Dirty Rice podle BORNTOSTANDOUT® je Woody vůně pro ženy a muže. Dirty Rice byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Olivier Cresp. Vrchní tóny jsou Mandle a Bergamot; střední tóny jsouRýže basmati, Mléko a Pivoňka ; základní tóny jsou Pižmo, Santalové dřevo, Cedr, Cetalox a Vetiver.

Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Jernê a Beth
od Jernê Knowles, Beth Butterfield

dietcokelover27
Voní, jako byste jedli rýžový nákyp vedle kytice květin v kašmírovém svetru. Pivoňka byla zpočátku příliš výrazná, ale teď už cítím jen uklidňující vůni rýžového nákypu. Dostala jsem také silný tón připomínající liči, který se mi opravdu líbil!
Spíše pudrová, ale stále velmi příjemná.

punchycorn
Jsem posedlý! Navzdory tónům jídla tato vůně nevoní po jídle. Je to jen neuvěřitelně uklidňující vůně. Na mně se zdá, že se santalové dřevo a mandle prolínají velmi zvláštním způsobem, který se mi docela líbí. Trochu mi připomíná polarizační White Sandalwood od Nestu, která se mezitím přestala prodávat, ale je rozhodně rafinovanější než ta. (Aby bylo jasno, docela se mi líbila, ale tahle ji stejně předčí.) Mám pocit, že je také opravdu univerzální - dokážu si v ní představit buď lenošení na gauči pod kašmírovou dekou, nebo procházku po pláži. Působí prostě luxusně a čistě; tak nějak bez námahy bohatě 24 hodin denně vibruje.

Jasmine92
Parní romantický příběh, který značka používá k popisu této vůně, je přesný... alespoň pro mě. V této vůni je cítit tělesná feromonová kvalita ve způsobu, jakým zasychá (alespoň pro můj nos) Pižmo v ní je sexy a je v ní cítit "špinavost", která je pro mě přitažlivá jak pro muže, tak pro ženy, které ji nosí. Necítím v ní žádnou rýži a jen šepot mandlí. Pivoňka to příjemným způsobem zjemňuje. Není to nijak křiklavá vůně, rozhodně bych řekla, že je umírněná a je ideální pro to, pro co je zřejmě značkou určena...
Edit: čím víc to nosím, tím víc teď vnímám rýžový tón... ale je to spíš syrová, nevařená rýže IMO