Ravenclaw™ Parfum podle House Of Sillage je Aromatic vůně pro ženy a muže. Toto je nová vůně. Ravenclaw™ Parfum byl/a uveden/a v roce 2022. Vrchní tóny jsou Bergamot, Máta a Petitgrain; střední tóny jsouCascalone, Konvalinka a Kardamom ; základní tóny jsou Bílé dřevo, Cedr a Vetiver.

spaceybailey
Velmi osvěžující, ani nevím, jak to popsat. Je to prostě opravdu DOBRÉ, klidně bych to pila. Velmi vodní parfém typu MOJITO. Draco Malfoy takhle voní. (I když je Zmijozel) Jemná máta, vůně nočního oceánu a dřeva. Miluju ji. Velmi smyslný parfém, velmi žádoucí, nic v obličeji. Velmi sexy. Podle mého názoru mužná. Pokud máte Jimmy Choo Man Aqua, než budete milovat tento. Je to v podstatě jeho větší bratr BOUGIE. (intenzivnější verze Man Aqua) BISOUS

Phylira
Těžko chápu, proč se na něj tak nadává... je to můj nejoblíbenější z těch čtyř. Je tak osvěžující, štiplavý, svěží. Líbí se mi ten pocit earl gray čaje, aniž by to byla přehnaně zjevná čajová vůně. Je dokonale unisexová, v úvodu možná trochu nakloněná mužům, ale zasychá dokonale neutrálně a nádherně. Opravdu jsem si ji koupila jako milovnice parfémů i jako zarytá fanynka HP, takže se snažím si šťávu schovat na co nejdelší dobu. Jinak bych po ní sahala poměrně často. V horku ji mám opravdu ráda.

FemmeFatale31
Mám celou sbírku Harryho Pottera od HOS.
RavenClaw se otevírá mátově citrusově svěží, podobně jako Sedley.
Během několika minut se prosadí kardamom a je to živá bergamotovo-kardamomová vůně. Rychle se objeví trocha sladkosti, takže bergamot působí spíše jako pocukrované kolečko citronu s kardamonem.
Milovníci kardamomu si tuto vůni zamilují, ale pozor, nejedná se o klišovitou tmavou, bohatou kardamomovou bombu. Je lehčí a sladší pro lidi, kteří mají rádi kardamom typu BDK Gris Charnal EDP.