Sweet Dreams podle House Of Sillage je vůně pro ženy. Sweet Dreams byl/a uveden/a v roce 2022. Vrchní tóny jsou Broskev, Krvavý pomeranč a Davana; střední tóny jsouVonokvětka, Rum a Indický jasmín ; základní tóny jsou Pačuli, Jantarové dřevo a Atlasový cedr.
Marinelle1525
Vypadá jako dospělá, zkušená žena... Ale. Jsou to plyšoví medvídci!!!😍😍😍😍
Ne, nepropadla jsem dětství a můj zdravý rozum je (relativně) v pořádku. To jen já jsem zase jednou roztočila buben a zahrála si super hru! Dnes se seznamuji s novou vůní House of Sillage, kterou jsem si jako obvykle koupila naslepo.
Pyramida slibovala zářivý ovocně-květinový parfém s kapkou rumu.
Ano, je přesně taková, jaká je, bez překvapení. Je to velmi pozitivní, milá, kvalitně sestavená vůně, kterou nechcete rozebírat na noty.
Přes její zdánlivou jednoduchost jsem v duchu dlouho hledala slova, která by ji přesněji popsala. Je sladká: červený pomeranč, broskev, osmanthus.
A zároveň je velmi odlišná od sladkého směru.
Profil Fordovy broskve je ve vůni plně čitelný, ale pro mě je zřejmý i rozdíl: Bitter Peach je více alkoholická a "zralejší". Do jejího základu jsem navíc vložil poměrně velké množství pěny na holení. Naproti tomu Sweet dreams je určena k tomu, aby nás vrátila do šťastného dětství, a pro alkohol v ní není místo. Kromě toho je Sweet dreams mnohem lehčí a doslova naplněná vzduchem (to je charakteristický rys značky). Chce se vám jen vdechovat a vychutnávat si ji.
A nechat svět čekat..... 💖💖💖
Specifikace jsou více než úžasné.
PS. Kolega v hobby shrnul, že ". Barbie umře závistí" 😁.
Dramaloladiva
Gumový bonbón, broskvový a mladistvý, ale přesto příjemný 🍑🍑🍑 důvod, proč je to pro mě pasé, je ten pačuli tón... je silný a ohromující... podle mě příliš zemitý...
Stále mám rozhodně raději Cream Chiffon z řady Sweet Atelier...
Ty lahvičky jsou ale tak strašně roztomilé😆

LJernegan
Láhev je jako vždy naprosto nádherná. Voní stejně jako Bitter Peach. Je velmi horký den. Tento parfém mi právě dorazil, a tak jsem ho hned vyzkoušela. Sladké sny nejsou do velkého horka. Dnes je příliš sirupově sladká. V horku není dusivá, ale myslím, že na podzim se mi bude líbit víc.
Victoriatheone
Právě jsem obdržela tuto vůni, Byla to samozřejmě koupě naslepo a musím říct, že jsem byla příjemně překvapená. Je sladká s lehkou hořkostí a já cítím hořkost krvavého pomeranče spolu se sladkostí broskve silně. Miluji ten lihový nádech! Vůbec nevoní mladistvě, což jsem si podle rozkošné lahvičky myslela. Lahvička je naživo mnohem krásnější než na jakémkoli obrázku. Jsem na The House of Sillage velmi hrdá. Hořkosladký sen, který naprosto miluji!