Parfémy: 121K

Hodnocení uživatelů
Hodnocení

Kdy nosit

Hodnocení parfému 3.61 z 5 s 193 hlasy

Alba in Asia podle L'Erbolario je Floral Woody Musk vůně pro ženy. Alba in Asia byl/a uveden/a v roce 2023. Vrchní tóny jsou Lotus a Citrón; střední tóny jsouVodnaté tóny a Pomerančový květ ; základní tóny jsou Bílé pižmo a Cedr.

Složení vůně
Pyramida parfému

Výkon
Demografie a hodnota

Přeložené recenze

aromalara

Tuto vůni jsem si koupila v Itálii, kde se vyrábí. V butiku je L'Erbolario umístěna jako novinka, ačkoli byla vydána v roce 2023. První, co mě zaujalo, byla krabička s akvarelovým vzorem, která něčím připomíná motiv krabičky od Eden by Cacharel. Při testování se ukázalo, že motiv stojaté vody a lilií je přítomen v obou vůních. První tóny vůně Alba in Asia jsou sladce vodní. Vůně lotosu se mísí s nejlehčím pižmem. Cedr a citron nejsou vůbec cítit, zato se prosadí vůně okurky. Ženská, jemná, klidná, vlhká, lehce nasládlá. Působí jako vůně pro introvertku, pro její oblíbené já. Může připomínat nějaký drahý pečující přípravek. Tato vůně není určena k ohromování okolí, je pro relaxaci a zklidnění. bude krásná v horkém dni, letním večeru, k lehkým šatům a sandálkům.

Gucci girl

Je to parfém pro všechny, kteří nemají rádi citrusové tóny v parfémech.
Já patřím mezi ně.
Meni se svidio odmah na prvu, note koje se najviše ističu su vodene note, lotus i bijeli musk koji nie glasan već pitom i vrlo, vrlo mek.
Miris kao miris ima velik potencijal, no dojam kvari trajnost koja je na meni nikakva... vrlo slaba, a miris je skroz uz skžu.
Možná by bylo v pořádku použít trochu větší množství, protože L'erbolario má kvalitní parfémy.
Je taková lehká a vzdušná, vodová a jemná... skvělá vůně na usrknutí a popíjení.
Jsem s ní spokojená, bez ohledu na nedostatek postoje.

Původní recenze od Punmiris.com

Vee

Vodní květina, lehce sladká, ale ne tak sladká, s pastelovými barvami a jemností leknínu. Vodní, ale ne vodní, čistá a svěží voda. Je svěží? To nevím. Je lehká a slušivá, osvěžující, ale ne studená. Pravda, připomíná vůně 90. let, je plná klidného optimismu.
Tedy jemná je, ale ze dvou nových od Erbolaria je to ta, kterou cítím nejdéle. Takže v tomto případě vyhrává pomalý a vytrvalý závod.
Nezanechává ve mně ohromení, ale je příjemná, z těch dvou je to ta, kterou si na zápěstí přivoním nejčastěji. Navozuje klid.

Coraline62

Trio testerů: sprchový gel, tělový krém, parfém.
Potvrzuji, že jakmile jsem jej ráno v poslušném sledu použila, byl mi trochu lhostejný. Je vodní, ale ne moc, je svěží, ale ne moc, je sladká a květinová? Ne moc 😅 Ale pak mě provázela celým dnem, nenápadná, ale vytrvalá, prozrazující, že je něžně sladká a zároveň svěží a netriviální. Když jsem se večer vrátila, dcera se mě zeptala: "Byla jsi se podívat na východ slunce v Asii?
Bylo to ještě hodně cítit. Proměnil se pro mě.

MellyHelly

Roztomilé!
Východ slunce v Asii. Příjemné relaxační barvy, připomínka klidné, lehké nálady, zbavené tíhy a nudy každodenního života.
Žertovala jsem s kamarádkou, že si vždycky čteme "Východ slunce v úzkosti" XD
Parfém ins a per se je nové Erbolario v žánru 'nezabiju tě', i když je z něj vždycky cítit ta sladká chemická značka.
Strašně mi připomíná něco hodně starého v čase, něco známého, ale nemůžu přijít na to, co!
Možná Davidoff Cool Water Woman ve zředěné verzi.....

Úvodní tóny voní téměř po melounu a květinách, je to efekt lotosového květu.
Takovou průzračnou květinovou nótu snadno zabijí dřevité a sladké tóny, takže celá vůně musí být čistá a průzračná, aby člověk ucítil právě tuto nótu, nepochybně syntetickou, která odkazuje na duševní stavy lehkosti.
Zde se jedná zejména o velmi citrusový, ale ne drásavý lotosový květ. Je to kombinace, která funguje.
Vývoj je rychlý, okamžitě se objevují vodní tóny a snad nějaký pomerančový květ nebo tak, a pak určitě pižmo a cedrové dřevo naprosto moderní a sladké, velmi obecné a velmi nevýrazné, právě proto, aby se parfém nepotopil.
Myslím, že mnohým se může zdát, že jde o nevýraznou a nevýraznou kompozici.
Existují desítky "vodních květin" pro dívky začínající s parfumérským uměním s oním pocitem průzračné květiny, který byl v devadesátých letech označován jako vhodný pro věkovou skupinu, která nepotřebovala příliš drhnout smysly ostatních, ale zároveň si zachovat onu auru mladistvosti, které později mnozí litovali, třeba v kombinaci s lehkými a půvabnými květinovými šaty.

Překonáno! Vypadá jako obávaná Eau d'Eden od Cacharelu!
Po mefitické podivnosti Eden v malé zelené lahvičce přišel Cacharel s polomfitickou teenagerskou podivností, kterou si později ukradly i ty nejstarší dámy. Nebyl žádný oddech.
To pro mě byl kryptonit mého dospívání, všudypřítomný s výmluvou, že je jemný.
Ale jaká delikátní? Byla to velmi houževnatá a nepříjemná vodička s velmi suchým nádechem, která mi připomínala pendrek z tabákových listů navlečený a zavěšený v předsíni v domě na jihu (když tabáková továrna spoléhala na lidi za pár lir)
Alba v Asii není tak nepříjemná. Dotyčná suchá nóta, zatím neznámá, se objeví asi po dvaceti minutách, ale je mnohem mírnější, a pak jsou základní tóny sladší, dokonce až příliš, ale zůstává to jednodušší a méně invazivní parfém než odporný Cacharel.
Dávám mu přednost.
Alba in Asia vydrží na kůži docela dlouho, ale siláž je velmi slabá.
Ačkoli Alba in Asia dokonale spadá do kategorie téměř školních/kancelářských "bezpečných" vůní, šla bych s ní opatrně, protože mnoho lidí, včetně mě, pociťuje u akvatiky nevolnost a bolesti hlavy.

Parfémy 121K

Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta

Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček

Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček

od Voňavé čtení Voňavé čtení
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)

Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)

od Xeryuz Xeryuz
Šťastné a veselé Vánoce 2023!

Šťastné a veselé Vánoce 2023!

20. narozeniny ELNINO

20. narozeniny ELNINO