Hodnocení parfému 3.74 z 5 s 132 hlasy
Superior Morion podle Fakoshima je Orientální Floral vůně pro ženy a muže. Toto je nová vůně. Superior Morion byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Yaroslav Simonov. Vrchní tóny jsou Koňak, Latex, Kmín, Kmín, Sanseviera a Zázvor; střední tóny jsouKadidlo, Minerální tóny, Kosatec, Atlasový cedr a Černý narcis ; základní tóny jsou Semiš, Vanilkový lusk, Pačuli, Ambra a Pižmo.

hab
Vůně má velmi jasný začátek a myslím, že bude v recenzích nejčastěji popisována, ale já bych nabádala věnovat více pozornosti jejímu úvodu. Spolu s reklamní kampaní bude zákonitě kladen velký důraz na téma temnoty, ale můj dojem z vůně je zcela jiný. Zdaleka není tak děsivá a atmosférická, jak se chce zdát. Navíc si dokonce myslím, že mezi její představou od autorů a tím, co bylo na mé kůži, je značný rozdíl. Po hlasitém úvodu, kde se prolínají pryskyřice, alkohol a květiny, rychle přechází do srozumitelnějšího a klidnějšího srdcového základu. Je moderní, ačkoli má s tělovostí více kmínu (dokonce více než kadidla, což jsem nečekala), je v ní i dost semiše s umělými tóny. Je nasládlá, účelná a je v ní jasně vidět snaha parfuméra vytvořit opět příjemnou, nositelnou vůni. Není to šokující niche, není pro ty, kdo hledají provokaci nebo Sorrocinelliho. Překvapilo mě, jak jemný je její základ. Dlouho sedí, ale je velmi v pozadí. Překvapilo mě také, že kmín zůstal jako jeden z akcentů až do samého konce. Pokud vám tedy připadá jako špinavý prvek, pravděpodobně se vám vůně nebude líbit. Vůně mě nijak neuchvátila, ale jako rozpracovaná je to pro ruskou značku dobře, proč nekonkurovat západní nice v tomto všestranném oboru. Opět se hodně investuje do marketingu, i když i tady mám nesoulad. Ale je to věc vkusu, ale obsah na můj vkus není odfláknutý a není na cizí formy rychle, což je dobře.

SOUL - "27"
Vůně byla při uvedení na trh lehce odpudivá, ale z nějakého důvodu jsem skvrnu nevyhodila, podepsala jsem ji a dala si ji do kapsy tašky. O třicet minut později jsem si ji šla vyzvednout a vdechla ji. A reakce se mění na "hmmm, to už je snesitelné". Blotter se vrací do tašky. O hodinu později "to je zajímavé". Trvalo nám 1,5 dne, než jsme se dostali do stavu "koupit". Koření na začátku, přecházející do balzamičnosti, lehký nádech kůže a pro mě nota, která zůstala nevyřešena (nepochopena), ale v mém archivu sirek na ní 0. Ale je tak příjemná, tak zajímavá. K lahvičce si představuji vůni na obrázku s černou košilí nebo obecně s jakýmkoli oblečením, ale černými džínami.

fyre.walk.with.me
Podivné a divoké. Doslova od prvního závanu mozek zapne červené nouzové blikače, akhtung, galaxie je v nebezpečí. Vzpomněl jsem si, jak v roce 1997 v moskevské zoo chovali velké kočky ve výbězích za tlustým sklem. Všechny ty kočičí skoky ze vzdáleného rohu přímo na návštěvníka (sklo je průhledné, jako by tam žádná zábrana nebyla)..... a vy jste tam jako jídlo na talíři. Morion voní jako klec pantera. Není to moc fyziologické.