Azzaro Chrome Extreme Azzaro pro muže

Azzaro Chrome Extreme Azzaro pro muže

mořský
slaný
vodní

Azzaro Chrome Extreme podle Azzaro je Citrus Aromatic vůně pro muže. Azzaro Chrome Extreme byl/a uveden/a v roce 2020. Vrchní tón je Zelená mandarinka ; střední tóny jsouMořské tóny a Jalovcové bobulky ; základní tóny jsou Kašmír a Jantar (ambra).

Zelená mandarinka

Mořské tóny
Jalovcové bobulky

Kašmír
Jantar (ambra)

Vicsant36

Azzaro je jedním z těch domů, které poskytují velmi dobrou kvalitu za dobrou cenu, a tato extrémní chromová řada není výjimkou. Má ostré citrusové a mořské vrchní tóny a na konci svého života se stává sladší díky jantaru. Na mé kůži vydrží asi 6-7 hodin a dobře se promítá první hodinu a půl. Velmi se podobá acqua di gio profondo, ale mám pocit, že tato vydrží o něco déle. Obě vynikající, ale ta od armani je dvakrát dražší.

Eppsie1018

Mám více než 400 lahví, více než 3000 vzorků, a přesto na mě tato stále dělá dojem. Na to, že jsem takový blázen do niche frags, je to pro mě hodně, když přiznám, že Chrome Extreme miluju. Prošla jsem 50 ml za méně než 1 rok. Teď mám 100ml, ale vlastním i 2 lahvičky Profondo. Oběma válím, a to po celý rok. Za tu cenu je Extreme mnohem lepší. Když to srovnám vedle sebe, Profondo je kvalitnější. Přesto nebudu Extreme hanět, protože je to certifikovaný BANGER. Milujete komplimenty? Pořiďte si Extreme. Nestojím o komplimenty, ale přicházejí spolu s tímto skvělým profilem vůně.

rafa2rafa

Viděla jsem několik verzí Azzaro Chrome (je jich tolik) a nejvíce se mi líbila tato Chrome Extreme.

Ačkoli to v žádném případě není úžasná vůně, velmi dobře využívá současný vodní trend s oceánským základem a zelenkavými doteky (zde jalovec).
Jantar v základu je něco, co se mi v tomto stylu vůní nelíbí, a bohužel (pro mě) velmi rychle vystupuje do popředí.

Jinými slovy, její svěžejší, vodní nuance dlouho nevydrží a dělají z Chrome Extreme parfém, který velmi rychle přechází mezi tóny. Za necelých 30 minut už je taková, jaká bude po zbytek svého života.

Tím se podstatně liší od Giorgio Armani - Acqua di Giò Profondo, která se kromě toho, že se dlouho vyvíjela, udržela na mé kůži svůj mořský charakter více než osm hodin.
Nenechte se tedy zmást tím, že jde o náhradu za ADG Profondo, protože tomu tak není. Mají jen společný čichový vjem v počátečním nádechu (počáteční skutečně otázka 5 minut).

Její výkon je poctivý na to, že se jedná o levný svěží/vodní parfém: nízká projekce a 6hodinová výdrž.

Vůně: 6/10
Fixace: 6/10
Projekce: nízká
Výjimečnost: 5/10
Přijetí širokou veřejností: 7/10
Věkové rozpětí: pro všechny
Může se jednat o předplatné: určitě
Jde dobře: mít moderní parfém za nízkou cenu
Není dobrá: pokud hledáte rafinovanost Giorgia Armaniho

beto_ruiz

Azzaro Chrome Extreme je citrusová, mořská a aromatická vůně.

Tuto vůni jsem si vybrala, abych si ji na pár dní vzala s sebou na pláž a lépe ji poznala, a počasí k tomu bylo ideální.

Úvod je citrusový, svěží a velmi příjemný, je v něm patrná mandarinka, kterou doprovázejí chladivé tóny, na nichž se podle mě podílí jalovec, čehož jsem si v poslední době všimla u vůní, které tento tón obsahují. S přibývajícími minutami se zvýrazňují mořské tóny a až do konce vůně nedochází k dalším změnám.

Jak jsem již zmínila, vůně je svěží a velmi dobře se hodí do teplého počasí. Je to ležérní, každodenní vůně, kterou si mohou užít lidé všech věkových kategorií.

Její výdrž není nejlepší, ale vydrží asi 6 hodin, a pokud ulpí na oblečení, tak i o něco déle.

Aniž by přinášela mnoho novinek, považuji ji za jednu z nejpříjemnějších citrusových a vodních vůní posledních dvou let spolu s Missoni Wave, AdG Profondo a Explorer Ultra Blue, samozřejmě je to můj osobní názor, který se může od ostatních se vší úctou lišit.

Další výhodou je, že vůně Azzaro jsou obecně dostupné za dobrou cenu.

Krishna2000

Otevírá se lehce citronová a velmi mořská a vodní. Voní po moři. Ideální pro pozdní odpoledne po dlouhém pobytu na slunci.
Jantar slouží k udržení mořské vůně. Ve vůni není přítomen.

Výdrž: 8 (9 hodin)
Projekce: 7 (1 hodina a více)
Rozprašovač: 9 - silná a koncentrovaná.

ramonz

Velmi osvěžující a plná vůně, která se zprvu zdá být "zelenkavou", ale po prvních 10 vteřinách závanu vodních tónů ponoří tyto zelené řasy do hlubin moře... Tato vůně mi sice trochu připomíná aqcua od Gio profonda, ale každá z nich má své vlastní charakteristiky, ale co se týče výkonu, jsou si rovny (pro ty, kdo jsou příznivci citrusových, vodních a dokonce "zelenkavých" parfémů), se Azzaro Chrome Extreme nakonec stává přinejmenším parfémem, který byste měli znát.
Fixace 1:30 až 2:00
Projekce 7:00
Všestrannost 9/10 již

smellyoul8ter

V současné době se jedná o nejlepší mainstreamovou vodní vůni na trhu. V žádném případě se nejedná o nikovou vůni. Sběratelé, nedostanete čistý italský citrus s hlubokými středomořskými nuancemi. Hledáte vůni, která vybočuje z hlavního proudu? Pokračujte dál. Jedná se o vůni značky Azzaro. Tady se příliš originality nedočkáte. Mně voní jako nedávný flanďák AdG nebo Polo Blue, který není ani předražený jako první, ani nemá žádné uřvané taneční tóny jako druhý. Je v ní slanost, která se přirovnává k LBI. Nahoře je také hodně cítit pepř. Je to docela základní sprchová svěží vůně, ale zároveň je dobře namíchaná, nekomplikovaná a snadno se nosí. Ideální pro teplé letní dny. Můžete ji nosit i ležérně a (na mé kůži) vydrží celý pracovní den. Viděla jsem ji v rozmezí 30-35 dolarů. Hodnota je zde mimo tabulky! Snadno se dostane na můj seznam chytrých chlapů, kteří mají hloupý dosah. Podívejte se na mou stránku pro další doporučení.

SYL

msajoy

to je vůně pro každodenní muže, kteří nejsou komplikované, svěží, sladké, oceánské, příjemné a davové potěšení. to je to, co dělá, velmi podobný profondo a chrome aqua, pokud máte 10 acquatics již nepotřebujete to. ale pro léto, to bude pokrývat všechny vaše účely a occaision
9/10

TradeShark

Nemohla jsem si ho osahat, protože mi po půl hodině téměř slezl z kůže. Měla jsem si ho dát na hadřík. Ale klasická Chroma je stále mazlavá a mazlavá.
Na kůži jsem tam trochu něco cítila, dokonce se mi zdálo, že tam kůže je, ale protože vůně není vůbec vytrvalá, nic jsem neslyšela. Příště ji nastříkám na látku. Třeba se mi bude líbit. Parfumerii už mám skoro hotovou 😁.

EmmanuelR

Podle mého názoru je to vůně, která stojí za to, existuje několik hlasů, které ji spojují s Polo Deep Blue, ale mám pocit, že tato jde více ovocným a citrusovým způsobem, tedy méně syntetická. Není pochyb o tom, že kromě mořských tónů je přítomna mandarinka, a dokonce se mi zdá, že cítím i nádech sladkého manga. Je to svěží vůně a dokonce bych řekla, že je to velmi dobrá volba na nošení do kanceláře. Na mé kůži vydrží asi 6-8 hodin, vidím ji jako dobrou pro dvacítku a starší.

Melfioro

Celkově jsem dostala vzorek této vůně a nečekala jsem nic zvlášť dobrého.
Předtím jsem vyzkoušela klasickou vůni a nějakého dalšího flanďáka této řady (myslím Pure).
Chtěla bych ale říct, že tato je z těchto 3 vůní nejlepší.
První dvě opravdu voní jako voda po holení.
Tato je také jako její předchůdkyně, ale se sladkostí a velmi chladivým základem, voní opravdu krásně po hodině.
Na léto jsem hledala každodenní luxusní a hlavně dlouhotrvající svěžest a teď používám Moschino Forever Sailing.
Ta je trochu podobná, ale sladší a jemnější.
Mimochodem jsem se podívala na pyramidy a všimla si té podobnosti.
V základu je ambra a ve středních tónech jalovec, no a citrusy jsou tam taky, jen jiné).
Celkově jako alternativa k Moschinu je velmi vyrovnaná, tím spíš, že jsou ve stejné cenové kategorii.

Vitallli

Velmi chladná vůně, líbilo se mi to. Na horký letní večer je nejlepší.Věnujte pozornost krásné barvě lahvičky.Pyramida je jednoduchá, ale něco háčky. Na olfaktornym pocitu podobná Bulgari aquantik v tmavě modrém flakonu, který přenesen na obrázku je i v lahvičce, - pocit mořské hlubiny, a nad mořem se pění, je tam něco z plechovky s pěnou na holení, je tam jalovec jako v K od D&G. Vůně se mi líbí, ale je to takový ten pocit.
Tyhle dva tóny: zelená mandarinka a jalovec dávají čichový svátek, moc se mi líbí, jak znějí samostatně i dohromady, a to vše na pozadí oceánu, a rozhodně ambroxan dává o sobě vědět.
Pro mě je chladnější než Invictus, alespoň prozatím, musím ji vyzkoušet v paralelním testu.
Čekám na Aqua di Gio v tmavě modré lahvičce, abych mohla porovnat dalšího konkurenta na podobné téma.
Čekám na nové profondo - nesmysl, vezměte si to Azzaro.

Versace
Eros Flame