Santal Complet Fragrance Du Bois pro ženy a muže

Santal Complet Fragrance Du Bois pro ženy a muže

kokosový ořech
fialkový

Santal Complet podle Fragrance Du Bois je Orientální Vanilla vůně pro ženy a muže. Santal Complet byl/a uveden/a v roce 2016. Vrchní tóny jsou Kokos a Citrón; střední tóny jsouFialka a Černý pepř ; základní tóny jsou Santalové dřevo, Vanilka, Pižmo a Jantar (ambra).

Kokos
Citrón

Fialka
Černý pepř

Jantar (ambra)

Aramis&Lola

Santal Complet mě ohromil.Zapomeňte na kokos v letní verzi.
Připomínalo mi to módní kavárnu, kde je široký výběr lahodných variant cappuccina.Jako mochaccino.Frappucino.Čokoládové.Ne, nevím, jestli to poslední existuje.
Každopádně Santal Complet by bylo coccaccino.
Kokosové mléko s kávou (ano, není v pyramidě, ale Pennantis ho tu pod kávou cítí), s příchutí vanilky, s posypem černého pepře. podává se v šálku ze santalového dřeva. okraj podšálku zdobí drobný fialový lístek. za skromnou cenu 275 €.
To je cena této Santal Complet.za 50 ml a docela nízký výkon.
Pěkná vůně,díky,ještě se vrátím.

violet666

Krásná vůně santalového dřeva a fialky.
Jemná a mužná.
Není to můj oblíbený typ santalového dřeva, protože postrádá nádech svěžesti, kokos ji vlastně ještě více zatěžuje, dodává jí mléčný pocit a zvyšuje její krémovost.
Příliš mnoho.
Proto tento výtvor řadím mezi podzim a zimu.
A konečně, na Fragrance Du Bois působí podivně slabě.

SeekerofHugs

Už jste někdy byli nebo viděli prvotřídní catering? Ty krásně prezentované, ale maličké pokrmy, ke kterým přijdete na dezert se stejně prázdným žaludkem? No, to je přesně ono. Přesně tak ve mně zanechal tento parfém. Krásné balení a nádherné ingredience, ale já jsem zůstala hladová.

Santal Complet se otevírá sladkým kokosem a dřevitými akordy. Není to syntetický nebo letní kokos jako v opalovacích krémech, je to skutečné ovoce. Kokos je podpořen santalovým dřevem a sladkostí vanilky a jantaru. To vše dohromady jí dodává hřejivou, mléčnou, útulnou a intimní krémovost. Je neuvěřitelně jemná a zahalující. Připadám si jako na pětihvězdičkové výletní lodi s luxusními masážemi.

Vidím v ní podobnost s Jazz Clubem a mohla by být alternativou, více mužnou, kdyby nebyla tak tmavá a tabákový tón tolik nevyčníval. Tam, kde je Jazz Club drsný a štiplavý, je tento jemný a přívětivý. Jazz Club jsem vrstvila s Indi Visible od Katy Perry a výsledek byl mnohem lepší. Také Jazz Club s Gris Charnel by byla vynikající kombinace.

Lineární, útulná, luxusní, jemná, intimní.
Žádná stopa. Myslím, že pro takovou vůni je dobré, že se jakoby vynořuje z kůže. Délka je velmi špatná, maximálně dvě hodiny.
Unisexová ženská a pro všechna roční období.

Každopádně kvalita je mimořádná, ale délka je hrozná. Pokud parfém stojí tolik peněz a nedbáte na to, jak dlouho vydrží, i když je vůně znamenitá, je mi líto, ale za mě to nestojí. Milovnice santalového dřeva, pokud můžete, vyzkoušejte ho.

taurusenergy

Páni, tohle je jeden z nejlepších parfémů, které jsem za poslední dobu vyzkoušela. Polosladký kokos, santalové dřevo a vanilka. Navzdory kokosu není tropická. Jednoduše řečeno je božská a každý, kdo ji nosí, je pro mě naprosto neodolatelný. I já bych chtěla vonět naprosto neodolatelně, ale bohužel cena plné lahvičky je naprosto šílená.

Doreas

Jak moc jsem se do ní chtěla zamilovat, zbožňuji krémové santalové dřevo.
Z uzávěru zněla vůně opravdu krásně - mléčný kokos s hřejivými dřevy. Páni!
Vzala jsem si velkou levanduli. Nosila jsem ji.
Ale na mně pravidelně vydává hodně pepře a citronové kyselosti. A jen někde v pozadí slyším obklopující sladký kokos s krémovým santalovým dřevem.

Velké štěstí pro ty, kteří neslyší pepř a citron v prvních řadách :)) Vůně je opravdu krásná, jemná, útulná, ale zároveň velmi vznešená.

Niagara14

krémové santalové dřevo, kokos a lehká pudrovost, blízké pokožce, ale na celý den, "bohatství nekřičí, ale šeptá" - to je o tomto případě, vůně kokon, ale co ......, velmi drahá ... ale peněz za ni utracených není škoda , vše, co jsem si koupila a navždy v oblíbených v podobném cenovém segmentu , jsem ráda, že jsem si koupila flakonek , má láska ... Všimla jsem si: od té doby, co jsem se začala seznamovat a kupovat parfémy Dew , Laurent Mazzone z nejvyššího cenového segmentu , se nemohu vrátit k mnoha staronovým ve sbírce , hodně už prodala ... ale kolekce potěší ne oko, ale duši !

philfresh

V této kreaci rozhodně nezůstává bez povšimnutí klid a rafinovanost: jednotlivé tóny jsou velmi dobře rozlišitelné a ve spojení s výsledkem, který je velmi příjemný pro nos. Zaujala mě deklinace fialky, která zde podle mého názoru září, i když s ne tak originální kombinací. Lehké, sluncem osvěžené otevření kokosu a citronu (naturalistický kokos rozhodně převládá, zejména na kůži). Srdce z bohaté fialky, která zahalí; kořeněný základ je sotva znatelný. Základ přebírá fialku a představuje důležité santalové dřevo, velmi příjemný jantar a velmi doplňující pižmo, které nepřevažuje.

EverScented

Vřele doporučuji se s touto vůní seznámit! velmi příjemná a pohodlná, nic v ní nedráždí. Krémový kokosový citron s dřevem vás přenese na tropický ostrov, kde je vaším úkolem užívat si života. Směrem připomíná něco z Liry od Xerjoff (pravděpodobně citrusy a vanilka spojují tyto dvě vůně), ale Santal Compete není tak asertivní, je jemnější a přívětivější.
Není to vůně s hlasitým projevem, je poměrně intimní, obklopující. Příznivci klamavých vůní budou zklamáni. Dobrá volba do kanceláře. Cítím ji na sobě 5-6 hodin. jediným zklamáním této vůně je její cena.

RLara

PROSÍM, VYSLECHNĚTE MĚ!!

Trvanlivost je super slabá, ale myslím, že jsem našel prázdninový/vánoční/lehátkový lektvar!

Jako tělový krém použijte Brazilian bum bum cream od sol Janeiro a POTÉ nastříkejte tento parfém! Poděkujte mi později!!! Přísahám, že vydrží 8+ hodin, aniž by se narušila DNA vůně.

luciagc

Velmi bohaté, krémové santalové dřevo, které se velmi snadno nosí. Ačkoli za 275 eur má slabou stopu a trvání. Aby mi vydržel a užila jsem si dekantér, který mám, nanáším ho na vlasy, tam vydrží déle.

Co se týče předchozího komentáře, nemohu najít sebemenší podobnost s vůní Sunshine (která se mně osobně vůbec nelíbí) a při pohledu na tóny se shoduje pouze vanilka.

Kdyby byla stopa a doba trvání lepší, tak bych investici zhodnotil. Ale upřímně, pokud nemáte peněz nazbyt, není to dobrá koupě.

DarlingNikki

Rozhodla jsem se to vyzkoušet kvůli Demi Rawlingové, která to podpořila (a mé vlastní zvědavosti, jak by mohl vonět její takzvaný "drcený vílí prach") a jsem super zklamaná. V žádném případě to nevoní špatně, ale nevoní to tak, jak jsem doufala. Upřímně řečeno, voní mi to jako javorový sirup a myslím, že je to tím kokosem, který tu vůni vydává kvůli tomu, že je "opečený", a ne sladkobolným kokosem, který mám tendenci alespoň tolerovat (dřív jsem byla sladkobolným kokosem posedlá, ale z nějakého důvodu jsem z něj "slevila" a už se s ním skoro nedokážu vypořádat). Tohle je čtvrtá vůně z jednoho z jejích doporučených videí, kterou jsem vyzkoušela a která na mě neudělala dojem, takže se dá říct, že máme prostě rozdílný vkus.

Nusuk
Sama