Nice Bergamote Essential Parfums pro ženy a muže

Nice Bergamote Essential Parfums pro ženy a muže

žlutá květinová

Nice Bergamote podle Essential Parfums je Citrus Aromatic vůně pro ženy a muže. Nice Bergamote byl/a uveden/a v roce 2018. "Nosem" za touto vůní je Antoine Maisondieu.

Vonné složky

Jasmín
Ylang-Ylang
Cedr
Fazole tonka

Alex Shupik

Velmi chladný bergamot))) Vzal jsem si sto v ZA 6k, Chci s rozprašovačem a aplikovat každé dvě hodiny))) na člověka otevírá op speciální. Horké léto, bílá košile, módní brýle, lehce neoholený, mokasíny, kalhoty-kraťasy s tenkým páskem, to je jeho styl, můžete ji aplikovat a užívat si, ale jen prvních pár hodin, pak z kůže rychle zmizí. Můžete ho aplikovat i do práce, nikoho nebude namáhat ani dusit. Na oblečení vydrží dlouho 12-18 hodin, ale těsně.

Алексей Мосин

Pěkný Bergamote od Antoina Maisondieu (mimochodem vnuka slavného existencialisty Alberta Camuse) byl skutečně "pěkný".
V této vůni lze vyčíst Antoinův přízvuk: vzduch, hodně vzduchu, v němž se zapařují hlavní složky. Tento elegantní styl můžeme poznat z vůní jako např: Velvet Orchid a Shanghay Lily Tom Ford, Blackpapper CdG, Magnolia Nobile Acqua di Parma, Muguet Blanc a Rose velours Van Cleef & Arpels, více než tucet vůní pro Etat Libre d'Orange a mnoho dalších (portfolio zahrnuje více než 100 vůní).
Nice Bergamote je šťavnatý, pozitivní a jiskřivý bergamot beztížně se vznášející v oblaku jemné květinovosti jasmínu a ylangu s hřejivým vánkem z fazole tonka. Květiny nejsou vtíravé, ale vzdušné a hmatatelné jako vata. Vůně balancuje na hraně minimalismu: je průzračná, posluchači srozumitelná, není přetížená a není komplikovaná mnohotvárnými nuancemi, ale zároveň je celistvá a úplná. To je případ, kdy se v jednoduchosti koncentruje genialita.
Z hlediska nálady je vůně jasná, slunečná, svěží, pozitivní, hřejivá a vzdušná - to jsou první epiteta, která vás napadnou při vdechnutí vůně.
Olfaktoricky je Nice Bergamote podobná vůni Aqua Vita Francis Furkdjian. Není to kopie, ale velmi souzní.
Navzdory unisexovému zaměření má vůně blíže spíše k ženskosti než k mužnosti. Na mladých dívkách bude působit velmi organicky, s důrazem na svěžest, vzdušnost a romantiku.

Houdini4

O parfémech Essential: Jednou za čas se objeví značka, která opravdu zasáhne na všech úrovních. Essential parfums je jednou z těchto značek.
Vynikající parfémy, nic zbytečného nebo nepodstatného v sortimentu, pěkný počet vydání, zaměření na parfuméry ve stylu Frederica Malleho (všichni jsou fantastičtí mistři parfuméři) s jejich jménem (a fotografií) na hrdém místě na flakonu a marketingových materiálech. Závazek k udržitelnosti, pokud jde o materiály a obaly parfémů, transparentnost ohledně použitých přírodních látek a jejich zdrojů, a co je pro většinu spotřebitelů opravdu důležité, závazek udržet ceny na přijatelně nízké úrovni, aniž by byla obětována kvalita. Tedy značka, která skutečně přidává hodnotu a přináší mnoho nového. Mám k nim obrovský obdiv a respekt a za celý koncept značky jim patří potlesk.

Pěkný bergamot?
Pěkné?
Co jako Nice, to místo ve Francii?
Nebo jen jako....
Nice?
Ať tak či onak, funguje to. Je to příjemná, citrusově květinová, velmi dobře namíchaná a krásná a vůbec. Nicméně, to není úplně to, co mám ráda v bergamot, mám ráda trochu víc šmrnc a kousnutí, To pocit, že dotek tlumené, což je v pořádku, že je to krásná věc a další nošení by mohlo mít mě miluje, a já nejsem jeden z těch lidí, kteří zjistí, že je nemožné vstát pro jednoduché citrusové vůně, protože dostat je chovat takhle vyžadují hodně dovedností z parfému, více než debilní tzv. kritika, dává jim kredit. Myslím, že moje ultimátní citrusové vůně, no, nejlepší bergamot řekněme je pro mě Le Labo, který je simulativně sladší, ostřejší a možná více pižmový nebo tak něco? Nicméně OPĚT, podívejte se na cenu a na to, co zde dostáváte, pokud milujete citrusy, nenechte si to ujít!

Navzdory tomu, jak úslužně a jak arselický shill typ jsem vypadal nad touto značkou (ano, je mi z toho taky zle!!!), pro ně tajně nepracuji ani s nimi nemám žádné spojení. Zaplatil jsem za svou sadu objevů a lahví, & rád, abych byl upřímný. Tolik je vyzdvihuji, protože upřímně chci, aby se lidé dozvěděli o parfémech, které nevymýšlejí nic nového ani nepředstavují novou cestu, pokud jde o vůni samotného parfému, ale chci vám předat hodnotu za peníze, kterou nabízí dobré (a někdy i skvělé) parfémy a produkty.

Bubbles1964

Bylo by zbytečné říkat, že tento bergamot je příjemný? Pěkný bergamot je právě takový, velmi příjemný a snadno se nosí. Připadám si jako o letním víkendu, kdy se opírám do křesla a píšu recenzi....ooh wait.... to jsem já. Každopádně, co zbývá říct. Naprosto unisexová, dlouhotrvající bergamotová dopředu s příměsí jasmínu. Svěží vůně. Příjemně voní. Už jsem to řekla?

Cenu za nejlepší výsledek získává Essential Parfums. Těším se, až vyzkouším další z této nízkorozpočtové řady.

AndySmellsGreat

Divine Vanilla jsem si zamilovala a zjistila jsem, že mají k dispozici 10ml lahvičky.

Miluji silné citrusy, takže to pro mě byla jasná volba.

Pravděpodobně nejlepší jednoduchý bergamot, jaký jsem kdy vyzkoušela/měla.

Super silný přírodní bergamot s kůrou na začátku změkne a odhalí příjemný jemný čaj v pozadí (dřevo a jasmín). Nadprůměrně dlouhá výdrž, což je u vůní tohoto stylu vždy problém, a velmi velkorysá bublina vůně - možná opět jedna z nejsilnějších, i když může být anasomická. Jemný pohyb snadno poskytne podstatnou připomínku, že je tam moc, zatímco jinak jste vůči ní imunní i o několik hodin později.

Absolutní zabiják a pro mě velmi posilující étos značky. V tuto chvíli se tato značka cítí jako moje malé tajemství, a i když bych si přál vidět je v obchodních domech všude jako znamení úspěchu, obávám se, že to změní jejich DNA.

Pokud máte rádi vysoce výkonné jednoduché citrusy a la Arancia Di Capri nebo Atlier Cologne, je tato vůně hodna nákupu naslepo.

bilbul

Vůně je klidná, jemná, vzdušná jako průhledná deka. Tóny pro mě osobně nejsou rozlišitelné - prostě něco velmi příjemně útulně vonícího.
Začátek je super šťavnatý, výbušný - limetka s kůrou... ale samozřejmě citrusové tóny, jak se patří, rychle mizí, vůně se stává sušší a objevuje se sladkost spíše pudrového, velmi jemného a nevýrazného jasmínu. A pak už tuto velmi "útulnou" atmosféru tvoří tóny santalového dřeva a cedru. Zní velmi dlouze se syntetickou ambroxanovou nadýchaností. Opravdu příjemná vůně. Nejvíce se mi líbila