Narcotic Delight Initio Parfums Prives pro ženy a muže

Narcotic Delight Initio Parfums Prives pro ženy a muže

třešeň
tabák
jemně pikantní

Narcotic Delight podle Initio Parfums Prives je Orientální Vanilla vůně pro ženy a muže. Toto je nová vůně. Narcotic Delight byl/a uveden/a v roce 2024. Vrchní tóny jsou Třešeň, Růžový pepř a Černý pepř; střední tóny jsouKoňak, Hedione a Růže ; základní tóny jsou Tabák, Vanilka, Fazole tonka, Cedr a Pačuli.

Třešeň

Tabák
Fazole tonka
Cedr

Анастасия Л

Nejdřív jsem to nechápal, ale pak jsem to pochopil!

Prvních 10 minut jsem si říkala: no, bratři, to už tu bylo... Později se s každými pěti minutami odhalování můj názor měnil směrem "no jo, to už tu bylo, ale proč ne?" a po půlhodině ND na kůži jsem nemohla přestat cítit místo aplikace! Ano, už jsme to zažili, ano, není to nic nového, ale je to zatraceně chutné! Alkoholická gurmánka, třešně v rumu a vanilkovém sirupu, nikoli kyanid (jako v Lost Cherry), ale bližší kombinaci zvuku tabákových listů a vanilky ve Fordových tobakovanicích, které imitují vůni třešní.

ND připomíná Side Effect, Black Phantom, Tobacco Vanille, Blonde Amber CC, Hedonistic CC, Angel's Share. Není to klon, a dokonce ani "based on", ale každý v ní rozpozná něco jiného.

Myslím, že vydání je zdařilé. Persistence je vražedná, stejně jako všechny Initio. O stopě zatím nemůžu nic říct, ještě jsem ji nenosil na veřejnosti.

Nakonec jsem si koupil plnou velikost. Opakuji, neřiďte se prvními minutami odhalení. V plné kráse se ukáže za 15-20 minut.

lamoscalnaso

Tento parfém se snaží hrát na notu hedionu, esteru, který se přirozeně nachází v jasmínové esenci, nejintenzivnější a nejsvěžejší části, o níž se říká, že má afrodiziakální účinky... ale to není nic nového, protože byl představen v Eau Sauvage od Diora v roce 1966! Tato ledová, vzdušná nóta dodává parfémům nezaměnitelný nádech. Problém je, že v této vůni byl hedion příliš zatížen tabákem, téměř kyselou, pikantní třešní a základem, který mému nosu připomíná Vanilla Tobacco od Toma Forda. A pak je tu on, hedione, který mezi kompozicí působí ledově, ale nikdy se mu nepodaří uvolnit ty vibrace extrémní smyslnosti, které má. Navzdory tomu, že mi připadá spíše jako "líbivá" vůně, vyrobená pro masy a ze surovin, které nevoní nijak zvlášť přirozeně, v sušení se zlepšuje a objevuje se květinovější a zahalující část, díky níž je o poznání příjemnější. Na vůni s takovou cenou je však příliš mnoho "kdyby" a "ale"!

Erianwyn

Včera jsem si koupila vzorek a vyzkoušela ho a je pro mě naprosto nádherný. Líbí se mi úvod, ale opravdová láska přišla asi po hodině, kdy jsem si uvědomila svěží, ale nepískavou třešeň, které dodává nádech koření pepř, vyvážený základní vanilkou. Ve směsi najdu všechny jednotlivé tóny a jsem ráda, že koňak vůni nepřeválcuje (bohužel se mi zdá, že v některých jiných oblíbených vůních jsou alkoholové tóny příliš dominantní). Určitě si pořídím plnou lahvičku této vůně a doufám, že se stárnutím bude dále prohlubovat a rozšiřovat, jako se to podařilo mé lahvičce Rehab. Tu jsem si oblíbila, když jsem ji před rokem dostala, a teď patří k mým nejoblíbenějším vůním vůbec. Initio opravdu ví, jak vůni namíchat.

Gamecocks1!

Páni, naprosto se mi to líbí! Skvělá práce initio y'all dělat všechno tak hladce. Líbí se mi, jak to mícháte. Hatery to bude štvát. Spousta z vás to ani nemá a nechávají falešné recenze. Nevoní to jako althaïr,Herod,vedlejší účinek. Tak vím, že jste všichni plní keců. Narcotic delight je kvalitní stejně jako všechny initio. Miluju initio. Pdm,initio je můj oblíbený

Mia-Marleen

Tohle je vůně na rande, kterou jsem hledala. Třešňová, kořeněná, tabáková, temná, sexy, sladká a božská, kterou mohou nosit i ženy. Když ji srovnám s Althair, Side Effect nebo i Herod, tak je pro mě lepší (ty byly pro mě trochu mužnější). Sorry chlapi, ale ženy chtějí taky něco sexy na sebe :D Pokud nezvládáte sladkost, tak ji nenoste a neříkejte, že je kvůli tomu nudná

Happyolia

Jedná se o velmi krásnou, obklopující chuť.
Nedělejte ukvapené závěry při pohledu na tóny, třešeň je zde jen doprovod, dodává šťavnatost a jemnost. Vůně vůbec není cítit po třešních.
Z hlavních tónů slyším hromadu: koňak, vanilku, gedion a trochu pepře.
Hedion v této vůni působí velmi harmonicky, ve správném dávkování. A zde je slyšet celá její krása. Vůně je jemná a nadýchaná, jako by vás zahalila do jemného sladkého obláčku.
Miluji a zbožňuji Side Effect, mám ráda Althair, ale nevidím vůbec žádnou podobnost. Zcela samostatná vůně.
Název se k vůni velmi hodí - nádherně podmanivá

KiraInferno

Pepřovo-třešňová s vystupujícím tónem brandy (ale velmi politicky korektní a jemná). Objevuje se jakoby uzené sušené ovoce, sultánky, meruňky. Ani třešně nejsou tak jasné jako sušené ovoce. Tabákový list s vanilkou do základu.

Velmi zajímavá, dráždivá, omamná, i když jsem ji nepochopil od první chvíle, špatně odhalená na blotteru.

Jednoznačně unisex, je na čase, aby si někteří lidé uvědomili, že neexistují "jednoznačně mužské" nebo "jednoznačně ženské vůně", dost bylo dusivých genderových stereotypů.

Vůně bude dokonale sedět na každého a na každou.

Myrtillajus

"Je lepší mít lásku a chtíč, než nechat své tělo zrezivět."
Kurt Vonnegut
V řecké mytologii byla Edoné bohyní neobyčejné krásy, dcerou Eróta a Psýché, ztělesněním rozkoše. Lze ji počítat mezi božstva známá jako Astrazioni.
V římské mytologii se nazývala Volupta.
A je po ní pojmenována molekula hedionu,
vysoce svůdná a magnetická, která zesiluje a zintenzivňuje tóny, jež doprovází.
Narcotic Delight je znepokojivá vůně, která se otevírá silně, pepřovitě a ustupuje nádherné tmavé třešni, která svou hustou šťávou s rumovou příchutí impregnuje jemný a smyslný tabák.
Hedione ještě více pozvedá sex-appeal této symfonie tónů.
Je sexy jak pro muže, tak pro ženu, a jsem si jistá, že zanechá svou stopu.
"Žena otírající si zátylek" namaloval Degas.

Montblanc
Individuel