Sonia ConstantHodnocení parfému 4.43 z 5 s 11,727 hlasy
Noir Extreme podle Tom Ford je Orientální Woody vůně pro muže. Noir Extreme byl/a uveden/a v roce 2015. "Nosem" za touto vůní je Sonia Constant. Vrchní tóny jsou Kardamom, Muškátový oříšek, Šafrán, Mandarinka a Neroli; střední tóny jsouKulfi, Růže, Masticha, Jasmín a Pomerančový květ ; základní tóny jsou Vanilka, Jantar (ambra), Dřevité tóny a Santalové dřevo.
Versatile Rital Date: Ostnaté lesní listy, které možná budete chtít sníst
od Eddie Bulliqi
Анастасия Войд
Tom Ford opustil trh a ZJ zůstala tato osamocená nepopulární láhev, na rozdíl od svých nejprodávanějších sourozenců. A já upřímně nechápu proč? Možná proto, že stojí na straně, kde jsou vystaveny pánské vůně? Dámy, podívejte se na ni blíže, kdo miluje trend tabáku a vanilky. Je to velmi plnokrevný, kvalitní parfém. Kromě toho není tak drahý, v porovnání s ostatními je možné říci, že levná varianta Tomford) muže také nemine, kdyby všichni muži tak voněli......
Joaovitorfcs
Podle mého laického názoru řeknu něco zřejmého, co by mohlo pomoci. Je to sladký parfém, takže pokud víte, že nemáte rádi sladké parfémy, i když nejsou příliš sladké, tento parfém vás pravděpodobně neosloví.
Je nespravedlivé říct, že je to špatný parfém, opravdu je cítit kvalita tónů.
Felipe Geminiano
Je to vždy stejná reakce, jakou mám, když vyzkouším fantastický parfém, U A U, to je vše, co říkám.
Vždycky jsem byla na tento parfém velmi zvědavá, pokaždé jsem viděla mnoho lidí, kteří o této vůni mluvili pochvalně, takže jsem si o ní vytvořila velká očekávání, a když jsem ji pocítila, děkovala jsem Bohu za to, že mi je oplatil.
Jak elegantní, hřejivý a zvláštní parfém, je to opravdu umělecké dílo, podařilo se mu být lepší než noir EDT, protože odstraňuje těžké tóny jako civet a kůži a nahrazuje je hřejivou sladkostí s vanilkou a kulfi, které jsou podle mého skromného názoru bezpochyby hvězdami tohoto parfému. Jestliže Noir EDT je elegantní parfém pro elegantní události, tento se zaměřuje na romantičtější, smyslnější stránku.
Jeho výkon je dobrý, na kůži vydrží 10 hodin, ale jeho projekce je průměrná/nízká, není příliš patrná, všimnou si jí jen ti, kteří se dostanou hodně blízko.
Opět říkám to samé, co jsem řekla o noir, je škoda, že je tak těžké sehnat tento parfém tady v Brazílii, jeho cena je velmi vysoká, ale věřím, že i tak stojí za to ho mít, je absurdně dobrý.
Eucalipto
Předpokládá se, že se blíží chladné období a mnozí z nás se těší na nějaký chladnější den, než je obvyklé, aby dali alternativu těm parfémům, které svými vlastnostmi ti z nás, kteří jsou zamilovaní do tohoto světa, považují za vhodnější.
Tento parfém je jasným příkladem podzimního a zimního parfému, ale o něm budu mluvit později, protože bych chtěl začít tím, že i přes velkou kolekci, kterou Tom Ford má, bych řekl, že tento patří k těm, které nejlépe reprezentují myšlenku elegance, kterou se tento dobrý muž TF snaží předávat každým svým výtvorem, ať už v módě, nebo v parfumerii, a to díky své vyváženosti a vůni.
Tento Noir Extreme je sladký, velmi sladký, gurmánský parfém, který vyniká spíše svou vůní a obalem než svým provedením. Je to to, čemu říkám smutný parfém, protože vás mrzí, že jeho výkon neodpovídá tomu, jak hezky voní, ani jiným věcem, jako je cena...
Tónů, které ji tvoří, je mnoho, ale v podstatě zde najdete sladkou vůni, na začátku něco zvláštního, protože sladkost je poněkud hořká, ale s přibývajícími minutami se stává krémovou, a přestože má ve svém složení květinovou část, sotva tu sladkost utlumí, Jen stěží tónuje onu zvláštní sladkost dosaženou kulfi, která stále působí jako lehce kyselá a krémová vanilka, dokonce laktonická, trochu šafránu na začátku, hodně vanilky a jantaru po celou dobu trvání parfému a závěr, který je nejen velmi sladký, ale také velmi lehce dřevitý.
Naprosto unisexový střih, je to opravdu pěkný parfém pro ty, kteří mají rádi sladké vůně, ale pokud nemáte příliš rádi tento typ vůní, utečte bez ohlédnutí, protože se může stát těžkým a nepříliš stravitelným.
Jak jsem naznačila na začátku, v ročním období, kdy nejvíce zazáří, je trochu zima, nemyslím si, že by po ulici museli chodit tučňáci, abyste ji mohli použít, stačí, aby nás nezasáhlo horko, protože to by nás mohlo vůní zahltit víc, než je nutné.
Její formální charakter je téměř neodmyslitelně spjat se samotným Tomem Fordem a v těch strnulejších situacích opravdu vynikne mnohem víc, ale proč by se nemohla používat i v jiných situacích... jistou formálnost si zaslouží, to ano, ale ať si ji každý nosí, kdy chce.
Problém s tímto smutným parfémem jsem už předem předpokládala, že to bude provedení, i když si nemyslím, že by to bylo špatné, protože nezadrhává tolik v délce trvání jako v projekci, a to je to, že i když je to jeden z těch parfémů, které ucítíte, když se k vám někdo přiblíží, myslím si, že podle charakteristiky tónů, které ho tvoří, a hlavně za cenu, kterou stojí, by měl nabídnout něco víc, i když trochu v této části, tak aniž by byl špatný, zůstává v jednoduchém a správném provedení.
Tady si ti, kteří uvažují o její koupi a mají rádi skvělé provedení, pomyslí... nová parfémová verze může tento problém vyřešit i za cenu toho, že zaplatí o něco víc... ale dovolím si alespoň podle svých zkušeností toto tvrzení popřít, protože nová parfémová verze, která je aromaticky velmi podobná té, která se nás týká, s nuancemi semiše a poněkud méně gurmánskými, je prakticky totožná nejen ve vůni, ale i v provedení.
To, že její výkon není mimořádný ani podle zaplacené ceny, neznamená, že ji nelze doporučit, myslím, že je to jedna z těch vůní, které patřící do značkové parfumerie, nabízí velmi pozoruhodnou vůni, u své niky zákazníků podle typu vůně tak sladkou, ale rozhodně je velmi příjemná, s korektním výkonem bez dalšího, a že i přes nadsazené ceny Toma Forda, je cenově dostupnější a stojí nad jinými domy jako Chanel, Dior v mnoha případech, Guerlain a dlouho atd....
V aromatické sekci, která se těší významným členům s podobnými vlastnostmi, přičemž asi nejvíce zmiňovaný, Spicebomb Extreme, nezapomeňte vyzkoušet tento Noir Extreme od Toma Forda, protože možná vás nepřesvědčí výkon a cena a zvolíte jiné možnosti, ale je nepopiratelné, že jeho vůně a to, co přenáší, má blíže k niche parfumerii než k návrháři, a mnozí v něm uvidí odraz té podzimní zimy, kterou chtějí cítit, aby se zahřáli příjemnou šálou TF Extreme.
Volnorez3142
Toto je moje první a pravděpodobně poslední recenze parfému. Neplánuji zemřít a nehodlám se vzdát parfémového koníčku, ale žádný jiný parfém mě už nebude inspirovat k tomu, abych si sedla a napsala recenzi drahé a lahodně vonící vody.
Asi bych měla začít tím, jak jsem se s nimi vůbec seznámila. Jsem člověk vzdálený elitářským požitkům, který si prostě v určitém okamžiku svého života uvědomil, že nikdy neměl parfém a že by nějaký chtěl. Jen tak pro sebe, ne proto, aby ho někdo chválil, jak voní. Jen ze zájmu o to, jaké to je mít dobrý parfém.
Když jsem vešel do parfumerie Rouge, přivítala mě neuvěřitelně krásně oblečená zaměstnankyně v černém volném kancelářském kostýmku s jasně červenou rtěnkou - scéna jako ukradená ze Sin City - vedla mě za ruku po obchodě a začala mi vysvětlovat, proč bych si neměl jít pro první, druhý, třetí, desátý, a přitom mi vysvětlovala, co si o tom myslí. Ukázala mi věci, které by se ke mně hodily, ale byly mezi lidmi příliš populární, a pak mi ukázala několik věcí, které by se podle ní ke mně hodily. Je pozoruhodné, že ani jednou potom jsem v žádné parfumerii (ani v té samé) neviděla ani zdaleka takovou profesionalitu a nasazení, jaké mi předvedla ona (sama dívka tam po půl roce už nepracovala).
Jedním z mála parfémů, které mi ukázala, byl Tom Ford Noir Extreme, jehož vůni jsem si okamžitě zamiloval: jemná, smyslná, poněkud strohá, sexy a lahodná - byla to přesně ta smyslová revoluce, kterou jsem hledal v drahých audiotechnikách, ale už léta jsem ji nenašel.
Nevím, jak popsat ten neuvěřitelný pocit, který zažívám, když se nadechnu bohaté, dokonale vyzrálé chuti Noir Extreme. Tak dobře namíchanou, tak dokonale se rozvíjející vůni nemá žádný jiný parfém, který jsem vyzkoušel, a to už jsem vyzkoušel asi 60-70 parfémů. Všechny mi připadají jednorozměrné a v pozadí nudné.
Tato vůně mi na kůži vydrží asi 20 hodin a po celou tu dobu se líně a beze spěchu rozvíjí.
Noir Extreme je jedinečná svým duchem, unikátní vzorek absolutního parfumérského génia, který se lidem se specifickou povahou a stylem, umírněně jemným, ale přísným, může stát jejich signature vůní a nosit ji za každého počasí a v jakoukoli denní dobu. Až na to, že by bylo dost zvláštní nosit ji v horkém létě.
Jediné, čeho lituji, je, že jsem si vzala 50 místo 100.
Salix
Nekoupila jsem si ji příliš přesvědčeně, pravdou je, že po několika použitích jsem měla pocit, že je na můj vkus příliš ženská. Musela jsem ale podlehnout tomu, jak na ženy působí.
Pravdou je, že ti youtubeři, kteří se chodí předvádět s prsními svaly a stříkají na sebe litry drahých elixírů s tím, že jsou svatým grálem svádění, mi připadají směšní. Vždycky jsem věřil, že pokud chcete svádět, jsou mnohem důležitější věci než vůně.
Ale jak říkám, v tomto případě jsem se musel podřídit realitě, že pokaždé, když si ho dám na sebe, mi manželka řekne, že moc hezky voním, nejen to... víte, jak to myslím. A není to jen ona, ve dvou případech se mě jiné ženy ptaly, jaký parfém používám, aby ho koupily svým partnerům... překvapivé. Proto ji teď mám mezi svými oblíbenými, spíš z donucení než z přesvědčení, nerada bych jim dávala důvod k těm ubohým youtuberkám.
A co si o ní myslím? No, sladká, trochu ženská, s pikantním nádechem, není špatná, ani mě nefascinuje.
ThetioLui
Pokud bych měla tuto vůni shrnout velmi stručně, řekla bych, že se jedná o kvalitní vanilku, která se ve své závěrečné části stává velmi atalkadovou. Naprosto unisex. Těžko se najde někdo, komu by se nelíbila. V Evropě je možné ji koupit na internetu, a to kolem 120-125 eur (když její běžná cena je kolem 180 eur). Budete v něm vyzařovat noblesu a eleganci, kamkoli se vydáte, obléknete se nebo odložíte. Vzhledem k tomu, že existují i jiné značkové varianty kolem 90 eur, které nedosahují výšky podrážky bot, můžeme trochu více natáhnout rozpočet, abychom ji mohli mít ve svém šatníku.
Mr.Big
Je to riskantní přirovnání, ale když držím v ruce lahvičku Noir Extreme, připomíná mi The One od Toma Forda. Kromě pouhé fyzické podobnosti (oba flakony mají stejný tvar i omak) jsou to dvě hřejivé, sladké a kořeněné vůně s diskrétním provedením, ale projekcí, kterou je třeba zhodnotit. Noir Extreme se na mé kůži otevírá téměř kouřová (ne kouřová v tradičním slova smyslu, upozorňuji), stejně temná jako název, který nese. Pak je tu krásná tmavá růže plus ansámbl sladkých a přesvědčivých tónů. Hlavním pilířem zmíněné sladkosti by měla být typická indická sladkost zvaná kulfi, kterou jsem však nikdy nejedla, a tak ji nemohu přesně určit. Je to každopádně další vůně pro blízké setkání a velmi intimní. Výdrž na mé kůži je dobrých 8 hodin, ale velmi brzy se přestane promítat. Přes den vnímám nádherné závany, ale nikdo kromě mě si vůně zřejmě nevšimne, ledaže by se hned po nanesení rozvoněla. Každopádně velmi dobrá, noční, z odvázaného oblečení a trochu metra, v čistě fordovském stylu. Rozhodně unisexová, pokud není zcela nevyvážená na ženské straně (první dojem, který ve mně vyvolala, jakmile jsem si k ní v parfumerii přičichla, byl právě takový). Balení jako vždy velmi úhledné a prestižní.
P.S. Ale jak fascinující je Sonia Constant?
Andina
Není v ní nic "noir" ani "extrémního", je to SLADKÝ parfém. Ale, a to ji zachraňuje, v žádném případě není banální, ve skutečnosti bych ji dokázala rozlišit mezi tisícem různých sladkostí.
Nevím, z jakého dezertu je inspirována, každopádně je v ní velmi zřetelná orientální, lehce kořeněná vůně (pomáhá kardamom, ale je tam i další sladce kořeněný tón, představuji si samotné kulfi), nemohu ji přiřadit k ničemu, co jsem dosud slyšela, takže jedinečná v plném stylu Toma Forda (opakuji se: BRAVO!).
Ačkoli parfémy nemají v průkazu M/F, tento mi přijde mnohem více na ženské straně než na mužské, nicméně bych ho dobře viděla i na pěkném fajnšmekrovi (bez urážky)
captainM7
Vůně večerních šatů, elegantní, smyslná a ne pro každého. Podle mého názoru je díky své sladkosti unisex vůní, která s růží vytváří skutečně pozoruhodnou vůni. Téměř niche parfém, který lze sehnat za více než přijatelné ceny. Květiny se setkávají s dřevem, sladkost je vždy přítomná, ale zkrocená dřevem, příznivě na mě zapůsobila tato vynikající noční vůně, protože právě s nocí uvolňuje svou smyslnou sílu na maximum.
P.S. Omlouvám se Riccardovi 7/11 , ale slova, která mě o tomto parfému napadla, byla velmi podobná jeho.
YahniCash
Část 1: Pravdivý příběh: Jednou ráno jdu do práce, venku je zima a mokro. Mám na sobě TF Noir Ext., protože se mi líbí jeho výdrž po celý den. V ruce mám svůj velký hrnek s kávou. Vejde se do něj asi čtvrt litru. Mířím dovnitř staveniště, což je kompletně vykuchaná 109 let stará budova, která se rekonstruuje. Několik mužů má na sobě tvrdé klobouky, bezpečnostní vybavení a holínky. Všichni jsou zahalení kvůli počasí a ve staré budově není klima. Všichni mají ospalé oči, ještě se ani neblíží denní světlo. Spousta prachu a špíny s matným osvětlením, rozbitý beton, výztuž a řezivo . Vím, co si myslíte, proč by někdo nosil Tom Ford v takovém prostředí? Takže se koná schůze, bezpečnostní záležitosti, bla bla. A přestávka, všichni se vydáváme za svým úkolem. Ze všech těch mužů tam vím jen o jednom dalším, který denně nosí kolínskou. O ostatních se dá říct, že by prostě neměli sebemenší zájem. Později toho dne za mnou přijde jeden z mých spolupracovníků a zeptá se, jakou piješ kávu? Pokračuje ve vysvětlování, jak během porady nemohl přenést přes srdce, jak skvěle ta káva, kterou piju, voní. Jak silně voněla a zdálo se, že se drží ve vzduchu kolem mě. Musela jsem mu všechno vysvětlit, značku, smetanu, ukázala jsem mu obrázky, kde si ji může koupit atd. Až později jsem si uvědomila, že to nebyla vůně kávy, která se mu opravdu líbila. Byl to Tom Ford Noir extreme. Chudák prostě nedokázal zpracovat, že někdo takhle hezky voní na takovém místě, takže to musela být ta káva.
Billy Belial
Pokud je jich 1 milion, pak by se TF Noir Extreme měla jmenovat 1 miliarda. Bohatství v láhvi! Je to ušlechtilá, hypnotizující, hypnotizující sladkost. A při tom všem absolutně nekřičí a není vtíravá. Opravdu se v ní cítíte jako miliarda dolarů. IMHO nejlepší zimní sladká vůně období. Král králů. 11/10.
PennGent~
~ V této recenzi noiru nejsou žádné romány. Abychom čtenáře přivedli k věci, jedná se o ztělesnění pánské "sexy" vůně. Slovo, které téměř odmítám použít, ale přímo z lahvičky je to svůdné složení. Díky jemným kořeněným muškátovým tónům bude působit klidně a sebevědomě a díky celodenní gurmánské vanilce dodá krémovou uklidňující jistotu. Jediný "extrém", který zde lze nalézt, je jeho schopnost potěšit každý nos, který má to štěstí, že se ocitne v jeho hřejivém a sladkém smyslném silážním prostoru.
S pozdravem, Plat ~
Hodnocení - perfektních 10/10 za mírnou osobní projekci a celodenní výdrž. Kvintesence vůně na rande.
fernanda88480
Tento parfém mi připomíná čokoládu.
Pravdou je, že pistácie, vanilka a kardamom v Kulfi zanechávají lahodnou vůni, která přetrvává až do konce, a muškátový oříšek jí dodává trochu palčivý nádech.
Strávila jsem měsíce a měsíce hledáním parfému, který by byl výrazný, neokoukaný a který by mi vyhovoval.
Koupila jsem si ho v duty free a později zjistila, že je mužský, ale ani trochu toho nelituji. Dá se totiž snadno sdílet! Je to nejlepší parfém, jaký jsem kdy měla.
Škoda, že má dobrou projekci jen první hodinu. Potom se lepí na kůži a oblečení, ale vydrží dlouho.