Hundred Silent Ways podle Nishane je vůně pro ženy a muže. Hundred Silent Ways byl/a uveden/a v roce 2016. Vrchní tóny jsou Tuberóza, Broskev a Mandarinka; střední tóny jsouGardénie, Jasmín a Orris ; základní tóny jsou Vanilka, Santalové dřevo a Vetiver.

Kde se budou vytvářet příběhy: Návštěva nového sídla společnosti NISHANE
od Dariia Fessalonika

Skvělé podzimní parfémy: Redaktoři Fragrantica diskutují o podzimních vůních
od Nicola Thomis, Adam Forziati

Monicca
Miluji tento parfém, má úplně jinou vůni než všechny, které mám, ovocnou, sladkou, balzamickou, dřevitou..... je parfém, který se s postupem času mění, nezůstává stabilní a všechny vůně, které vnímám, jsou velmi návykové, trvání necítím jako u jiných parfémů, ale lidé si toho všímají, protože kdykoli ho nosím, většinou se mě na parfém ptají, zatím je to můj oblíbený, miluji ho.

Dawnya7b
Nechápu lidi, kteří tvrdí, že to nesmrdí jako černé opium. Absolutně to voní jako černé opium mínus káva a trochu rafinovaněji, to je vše, co mě mrzí, že jsem si koupil plnou lahvičku v této cenové relaci. Mám teď velmi drahých 100 ml rafinovaného černého opia bez kávy :/ whoopdee doo! To je pro vás nákup naslepo. Doufám, že se mi jednou podaří tuhle závislost zničit už v zárodku- modlete se za mě všichni!
Edit: tak už je to pár týdnů a mám nějaké testy na plné opotřebení..... A je to úžasné, nádherné, drahý pocit. Je takový vzdušný a lehký, ale velmi přítomný po celé hodiny 🤩😍.

La-Landia
Vždycky mě bavili blogeři, kteří při recenzování vůní bez dechu prohlašovali: "Ach, netriviální niche zvuk!", a přitom valili oči dozadu. Ale v tomto případě jsem ji chtěla označit sama, i když s opačným znaménkem - typický luxus. Podle mého názoru by docela dobře zapadla do řady černých opiátů a stala by se flanďákem se slovem "broskev" v názvu. Nestojí za to tolik peněz, kolik si za ni řeknou. A přesto je sama o sobě dobrá a příjemná. Hlasitost a ostrost začátku rychle mizí, vůně se stává jemnější a decentnější. Na oblečení vydrží 24 hodin, zároveň neunavuje a nedusí. Nejvýrazněji slyším broskev, bílé květy, vanilku a tuberózu.

Ragnar
Sto tichých cest je vůně, která je všechno, jen ne tichá. Křičí, je slyšet i na dálku.
Je to vůně, která už byla tolikrát slyšena, super mainstream, takže postrádá wow efekt.
Můžete si ji koupit, ale nemusíte.
Tím nechci říct, že by vůně nebyla dobrá, jen že v okolí existují dobré alternativy za méně než poloviční cenu.
Určitě je Nishane rafinovanější.
Je velmi sladká, a to od začátku do konce.
V úvodu dominuje broskev, pak se mísí s bílými květy a vanilkou.
Tu a tam se ozve žvýkavý akord tuberózy a ovocných tónů.
Naštěstí se brzy vytrácí.
Vůně je velmi lineární a kromě broskve, vanilky, tuberózy a gardénie v ní ostatní tóny příliš nevynikají. Jsou dobře namíchané, ale bez vývoje.
Velmi dobrý výkon. Přijde mi spíše ženská.

violet666
Hodil jsem po něm videorekordér a zabouchl dveře.
Byl to jen ubohý narcis, který mě pronásledoval za letních nocí.
Noci prosycené hněvem a záští.
Pochybností a pohrdání.
Vzpomínám si, jak jsem nasedl na kolo a odjel.
Cítil jsem, jak se mi vaří krev v žilách, potřeboval jsem útěchu, případně něco silného k pití.
Srpen v Miláně, to byla ohlušující prázdnota.
Jen nebe plné hvězd nad hlavou.
A výbuch v mé hrudi.
Srazil jsem se s chlapem, který se vynořil odnikud.
Sesedli jsme z kola, podívali se na sebe a.
Políbili jsme se.
Přísahám.
Nevyměnili jsme si ani slovo.
Rozhostilo se ticho.
Byl to ten nejkrásnější a nejzvláštnější polibek v mém životě.
Už jsem ho nikdy neviděla.
Ale ten polibek mě smířil se světem.
Sto tichých cest je taková, lehce zelená, ostrá úvodní tuberóza, která se nikdy nenechá přemoci svou tvrdší, ostřejší stránkou.
Parfém, který sotva s někým sdílím a který nosím, když jsem sama.
Přitažlivost a odpudivost.
Neustálý boj, jehož výsledkem je sladkost, a taková byla i pro mě ten večer.
Našla jsem odpověď.
Všechny mé pochybnosti se rozpadly.
Nenávist a hněv vždycky zvítězí.
S.
Láskou.
"Zavřel jsem ústa a promluvil k tobě stovkami tichých způsobů"
Rumi
Noel Gallagher - Už jsme na cestě

clausewriter
Už mě opravdu unavují snobské recenze, které se na tuto vůni dívají s despektem kvůli tomu, že je ovocná a že připomíná Black Opium. Ovoce je krásná vůně, zvlášť když je správně provedená. Tady se to povedlo. Black Opium je oblíbená a není niková, to je jisté, ale je dobře složená a oblíbená Z DŮVODU.
Teď, když jsem se toho zbavil, musím říct, že Sto tichých cest je krásná a hodná oslavy sama o sobě. Orris, santalové dřevo a vetiver krásně ukotvují bílé květiny, ovoce a vanilku. Díky tomuto ukotvení se nikdy neodkloní od přílišné sladkosti nebo křiklavosti. Ovoce, bílé květy a vanilka spolu krásně zpívají. Je to krásný, kontemplativní a šťastný parfém. Nádherná čichová meditace nad Rumiho poezií. Jsem ráda, že ji mám ve své sbírce.
Mně se podobá Ormonde Jayne Tolu stejně jako Black Opium. Vetiver hraje podobnou roli jako šalvěj muškátová v Tolu. Broskev má podobný jas jako jantar. Je to vůně, která stojí za to, aby ji přehodnotili ti, kteří ji zavrhli, a je to vůně, která stojí za vyzkoušení pro ty, kteří mají rádi komplexní vůně, které jsou zároveň optimistické.

Rosemary14
Koupila jsem si několik vzorků na vyzkoušení:
Bvlgari: Jasmin Noir
Keiko Mecheri: Clair Obscura
Isles Lontaines
Lancôme: Jasmins Marzipan
Tizina Terenzi: Kirke
A samozřejmě Sto tichých cest a tahle je všechny překonala. Je to hluboká bílá květinová vůně. Karamel a čerstvé broskve s vanilkovou zmrzlinou plus lůžko z bílých květů. Ano, prosím. Okamžitě jsem si ji koupila na fantastické stránce (legální stránka) za zhruba 90 dolarů. Nesouhlasím s tím, že voní genericky. Nepotřebuju pořád vonět stoprocentně originálně. Vlastně kdybych takhle voněla pořád, pochybuji, že bych si stěžovala. Má aromatické vlastnosti vetiveru, jas, který úžasně vyvažuje sladkou krémovost, povznášející svěží květiny, broskvovou šťavnatost, hřejivou oříškovost, sušenkovou vanilku, pudrový kosatec, mění se a rozvíjí, jinak než žádná jiná vůně, kterou mám. Takže rozhodně NENÍ generická. Je to nejpřevratnější vůně všech dob, to ne, ale není jako NIKOLIV z mých designových vůní, které bývají mnohem sterilnější a vykastrovanější.

ZenNatsume
Parfém inspirovaný básní Rúmího: "Do ucha tvého hravého srdce jsem tiše zašeptal nabídku. Zavřel jsem ústa a promlouval k tobě stovkami tichých způsobů." A tak se ve mně rozvíjejí tóny, nejprve vanilka, gardénie, tuberóza a jasmín šeptají do nosu a pak vydávají nesmírně silnou a ženskou vůni, omamnou, návykovou.
Obrovská ochrana, na kůži vydrží přes 12 hodin, přijde mi ideální do chladného počasí a na vášnivé noci, i když bych ji bez problémů používala celoročně, nedoporučuji ji kupovat naslepo, protože je to velmi silná vůně, pokud nejste milovnice bílých květin a vanilky, to zaručuje bezpečnou koupi.

sevde.kasa
Prosím, není to nic jako BLACK OPIUM.
Je jedinečný a stojí sám o sobě.
Na začátku fouká s nádechem vůně typu coca-cola.
Pak se okamžitě změní v cukrovou vatu:) spolu s bílými květinami -které miluji-.
Od začátku až do zaschnutí budete absolutně cítit gardénii a tuberózu..
Skvělá výdrž se středně silnou vůní.
MOJE OBLÍBENÁ DO TEĎ!!

alberto89
V této kráse je dominantním motivem akord mezi tuberózou a vanilkou, velmi jemný a ne okázalý jako v jiných Nishane . Velmi oceňuji broskvový úvod, který vydrží několik hodin, aniž by jeho intenzita ochabla; když ovocná sladkost vyprchá, na scénu se dostává tuberóza, doprovázená lehkou vanilkou.
Krásná, jemná a vytrvalá, možná více ženská než mužná. Najdu vůni Nishane, která by se mi nelíbila? 8/9

Emorandeira
Další masyerpiece od nishane. Z vrchních tónů vyzařuje fantastická sladkost, vanilka a broskev na dřevitém základu, kde vládne santalové dřevo. Po tom všem následují lahodné bílé květiny, které se otevírají směrem k sušení. Celek je jako želé. Stejně jako všechny nishane se jedná o parfémový extrakt, takže doba trvání, hustota a intenzita jsou vynikající. Projekce není příliš vysoká, ale je vnímatelná poměrně dlouho.
Parfém je unisex, i když jako u všech vanilkových květin se mohou najít muži, kterým nebude úplně příjemné ho nosit, takže bych doporučila ho před koupí vyzkoušet. Vanilka v tomto parfému není nijak zvlášť těžká, takže ji vidím jako ideální pro den i noc, i když uprostřed léta by to mohla být spíše večerní vůně.
Vůně: 10
Trvanlivost: 10
Projekce: 7
Kvalita/cena: 6
Originalita: 7
Všestrannost: 9
Celkově: 9,5

Alex Loves Coco
Vůně je prostě nádherná! Hluboká, vytrvalá, stopa je střední. Trochu těžký základ, asi santalové dřevo, ale mně to vyhovuje. Na pleti je velmi podobná Dior Poison girl. Možná kvůli citrusům a karamelu. Ale pro mě není tak sladká, i když Dior miluju.
Na muži si vůbec nedokážu představit tuto vůni..... Samozřejmě chápu, jiná pleť, odhalení a tak..... Ale pro muže je prostě příliš lahodná.
Aktualizace: můj drahý oblíbenec je mimo, zatím si ho nemůžu koupit. Rozhodla jsem se otestovat Opium, protože hodně lidí píše o podobnosti vůní. No, co na to říct, naprosté zklamání! Hrubé, sekerou sekané kávové tóny, nulová perzistence. Vůbec žádná podobnost. No, ještě že Sto mlčenlivých cest takovou ve svém druhu má! ))))).

nottheaverageidiot
Velmi spokojený s tímto.
Nemohu se však vyjádřit k podobnosti s Black Opium. Kdykoli ucítím vůni Black Opium, receptory v mém nose začnou křičet YOU RE NOT MY REAL MOTHER (Ty nejsi moje pravá matka) a předvádět svou pubertální vzpouru. Takže zatímco vy cítíte nějakou andělskou šťávu, mně se chlupy v nose rozpouštějí v kyselině a membrány mám propíchané jehlami. Je to trochu jako sledovat ta videa na Youtube, kde Celine Dion otevře pusu... a rozstřílí vám ušní bubínky brutálním zvukem řvoucí kozy.
Zpátky ke Sto mlčenlivých způsobů:
Baví mě to hodně. Obzvlášť mě těší, jak hřejivé a obklopující je santalové dřevo.
Těžká sladká, téměř medová gardénie.
Je pudrová takovým tím orrisovým způsobem, vůbec nepřipomíná make-up nebo mastek. Brilantní výdrž, slušná projekce.
Nádherné malé číslo! Uvolňující, hřejivá a příjemná.
Edit: Já... jsem podlehla a koupila si ji. Po několika vyzkoušeních jsem si uvědomila, jak výrazná a Krásná je vanilka, jak je santalové dřevo JEN tak, jak to mám ráda, a jak výborné je provedení...

Львица
Sladká, krémová, olejovitá vůně, pravděpodobně po tuberóze a gardénii. Ale ne dusivá! Velmi výrazný nádech sladkých citrusů (mandarinka). Překvapivě silná, hlasitá, intenzivní a jemná zároveň. Opět je úžasné, že při vší síle tak jasných složek nepůsobí retro dojmem. Velmi vytrvalá, velmi ženská, velmi elegantní. Jeho cena plně odráží jeho hodnotu! Pro mě objev letošního roku!

epicurean
Sto tichých způsobů se musí vyvinout na kůži Sto různých způsobů, protože jsem překvapen recenzemi, které jsem zde četl. Hodně mi to připomnělo Vanille d'Iris od Ormonde Jayne. Úvod je zpočátku dost sladký, ale během několika minut prosvítá vetiver a velmi dobře doplňuje gardénii, kosatec a santalové dřevo. Ovocné tóny na mě nepůsobí nijak výrazně. Hodí se spíše do chladnějšího počasí, ale mohla by se nosit ve většině prostředí. Podle mého názoru se přiklání k ženskosti, ale na jiných může být vetiver výraznější.
Podle mého nosu to rozhodně není LVEB nebo Black Opium. Jsou zde gurmánské prvky, ale tento parfém je mnohem vyváženější a mnohem méně sladký. Nóta vetiveru je velmi vítaná. Je však dražší.
Mně se rozhodně líbí a je na seznamu přání, až vyhraju v loterii.