Patio Botanicae pro ženy a muže

Patio Botanicae pro ženy a muže

tuberóza
kosatec

Patio podle Botanicae je Floral Woody Musk vůně pro ženy a muže. Patio byl/a uveden/a v roce 2019. Vrchní tón je Tuberóza ; střední tóny jsouJasmín a Zimolez ; základní tóny jsou Santalové dřevo a Kořen orris.

Tuberóza

Jasmín
Zimolez

Kořen orris

wondervalley666

Pokud jste milovníci tuberózy, bude se vám líbit. Dva roky jsem ji měla na seznamu přání. Lahvičky jsem si objednala třikrát a všechny objednávky byly zrušeny z důvodu vyprodání zásob. Nakonec se opět objevila na skladě!

Zpočátku, když jsem se poprvé nastříkala, voněla jako kříženec Do Son od Diptyque a Lys 41 od Le Labo. Pro pořádek dodávám, že tuberóza je moje nejoblíbenější květinová vůně a mé nejoblíbenější vůně v tubě jsou Carnal Flower a Lys 41. Patio má stejnou krémově realistickou květinovou tuberózu, jakou najdete v Do Son a Lys 41. Když zaschne a tuberóza se vytratí, vystoupí jasmín a santalové dřevo a připomíná mi hezčí, dražší a méně uřvanou realistickou verzi Gucci Bloom Profumo di Fiori, žlutého flakónu. Přemýšlím, že do budoucna možná nahradím Do Son a žlutý flanker Bloom touto, protože se mi tato směs líbí víc.

Voní velmi draze a příjemně, kvalitní vůně. Řekla bych, že je to bezpečná koupě naslepo, pokud máte rádi tuberózové vůně, ale samozřejmě by se měla nejprve ochutnat, pokud jste na bílé květiny vybíraví. Není to ta nejunikátnější výrazná vůně, ale upřímně řečeno, je to vynikající kvalita a jedna z mála tuberózových směsí, které jsem našla a které nejsou superdrahé a nedusí jemnou hezkou květinu v tuně dalších levných hlasitých tónů.

BlancheIngram

Na začátku můžete velmi dobře cítit kořen duhovky. Vůně je opravdu velmi hustá a krémová, ale rychle se mění ve vzdušný pudrový oblak. V úvodu jsou slyšet bílé květy a citrusy, které se mimochodem v pyramidě nedeklarují, ale možná je to zvuk zimolezu. V základu - trpké bylinky. Velmi krásná, dobře vystavěná vůně! Výdrž - 3 hodiny.

Patchouli_King

Vůni Gucci Bloom neznám, ale tak nějak věřím, že to přirovnání je pravdivé. Patio je květinově těžká a květinově výrazná vůně. Jako muži se mi docela líbí, ale přiznávám, že je mnohem více nakloněná ženám, než bych chtěl. Každopádně je to jedna do mé sbírky, takže mi to nevadí. Jasmín a tuberóza mě udeří do obličeje hned na začátku. Přesto nádherná. Výkon se zdá být také slušný.

Reseda

Tato vůně je pro mě cestou zpět do dětství. Ocitám se na terase domu mých prarodičů, přeplněné květinami a rostlinami, které jsem za letních večerů ráda zalévala. Ve vlhké atmosféře po zalévání stále cítím tu božskou vůni bílých květů a zelených keřů. Vzpomínáte na dobu, kdy jsme čichali vůně, dokonce i parfémy, aniž bychom hledali nuance, aniž bychom je analyzovali, kdy jsme si prostě užívali vůni, která nám přinášela velké potěšení, dokud trvala? Pro mě je Patio něco podobného. Tato bílá a zelená květina je tak realistická, že se mi spojuje s "přírodou" zahrady nebo terasy. Tuberóza si zde pohrává s jasmínem a zelenými stonky rostlin. Obě květiny se zvedají a klesají, smějí se a zahalují mě do zářivé jarní svěžesti. Patio není příliš originální kompozice, ale je tak hezká a dobře vystavěná.
Miluji bílé květiny, když se usmívají a vyjadřují přirozenou, nenucenou eleganci. Žena, která tuto vůni nosí, odložila svůj oblek a šperky. Oblékla si lehké šaty a zula boty, aby se mohla projít po loužích na zahradě, a přitom si zachovala dobré vychování, laskavou a přirozenou krásu zbavenou veškeré umělosti.
Pro mě je tento parfém emocionální vůní, která má moc přivést mě domů, ať jsem kdekoli. Vím, že je to všechno velmi subjektivní, ale jisté je, že Patio je dobře provedená květinová vůně za velmi dobrou cenu, která by mohla oslovit co nejširší publikum.

Původní recenze od Fragrantica.fr

juancar677

Mám velkou radost, že se BOTANICAE jako španělská niche parfumerie prosazuje na trhu, je pravda, že v současné době není značka ještě příliš rozšířená, ale je k dostání v některých kamenných obchodech a existují recenze v angličtině.

PATIO patří do kolekce EDP narozené v roce 2019, která bude pokračovat další kolekcí EDT Intenses, kde jsou místa důležitou součástí návrhů.

PATIO působí především velmi přirozeně, pohybuje se ve vysoce kvalitních tónech a bere nás na výlet směrem k sevillskému patiu v plné jarní šumivosti. Je to velmi zvláštní čichová cesta, která vyzařuje mnoho předností, pro lidi, kteří milují bílé květiny, neboť právě jimi začíná v neuvěřitelné přehlídce živé přírody, která nikdy neunaví ani nezatíží, to vše je umocněno silnými zelenými stonky a rostlinami, plnými realismu, a střetem se zemitým tónem a dřevem, které budou klíčové při jejím sušení.
PATIO je veškerá přirozenost a kvalita, kterou bychom mohli od parfému požadovat, a to za cenu, kterou si můžeme dovolit. Jeho vývoj je nejen dobrý, ale i velmi zajímavý, a dobré je, že i přes jeho sílu víte, že vás nikdy nepřeválcuje.

Doufám, že se o této vůni a jejích společnicích bude vědět a bude se jim líbit, protože si to opravdu zaslouží.

lipstickzombie

Překvapuje mě, že v oficiálním seznamu není bílé pižmo, protože to cítím ve střední až suché části vůně podle toho, co cítím na kůži. Standardní bílá květinová úvodní vůně jasmínu a tuberózy, tam asi začíná srovnání s Gucci Bloom. Na mé kůži vydrží více než 10 hodin se středně silnou siláží. Dva střiky jsou pro mě příliš. Z mé strany rozpočtově nenáročná (necelých 27 usd ve slevovém obchodě u nás, škoda, že jsem víc nesmlouvala).

roman71

Dobrý den.Koupil jsem tento parfém jako dárek pro dívku.na začátku citrusy a jasmín jsou velmi jasné...Je to jasně pro milovníky jasmínu poznámky.Kosatec a santalové dřevo neslyšel...v otevření s mužskou kůží vyjít nějaké byliny-muravki...Myslím, že láhev by měla být dána stát...na vytrvalost bude normální...na stopě...mírné...na natažené ruce....

Versace
Blue Jeans