. Nelíbí se mi téměř žádný z parfémů, které doporučujete, považuji je za příšerné. Mám vás považovat za "nespolehlivou"?

Protože navíc nedoporučujete levné parfémy, takže chyba, do které se díky vám může dostat každá naivní duše, by ji mohla stát mnohem víc peněz než dvacet mých doporučení.

Věřím však, že v parfumerii existují různé chutě a citlivosti. A že rozčilovat se nad něčím pozitivním názorem na něco, co se vám nelíbí, je prvním krokem k pedantství a elitářství, ke kterému mám jako prostý amatér daleko.

Bez dalších okolků vám srdečně přeji hezký den.

Karajfil

Jsem mladá dívka a používám ho bez problémů. Je to první parfém, který se mi tak líbí, že jsem si ho koupila, nikdy předtím! Všechny různé vůně se časem projeví a pokaždé získá jiný odstín. Poprvé jsem ji ucítila na muži (někdo nahoře měl pravdu, že se ženám hodně líbí!).

MF

...Azzaro WANTED EDT ...

Parfém, který se otevírá citrusovým citronem, mátou a zázvorem a promítá se na 2 až 3 hodiny, prochází levandulí, kardamonem a jalovcem a pokračuje svým životem s dlouhotrvajícím příchodem vetiveru, jantaru a dřeva Tonka!
MNOHEM LEPŠÍ VŮNĚ A KVALITA NEŽ INVICTUS!
Velmi dobrá vůně do vaší sbírky, univerzální pro den i noc a s dobrou projekcí a výdrží!
Nepřehánějte to s množstvím střiků, doporučuji pouze 3 až 4!
BE A HUNTER... "WANTED".... Silní budou nosit Azzaro WANTED a slabí budou lovci! Kkkk

Na zdraví! MF

Neo Ramaphoko

Proč jim to vůbec připomíná 212 vip Black ? Opravdu ?

Ok, můj bratranec má Invictus a tohle jsme udělali.

- Já jsem na sebe nastříkal Invictus a bratranec na sebe nastříkal Wanted a na pár minut jsme si sedli.

- Další den jsem nastříkal wanted a bratranec nastříkal Invictus,

Souhlasím s tím, že začátek je pravděpodobně 60% stejný.

Azzaro Wanted je to, co vyniká a zabíjí Invictus, můj bratranec souhlasil!! Voní úplně jinak s nádechem Invictus.

Nějaká holka v klubu řekla "ne, prosím, neodcházej" , asi jsem byl Wanted, jak říká název.

Opravdu kulka !!! Fantastická vůně , ze všech ostatních Azzaro výtvorů je to ten, na který si dát pozor .

8.5/10.

legion

Každý má právo na svůj názor, a proto i já.Můj názor (a pouze ten, nikoliv fakt) je, že naprostá většina nenávisti k této vůni je způsobena flakonem.

Není na něm vůbec nic špatného. Je na něm také velmi málo zvláštního. Většinou dostávám zimní/tonku s velmi obecnými citrusy. Je univerzální a neškodná. Je to zjevně snaha vydělat peníze se záměrem upoutat co nejvíce pozornosti co největšího počtu lidí. Je to důvod, proč ji nemít rád? Možná. Je správné říct, že voní jako nepořádek/ příšerně/ nechutně atd. imho ne.

Každý by to měl vyzkoušet, zejména lidé, kteří s tím teprve začínají. Mějte otevřenou mysl. Azzaro jsou velmi seriózní lidé a je to ceněná vůně pro mnoho fragheads tam venku.

Slight

Tato vůně si nezaslouží tak nízké hodnocení. Testovala jsem ji nedávno v obchodním centru a zdálo se mi, že má hezkou, příjemnou vůni.

Je jemnější a ovocnější než Invictus a rozhodně není jeho 99% kopií, spíš 70%, alespoň podle mého nosu.

Koupila bych si ji? Ano, udělala bych to, protože pro mě je dost jiná a vlastně vyzrálejší než Invictus.

BeckyBanes

To je parfém, přátelé! Nevím, jestli mě pohltil kapitalismus(kk), těžká (a dokonalá) propagace nebo tenhle flakon inspirovaný nabitým revolverem! Jako by ten CHTĚNÝ byl připraven střílet!

Dokonalá vůně! Miluji parfémy se dřevem a semínky (velmi středomořsky vonící). Tyto tóny na mé kůži opravdu vyniknou!!!
Nejsem příznivcem sicilského citronu v parfémech, ale jeho kombinace s uzavřenými vrchními tóny dodává této vůni velmi sexy a nebezpečný nádech! Jsem okouzlena mužem ve Wanted!!!

Azzaro svými pánskými parfémy nikdy nezklamal... Ani tentokrát tomu nebude jinak. ;)

Fereiro

Myslím, že vůně je v současné době podceňována a její pochopení přijde až časem. Je podobná Invictusu, ke kterému je přirovnávána skrze jedno a totéž, jen od prvního "návalu", celkové úvodní tóniny, a to brání dalšímu seznámení s vůní. Předpokládejme první reakci při testování z fleku: "Pfft, další Invictus. U něj je všechno jasné!" a blotter putuje rovnou do koše s odklápěcím víčkem, případně do průhledného zásobníku (v závislosti na obchodním řetězci). Ve skutečnosti však vše tak jednoznačné není. Ti, kteří jsou více či méně obeznámeni s ostatními řadami Azzaro, určitě uslyší paralely s dalšími vůněmi této značky: Onyx (Silver Black) a Night Time. Mimochodem, Night Time byla první vůně, v níž jsem se seznámila se základem, který byl později použit v Erosu a je přítomen i v Invictus. Night Time byla uvedena na trh před všemi těmito vůněmi, takže se teprve ukáže, kdo je průkopníkem a inovátorem. Na druhou stranu ale chápu reakci publika, protože tato vůně nám byla představena jako milníková vůně, podobně jako Chrom a APH, téměř ztělesňující osobnost a mentalitu samotného Lorise Azzara. Všichni očekávali intriky a něco stejně epochálního jako APH. Ve skutečnosti jsme však dostali další dobře navrženou vůni, která se podobně jako lego skládá ze souboru skutečných komponentů, které jsme slyšeli v Eros, Invictus, Bvlgari Aqva Atlantique, Burberry Brit Intense a na mnoha dalších místech. Zdá se, že vše se dá rozptýlit - každý rozumí všemu. Se závěry však nespěchejte. První radou je odvést pozornost od asociací s jinými vůněmi a zkusit se zaposlouchat roztěkaně a nutně ve stopě, ne z místa, a možná pochopíte, že všechny analogie jsou jen útržkovité. Kompozičně vůně zní s nemalým podílem individuálních zvláštností, má vývoj, je dobře zakomponovaná a celkově jde o velmi kvalitní dílo. Nyní například v dřevitě-cedrovém plédu slyším heřmánkový a pryskyřičný tón FS Smalto - nic už mi nepřipomíná Invictus. Kde je v Invictusu pelargonie? A tady je jasně přítomno... Pozitivní je, že tu máme kvalitní vůni, která skutečně hezky voní, má klasický odkaz, v němž je nepřehlédnutelný rukopis značky. Co je na straně mínusů - "epochy" a "milníky" se rozhodně nevyvedly. Bohužel byla použita sada známých komponentů, takže se na první pohled setkáváme s laboratorní prací "na téma". Ale jak již bylo zmíněno, tuto laboratoř si vzala FiFi veřejným hlasováním. V porovnání s ostatními laboratořemi je na tom tedy lépe. Sama o sobě je opravdu dobrá a šablony..... No zahoďte teď to auto, protože je s největší pravděpodobností vyrobeno na platformě, na které je vyrobena hromada dalších věcí, včetně těch levnějších. Nebo hodinky, protože většina z nich používá stejné mechanismy a rozdíl je jen ve značce, povrchové úpravě a zdobení. Takový je dnešní svět - pro "vyrobené strojky" si zajděte do niky. A to bez záruky. ;) A Wanted sám o sobě je velmi kvalitní výrobek. Nezklame vás jako třeba Colt. A jak známo, kdo ho má, má pravdu. :)

beto_ruiz

Wanted je návrh značky Azzaro, který má konkurovat ovocným, ambrovým, svěžím a "vodním" vůním této doby, jako jsou například Invictus od Paco Rabanne, First Instinct od Abercrombie, Van Cleef in New York, abychom jmenovali alespoň některé.
V prvních minutách aplikace se objeví nějaký tropický ovocný tón, mně se zdálo, že něco jako mango, spolu s dalšími květinovými a bylinnými tóny. Má sladký pocit, i když ne tak sladký jako žvýkačka Invictus. Postupem času se ovocný nádech udržuje s kořeněnými doteky zázvoru a končí ambrovým vysycháním, které z mého vnímání dominuje v závěru.

Je pravda, že tyto tóny zdaleka nepůsobí přirozeně, ale jejich kombinací se dosahuje příjemné vůně, kterou jistě dobře přijme mladé publikum, na které je podle mě hlavně zaměřena. Její výdrž byla pozoruhodná, přes 10 hod. a střední až nízká projekce. Je to univerzální a vícesezónní vůně. A její flakon je velmi pěkný.

Je to jedna z dalších možností pro ty, kdo mají rádi ovocné, aromatické a ambrové vůně, a zdá se, že Azzaro má v úmyslu zařadit ji mezi své další klasiky, protože přinejmenším této vůni udělalo větší reklamu než jiným svým nedávným novinkám.

Ferry74

Azzaro maeson opět přichází s vůní, která ho, jak věřím, uspokojí. Nasadí prestižní nos a vytvoří tuto "hudbu" tónů s rafinovaným mixem, který vytváří zvláštní, sladkou, aromatickou a jemně květinovou vůni. Citrusy pro můj nos zůstávají anonymní, zatímco vnímám nádech jablka ponořeného do kouřové, sladké vůně. magické!

Dario40

Skvělý vynález značky Azzaro, po razantní změně složení klasického a nedosažitelného Elixíru je tu novinka, která jistě dosáhne velkých výšin. Dokonale odpovídá dnešnímu vkusu, okamžitě udeří ostrou, kořeněnou vůní a poté se s extrémní vytrvalostí ustálí na výrazné rovnováze mezi sladkým a květinovým, bez přehánění a aniž by kdy unavovala. Považuji ji za neuvěřitelně zajímavou. Obal mě bohužel neoslovuje, ale třeba se "trefí" právě do toho! Kompaktní parfém plný osobnosti, někde mezi One Million a Michael Kors.

BonanomeLFB

Mám tento parfém a moc se mi líbí. Jen ze začátku mi připadá podobná Invictusu, ale pak se ubírá jiným směrem. Je sladká, ovocná a zároveň trochu citrusová.
Dostávám za ni hodně komplimentů... Vydrží asi 8 hodin a přetrvává asi 2 hodiny...
Parfém je záležitost osobního vkusu a pleti. Co je dobré pro jednoho, je špatné pro druhého, a proto mám dost rozumu na to, abych NIKDY parfém nekritizovala.
Vždycky ho vyzkoušejte a udělejte si vlastní závěry...

IvanPerfumista

Vynikající! Svrchní tóny jsou citrusové, se zázvorem, citronem a tónem blízkým ananasu (i když nikde není ananasová vůně uvedena jako složení).

V sušení se citrusové prvky značně vytrácejí a převládá vetiver.

Výrazná stopa a trvání.

Osvěžující, příjemná a velmi mužná. Doporučujeme.