Hodnocení parfému 3.77 z 5 s 166 hlasy
Notte a Tangeri podle L'Erbolario je Orientální vůně pro ženy a muže. Notte a Tangeri byl/a uveden/a v roce 2023. Vrchní tóny jsou Mandarinka, Bergamot a Kardamom; střední tóny jsouOtočník a Andělika ; základní tóny jsou Jantar (ambra) a Vanilka.
Levné a elegantní: Výběr cenově výhodných vůní od Fragrantici - část III
od Alena Lavault, Tyrvasia Argyraki, Giulietta Ptoyan

ms77
Pro mé smysly je to čiré kouzlo. Dostala jsem cestovní sadu se sprchovým gelem, voňavým tělovým krémem a tuhým parfémem.
Začíná jako lákavá směs mandarinky a bergamotu a jak se usazuje, stává se hlubší a ambrovější.
Představuji si, jak ji nosím za horké letní noci.
Za tu cenu je to skvělá hodnota.
Není to obvyklá módní vůně. Je pro opravdové milovníky vůní s dobrým vkusem.
Zavede vás na různá místa, donutí vás snít a přenese vás na jiné místo a do jiného času. L'Erbolario nikdy nezklame.
Nathie
Parfém, který v těchto zimních dnech používám jako paspartu. Je příjemný, hřejivý, ale nezblázním se z něj tak jako z jiných vůní. Co mě ale překvapilo, je to, že jsem dostala lavinu komplimentů jak od přátel/kolegyň, tak od cizích lidí! Ještě nikdy jsem nedostala tolik komplimentů na vůni, kterou jsem nosila, natož na vůni, která mi nepřipadá nijak zvlášť "moje".

Petrichor134
Svěží, ale kořeněný začátek, teplý a aromatický, aniž by byl plíživý. Moje sestra ji dostala k Vánocům a všichni jsme si ji zamilovali. Je exotická, ale zároveň působila slavnostně pro tuto příležitost. Jelikož nejsem příznivcem jantaru, mohla jsem ji ignorovat, ale od chvíle, kdy ji nastříkala, se celý večer zahalil do této krásné, kořeněné, aromatické vůně, která připomíná čaj Masala. střed je trochu pudrový od heliotropu a je neustále protkaný jantarem. Je prostě dobře udělaná, myslím, že Lerbolario má tuhle stálou kvalitu, kterou mám ráda. Okamžitě jsem si ji koupila.
Edit: Nosím ji většinu dní, protože jsem si během prázdnin pořídila víc než pár parfémů. Je to svěží pojetí jantaru, díky kterému je nositelnější a méně vlezlý. Citrusy a koření zmizely po hodině nebo dvou a i když bych si přála, aby to bylo lineárnější, protože začátek je přitažlivější, nevadí mi teplý, jantarový základ.
Vee
Hřejivá a zahalující vůně, ideální pro chladné období. Sladký vanilkový jantar se sladkými, nikoliv kyselými citrusovými tóny (chvílemi mi připomíná kandovaný pomeranč) a nádechem kardamonu, který dodává kořeněný, ale stále sladký nádech, který mě přivádí k vánočním svátkům. Kořeněná část je velmi jemná a s postupem času klesá a stále více se mění ve vanilkovou.
Je to příjemná vůně, která se podle mě může líbit spoustě lidí a která dokáže v zimním období navodit ten příjemný pocit uvolněné pohody.
Frederique
Dnes jsem konečně mohla vyzkoušet tuto novinku od L'Erbolario. Už tóny ve mně vzbuzovaly zvědavost a podezření, ale jakmile jsem ji nastříkala, potvrdilo se mi to. Tento parfém trochu připomíná Elixir des Merveilles od Hermes. Začíná citrusově, možná ostřeji než ta od Hermesu, a pak je tu stejný pocit citrusů překrytých pryskyřicemi, které okamžitě navodí krásnou zimní, ba dokonce vánoční atmosféru. Opravdu pěkná. Nastříkala jsem si ji na ruku a po 5 hodinách cítím příjemný, velmi zahalující jantarový základ. A bravo lidem z Erbolaria, když už musíte kopírovat parfém, tak ať je to alespoň skvělý parfém!
Já si ho (zatím) neberu, protože mám úžasný Elixír a mám také Ayurvedu od Tesori d'oriente, což je rozhodně lehčí, každodenní verze. Nemůžu jinak, než ho všem doporučit, až teploty konečně klesnou, bude tenhle parfém fenomenální!
Vitodito
Další duplikát z tohoto domu, tentokrát je na řadě Ambra Calabria 😃
Mě osobně se moc nelíbí, protože i když jsou první minuty skvělé, tak pak se rozplyne v amberově pudrové věci, které nejsou mým šálkem čaje.
Každopádně ji zkuste. je levná a třeba se vám bude líbit.