Very Good Girl podle Carolina Herrera je Floral Fruity vůně pro ženy. Very Good Girl byl/a uveden/a v roce 2021. Very Good Girl byl/a vytvořen/a Quentin Bisch, Louise Turner a Shyamala Maisondieu. Vrchní tóny jsou Liči a Červený rybíz; střední tón jeRůže ; základní tóny jsou Vanilka a Vetiver.

ArchiPianoCat
Líbí se mi to!!!
Radostná, rtěnková, koketní, saténová, zářivá - je to liči a růžové růže na péřovém polštáři z vanilky a trochu vetiveru pro modernost!
Naprosto ženská, jako červené střevíčky a šaty ve stylu 50. let, jako hedvábná stuha ve vlasech.
Nečekejte od vůně zářivé dramatické účinky, prostě zdobí mladou ženu a dodává dobrou náladu, jako náhlá výplatní sms - rozhodně příjemná věc!

Perfumiris
Moje nejoblíbenější Good Girl, vlastně mám jen tuhle, byl to první parfém, který jsem vyzkoušela s touto kombinací tónů, která se stala tak masifikovanou, jako Delina, Angel Nova, víte, co myslím, a protože to byl první, zamilovala jsem si ho, chtěla jsem ho okamžitě, nic společného s ostatními flanelkami, kyselé růže díky liči na vrcholu, které se později staly lahodnou, ženskou, jarní vůní, kterou ráda cítím. Možná proto, že teď už se s touto vůní setkávám na více místech, se mi tolik nelíbí, ale ve chvílích, kdy ji nosím, se divím, proč ji nenosím častěji. Na mně, když vezmu v úvahu, že stříkám více než 10 střiků, vydrží téměř 10 hodin, cítím ji při každém pohybu. Až ho dopiju, určitě si ho koupím znovu.

Akonit
Pro mě terapeutická vůně. Koupila jsem si ji ve velmi špatné náladě v těžkém životním období prostě proto, že takový flakon a takovou vůni by si nikdy nekoupil a nenosil můj tehdejší "zapřísáhlý přítel", se kterým jsme se velmi silně pohádali. Svým způsobem je rozchod s přítelkyní horší příběh než rozchod s přítelem )). V době nákupu mi bylo téměř jedno, jak voní, hlavně aby "nebyla jako ona". No, něco velmi ženského, příjemného a ne tak křiklavého a vulgárního, jak to vypadá, když vidíte lahvičku, nos se vám nezkroutí do drdolu - a dobře. A nosila jsem ji spíš navzdory než kvůli ní.
Ale s každým dnem stráveným v této vůni se mi líbila víc a víc. Nejprve mě přestala rozčilovat její ovocná kyselost ve svrchní části - působila povznášejícím a veselým dojmem. Pak mě přestala štvát vůně rtěnky uprostřed, stala se spíše příjemně nostalgickou. A hřejivý, ale zároveň strohý základ způsobil, že jsem si ji na konci třicátých let zamilovala.
A je jedno, z jakého pitomého důvodu jsem si ji koupil poprvé - půjdu si ji koupit i podruhé. A je jedno, že ji nebudu nosit často - není do práce a na zábavu v poslední době není čas ani důvod. Chci, aby to tak bylo. A láhev v této odvážné, ale docela elegantní červené barvě se mi líbí.

PrismaStar
Souhlasím, je to sladká tropická ovocná vůně, která hraničí s mýdlem a trochu voní po šamponu.
Edit: I tak jsem si všimla poměrně krémového základu, který ve mně vzbudil dojem, že demonstruje DNA řady GoodGirl, i tak má tato červená bota do celé rodiny dost daleko, je velmi velmi velmi ovocná.
Když se vrátím k adekvátnější Introspekci, ale bez velkého povídání, její vrchní nóta je poměrně citrusová, velmi výrazná je nóta liči, ale zároveň s lehkou ovocnou sladkostí danou i vůní červeného rybízu, kterou si spojuji jako vůni bobulí, růže je v této kompozici poměrně mýdlová růže a poněkud "svěží", nikoliv těžká nebo sladká jako v jiných kompozicích, kde je růže pudrová, Základ je místo, kde se proměňuje a dává nám ty nuance linie hodné holky se super krémovou vanilkou a velmi zemitým, aromatickým Vetiberem, který dává velmi orientální a kořeněnou vůni, která se spojuje s tím liči, což je tón, který v tomto parfému převládá.
Kreativita: 6/10
Trvanlivost: 9/10
Probuzení: 7/10

Jernê Knowles
Tato malá červená bota je skutečným lákadlem pro oči! Upoutala mě karmínově červená barva flakonu a vzala jsem si ji s sebou, protože mi ji nezbedná prodavačka vyčůrala, když jsem odcházela z vonné haly velké parfumerie, kam jsem se šla podívat na jiné věci!
Zanechává ve mně směs červeného ovoce, která lehce připomíná Good Girl, a pak přechází do medovější chuti a zanechává ultra gurmánský pocit (nemám ráda gurmánské vůně), který je vystřídán drsností liči kůry. Pokud nemáte trpělivost, nezjistíte, jak krásnou se může stát po několika hodinách vývoje.
Jak zasychá, roste a zraje, přebírá tělesnější roli, zaměřenou na zkoumání růžového tónu v různých podobách: poupě růže, kvetoucí růže, orosená růže, růže na slunci, schnoucí růže, vyčerpaná růže a zemitější růže [...] Jsem milovnice růží, takže jsem zjistila, že se mi tady líbí, i když jsem do ní zamilovaná kvůli jejímu příliš medovému aspektu.
Jako odlehčení se loučí s dospělou vanilkou, vážnou, ponurou, likérovější než obvykle; pocit, který vanilka na rozloučenou dává, připomíná gumový aspekt, který vnímám v některých niche parfémech, něco jako čistý latex! Cítím lůžko pižma, které smyslně působí, a také příměs vlhkých dřevin. Opravuje životy a promítá se do okolí, zanechává monstrózní stopu.

Asca Naca
Je tu tolik nenávisti. Já ho naprosto miluju! Je to jeden z mých nejoblíbenějších dámských parfémů, protože vyniká a je jiný. Nemám z něj ohromující květinovou vůni jako u spousty jiných parfémů. Je však velmi silný a nemyslím si, že by vyžadoval mnoho stříknutí. Je to bezpochyby můj nejoblíbenější parfém z řady Good Girl. Velmi sexy! Pochválila bych každou dívku, která by ji měla na sobě.

MellyHelly
Zde je další bota SL avatara, tentokrát červená. Láhev není její největší problém.
Dokonce bych řekl, že naživo vypadá hezky a lépe než na fotce. Je opravdu velmi lesklá a dobře udělaná a rozprašovač funguje také dobře, když víte, kterým směrem se stříká.
Není divu, že je jako parfém tak úspěšná. Líbí se mi? NE.
Nedělá to pro mě. Není to obtěžující vůně, nezabíjí mozek, dá se vydržet a mezi mnoha komerčními je jedna z nejpříjemnějších a nejprodyšnějších.
Je to žoviálnější vůně než klasická Good Girl. Obě jsou sladce nasládlé, ale ta klasická je prostě těžká.
Jsou velmi rozdílné, aniž by ovšem některá z nich byla smradlavá.
U obou rozpoznávám určitou kvalitu.
Nóta liči se mi líbí, protože jsem ji cítila v kouzelném prvním složení Idylle od Guerlainu, které na mé pleti fungovalo skvěle. Odtud volný pád: liči všude, ale mnohem hrubší!
Very Good Girl se trochu zachránila. Mlhavě připomíná klasickou Delinu, ale nemá stahující tón rebarbory, který mi v kombinaci s vanilkou a sladkostmi přijde obzvlášť nepříjemný.
Zde je trpkost dána červeným rybízem (no, víceméně červeným rybízem, no tak!) a vede k jemnějšímu účinku.
Růže v srdci je krásná, svěží, efektní, ale zůstává vázána na tyto drobné plody a pak přichází klasické vanilkové sušení s lehkým dotekem vetiveru, který cítím docela zřetelně, i když ne intenzivně nebo dominantně.
Není to originální ani kreativní parfém, ale také si myslím, že parfém nemusí být originální ve smyslu odlišný od všeho nebo dokonce kreativní. Někdy se mi opravdu líbí klasická schémata, pokud jsou dobře provedená.
Schéma Very Good Girl bych klasickým nenazvala. Možná je to moderní klasika, víte, z hlediska současné módy a komerčního rozšíření: kyselé ovoce+růže/pivoňka+vanilka/cukr.
Very Good Girl není moc pro mě kvůli té liči-aromatičnosti dovedené do extrému, ale není to vůně, která by mi vadila, když ji cítím na jiných.
Ve svém žánru patří k těm nejméně obtěžujícím, ne-li zneužívaným.

jcgally
Odporný, divný parfém! Má tón, který mi připomíná pot (ten špatný pocit z pachu potu smíchaného s parfémem). Liči s růží je hodně přítomné, to se mi asi nelíbilo.
Je škoda, že takové parfémy mají u nás úspěch, zatímco jiné se u nás přestávají vyrábět. Obecně mi vkus Brazilců v parfémech přijde dost opakující se a banální, škoda...
Poznámka: Nepochybuji o tom, že mou recenzi smažou! Někteří uživatelé prostě kritiku svého oblíbeného parfému nepřijmou, ale vydržte! Myslím, že negativní recenze jsou oprávněné (a nesmírně důležité).

Detman101
Whoowee... zmínila jsem se obsluze parfumerie Macys, že se mi líbí nějaké dámské vůně, a ona mě odvedla k expozici Caroliny Herrery a nadávkovala mi "Good Girl" na testovací kartičku.
Byla...ÚŽASNÁ!!!
Musela jsem vyzkoušet "Very good girl" a je ještě jemnější a hladší s trochu více pudru!
A LITCHI!!!
<3 LOVE <3 <3 LOVE <3 <3 LOVE <3 <3 LOVE <3 LOVE <3 LOVE <3 LOVE <3 LOVE <3 <3 LOVE <3 LOVE <3 LOVE <3
Ach můj bože... tahle vůně je takoooo božská!!!
Určitě si je obě vyzvednu... jsou DOKONALÉ!!!
EDIT: A než se někdo zeptá... ANO jsem chlap... ANO nosím dámské vůně... ANO je mi to jedno, nosím to, co se mi líbí a co nám s manželkou voní.

CarCar
Šla jsem ji vyzkoušet s velkým nadšením, protože tóny vypadaly slibně, i když liči v parfémech nemám vždycky ráda... Ale tady se mi líbilo! A líbila se mi tak moc, že jsem se k ní vracela znovu a znovu, abych zjistila, jestli můj první dojem nebyl mylný, během dvou týdnů jsem ji několikrát vyzkoušela na kůži a na kartonu a přistihla jsem se, že si říkám: "Tohle bych si vzala na sebe a těším se na jaro" (jižní polokoule).
Svrchní tóny byly nádhernou explozí svěžích ovocných tónů, které se v chóru hlásily k růži za sebou. Připomnělo mi to zpracování některých růžových parfémů Juliette Has a Gun (například prvních pár minut madame nebo romantine, nebo trochu štiplavé síly růže v midnight oud...). - "Dobrá zpráva!" řekl můj nos. Pak na mé kůži ovocnost trochu opadne, aby dala více prostoru květinám. Objevují se trochu sladší tóny vanilky a fazole tonka, něco na ten způsob. Ale to jen na chvíli, sladká nezůstane, pak začínám cítit vibrace v pozadí, trochu zelené zemitosti vetiveru, trochu vanilky, spíše méně sladké, ještě nějaká růže a liči kolem... Ale ten závěr jsem pochopil nejmíň..... Myslím, že bych potřebovala čichat dál, abych ji plně rozluštila.
Délka byla typická pro Carolinu Herrera u dámských parfémů, velmi dobrá, a myslím, že se docela dost promítala (ale tomu obvykle nevěnuji takovou pozornost...).
Musím říct, že nejsem uživatelkou první good girl, přijde mi hodně sladká -i když švagrové lichotím pokaždé, když ji nosí (ptám se jí, kterou nosí a ona mi vždycky řekne, že good girl), protože v dry-down je něco, co mi připomíná ch a tu mám ráda-, legere jsem nepoznala a supreme mám ráda, protože mi připomíná vůni z dětství, i když je taky dost sladká... Ale tahle velmi povedená mi připadá kvalitně zpracovaná, nevidím v ní žádné přešlapy, představuje určitou komplexnost, která ji dělá velmi zajímavou a která se vzdaluje od nejoblíbenějších růží. Zanechala ve mně stopu a nemůžu se dočkat, až ji budu mít. S angel nova nemá podle mého vnímání nic společného.

lupoirpino
Chápu, že se mi nelíbí, ale vůně je nezaměnitelná: v úvodu dominuje liči, zcela realisticky (jsem do něj blázen, poznala bych ho i se zavřenýma očima) a velmi lehký kyselý tón, který nelze jednoznačně spojit s rybízem, po chvíli se objeví růže, velmi zřetelná a ne špatné kvality.
V podstatě liči a růže v rovnováze, oslazené trochou vanilky.
Vetiver chybí, až na neurčitý náznak v závěrečné vůni kůže.
Je to velmi jednoduchý parfém, nic převratného, líbí se mi.
Kdybych byla parfumérka a chtěla vytvořit parfém, který by se jmenoval "opravdu hodná holka", udělala bych ho jednoduchý, hravý a jasný, jako je tento.
Cena je příliš vysoká, přes dobrou počáteční stopu je trvání trochu slabé.
Pohybujeme se kolem 1,80 € za mililitr: také ne.

Dellago
První dojmy:
Liči + růže je vítězná kombinace, protože tyto tóny se navzájem povyšují, a to se děje i zde, liči vytváří jasný a průzračný základ, pak se růže představí v celé své kráse, mladistvá, veselá a velmi moderní růže! V základu cítím růži stále svěží, s jemnými kyselými nuancemi v pozadí, které pravděpodobně pocházejí z červeného rybízu a trvají několik hodin. Růže je bezpochyby hvězdou vůně a zůstává dominantní po celou dobu jejího vývoje, díky čemuž je suchá růžová květinová vůně sušší, dřevitá, s orientální vanilkou, která jí dodává hloubku a udržitelnost. Na mé kůži je její výkon dobrý, ale ne vynikající, ale dobře koresponduje s návrhem parfému. Vydrží na mně asi šest hodin, s mírnou projekcí, která trvá něco přes hodinu.
Very Good Girl je středně intenzivní parfém, univerzální a ideální pro celoroční nošení, ale myslím, že jaro je jeho oblíbeným obdobím. Zatímco její kolegyně je spíše noční, sváteční a smyslná, tato je nenáročná, denní, veselá a více inklinuje k eleganci než ke smyslnosti. Tváří v tvář této červené lahvičce jsem očekávala, že bude nejsmyslnější z celé řady, ale není tomu tak! To může být výhoda a dobré pro sluníčkáře, kteří vždycky chtěli mít na toaletním stolku hezkou botku, ale ta tradiční se jim nelíbila kvůli své bujnosti.
Vůně: Very Good Girl má vůni, kterou mám ráda, ale která je mi už velmi známá, vůni dobrých vzpomínek, mám na mysli Delinu a Rose Extase! Obě vůně jsem hodně nosila v Brazílii a celkově mi jejich vůně přišla velmi podobná. Ovocná, růžová, sladká květinová vůně, krásná vůně, která je velmi oblíbená u lidí ve vašem okolí.
A co teprve krásný flakon! Zvu vás k testu: vystavte na stůl padesát lahviček parfémů s obsahem Very Good Girl a pak požádejte laiky, aby si vybrali jen jednu z nich a vyzkoušeli ji: ať už je to dítě, teenager, dospělý nebo senior, většina z nich si určitě vybere malou červenou botičku.
Je to ta nejlepší Dobrá holka? Ano, může být, vzhledem k její konstrukci a kvalitě bych to nezpochybňoval, ale mým favoritem je stále Légére! Nemám ráda, když se flanelka tak vzdaluje od svého pilíře, ale Very Good Girl je flanelkou s nejkrásnější lahví v rodině.

Andina
Páni, opravdu to připomíná slavnou Delinu (kterou jsem nikdy necítil)???????.
Vážně, ale je to všední ovocná: sladká ovocná+pinky
Pro mě to tam není, respektive bych to propagovala, kdyby to byl parfém za 15€, v tom případě ok, protože jako ovocný teenagerský parfém na léto je to dobré, ale takhle ne
Edit: drydown je lepší než úvod, pořád je to hodně sladko-cukrový a ovocný základ, což není můj vkus, ale může se mi to líbit (vždy za 15€, jasné)
Edit: byla jsem na něj fakt zlá, v hloubi duše se mi nelíbí, je lehounká a kvalita mi taky nepřijde špatná, povýšená na druhou otázku!
Edit': z nenávisti se stala láska, teď ho chci!

Belle Epoque
Pokaždé, když jdu do "výklenkových" prodejních míst, dostávám vítr do plachet luxusu s důsledností axiomů a matematických rovnic. Do niche a selektivity se nezamilovávám, dokonce i exkluzivní řady Giorgio Armani a BVLGARI si ostýchavě udržují odstup.
A luxus pravidelně otřásá mou peněženkou. Velmi dobrá dívka Carolina Herrera se zdá být další na řadě.
Vůně s ďábelským nádechem! Úžasná vyváženost tónů, vše v lékárnické preciznosti, jen tónů jsem si píchla mnohem víc - kyselost červeného rybízu a sladká dužina černého rybízu, liči a růže, sladkost vanilky se utápí v ovocné směsi radostných mandarinek (taky jsem si je píchla!). Jasná, ovocná a pudrová v prologu, ženská a pozitivní v srdci a jemná v základu . Ale také plnokrevná a elegantní! Nějaká tajná nóta, která vytváří ovocný pudr a mně dosud neznámá, ji odlišuje od ostatních. Okouzlující! Líbí se mi až křečovitě!
Stopa je svůdná a příjemná, zahalující a vzrušující.
Jediným problémem je, že bota vůbec neodpovídá slovu elegance. I když je vyrobena z kvalitního skla.
Za vůni dávám 10 bodů z 10. Výdrž 9/10. Slipper...... Ale všechny barbíny si ji zamilují!
Jdu si promluvit se svou kabelkou......

Zentocs
OMG!!! Dnes jsem dostala vzorek a zamilovala jsem se do této krásy (ale já dávám přednost niche parfémům). Je to lepší než Delina Exclusive co mi přijde moc sladká. very good girl je ideální cesta když hledáte růži s vanilkou a kyselým ovocem. Litchi je jedna z mých oblíbených not - tady je výborná. Rozhodně hodná FB! Vydrží na mě velmi dobře celý den a má poměrně velkou siláž. Myslím, že to bude brzy velmi populární parfém, protože je extrémně dobrý!!!