Curve Liz Claiborne pro ženy

Curve Liz Claiborne pro ženy

svěží
růže
fialkový

Curve podle Liz Claiborne je Floral Fruity vůně pro ženy. Curve byl/a uveden/a v roce 1996. Vrchní tóny jsou Ostružina, Grapefruit, Mandarinka, Broskev, Bergamot, Pomeranč, Ylang-Ylang a Meruňka; střední tóny jsouKonvalinka, Růžová pivoňka, Žlutá frézie, Magnólie, Lotus, Damašská růže, Kasie a Brambořík ; základní tóny jsou Pižmo, Kosatec, Fialka, Cedr, Santalové dřevo, Jantar (ambra) a Mahagon.

Ostružina

Cedr
Santalové dřevo
Mahagon

Jernê Knowles

Šťavnatá a pohodlná vůně. Otevírá se mixem ostružinového, mandarinkového a horkého broskvového sirupu, zdá se, že se vše pokazí a začne zapáchat, ale po 45 minutách je vidět světlá zahrada pivoňky, vlhkých lilií, suché magnólie a oroseného lotosu, celý tento směs připomíná šampon Fine people. Musk a Amber poskytují útěchu nad vším, co jsem řekl, a nakonec to zanechává sametové. Skvělá hodnota za peníze!

Vabeachtiff

Curve bude navždy součástí mé sbírky. Další mistrovské dílo Liz Claiborne. Tak krásně se mísí, že miluji, jak svěže, čistě a květinově působí Curve v krásném a sychravém jarním dni. Pro mě na ní není nic zastaralého. Miluju to přestříkávání!!! Curve je a vždycky bude "ta holka".

marka

Bohatá pyramida, ale pro mě je to jednoduchá ostružinovo-irisová vůně. Různorodost tónů dodává vůni intenzitu.
vůni. Barevné provedení velmi odpovídá obsahu. Neřekla bych, že je vůně určena jen pro velmi mladé. Pravděpodobně v 90. letech vůně zaujala takové místo a to..... A cenová kategorie tomu tak trochu napovídá. Kdyby v pyramidě místo kosatce bylo máslo, no tak možná.
Je to docela vůně pro každého. Není sladká, je svěží. Nazvala bych ji vůní čistoty, protože je tam nějaký společný pro všechny šampony chemický tón, a to jen na začátku a jen od sebe. Kombinace ostružiny a kosatce je velmi originální, a také krásně fouká pomeranč.

kyl77

Nějakým způsobem se mi do sbírky dostal malý flakonek parfémové verze této vůně. Nejsem si jistá, jak se to stalo, ale mám ji opravdu ráda. Objednala jsem si tedy větší lahvičku toaletní vody. Je to prostě krásná, příjemná, ovocně-květinová vůně, která mi dělá dobře. V devadesátých letech ji nosila moje nejlepší kamarádka, která před pár měsíci zemřela. Byly jsme nejlepší kamarádky od dvanácti let. Když zemřela, bylo jí teprve 43 let. Když ji nosím, kousek z ní znovu ožívá, a to jsme obě ještě teenagerky. Nosím ji, když chci působit mladě, lehce a příjemně a když chci vzpomenout na svou drahou kamarádku Autumn.

VainillaDulce

Curve je jako čistota květin, neměla jsem pocit, že by tento parfém byl tak ovocný, pro mě byl výhradně květinový s velmi lehkým ovocným základem, vůně, která evokuje mládí, jas, čistotu, ženskost, jemnost, decentnost a křehkost. Její úvod byl velmi ovocný a citronový, s velkou intenzitou, ale tato intenzita a ovocný pocit brzy opadly, v tu chvíli se vítězně prosadila nezaměnitelná konvalinka (Královna nóta parfému), ve společnosti pivoňky, frézie, magnólie, fialky a kosatce, což dodávalo ten pocit květinového talku, v pozadí rámujícím květiny byl jantar, dřevo a pižmo. Příjemný a jemný parfém, středně probuzený, s vysokou výdrží, ale přilnavý k pokožce, ideální pro dospívající dívky, které chtějí vonět po květinách a čistotě, které nemají chuť obalovat se cukrovinkami, to je parfém pro ně.

matillyrose

Páni, to je nádhera.

Otevírá se ostře zelená, stonky, listy a všechno.

Zjemní se do květinové kytice potěšení.

Vůně je svěží, čistá a nikdy neztrácí citrusový nádech.

Když ji nosím, zatímco se připravuji na Vánoce, cítím se živá a šťastná.

V Oz je Štědrý večer...

Veselé Vánoce všem!!

Patty López

Tento krém mě provází, je součástí mé sbírky, jakmile dojde, koupím si ho znovu. Je opravdu velmi svěží a dá se používat jak přes den, tak na noc, jeho cena je přijatelná a vydrží mi celý den, jeho vůně je krásná, jako zahrada s čerstvými květinami, je velmi veselá, vřele doporučuji. Kdykoli ji použiji, vždycky mi někdo řekne, že moc hezky voním, a to mě potěší. zdravím!

Amarilis60

Velmi světlé, velmi letní, optimistické! Citrusy jsou přítomny, ale prolínají se s květinovými akordy. Vůně květnové zahrady! Vůbec ne špatná, ve stejném tónu se všemi Pleasures Estee L. Samozřejmě nejde o klon, ale celkový dojem z vůně vyvolal tyto asociace. Hodí se i do kanceláře, i na letní dovolenou, i na každý den v létě a na jaře.

Jeana

V devadesátých letech se s ní voněla stránka v jednom americkém časopise a já se do ní zamilovala. Připadala mi unisexová a už si nepamatuji, jestli se mi líbila víc - on, nebo jeho mužský protějšek. Sladká, svěží, citrusová, dřevitá...-tak to vydává moje paměť po 15 letech. Dlouho jsem o ní snila a snažila se ji objednat, ale tehdy mi bylo řečeno, že se už nevyrábí. Možná se teď něco změnilo, alespoň když jsem na ni narazila na netu, opět mě inspirovala k uskutečnění mého dětského snu.

Jernê Knowles

Šťavnatá a příjemná vůně. Otevírá se směsí ostružin, mandarinek a teplého broskvového sirupu, zdá se, že se vše rozpadne a začne smrdět, ale po 45 minutách se objeví zářivá zahrada pivoňky, mokré lilie, sušené magnólie a oroseného lotosu, celá tato směs připomíná jemný lidový šampon. Pižmo a jantar tomu všemu dodávají uklidňující nádech a zanechávají ho sametově hebký. Skvělý poměr ceny a kvality!

ZOHARSINAI

Je to vůně, kterou lze nosit v každém ročním období a která sluší téměř každé ženě, neboť vytváří čistý obraz klasické sofistikovanosti a zároveň nevinnosti. Vrchní tóny tvoří mandarinka, broskev a květiny, k nimž se přidávají základní tóny jasmínu a magnólie a základ z cedru, fialky a jantaru. Je velmi univerzální - stylově vás provede od náročného dne v kanceláři až po romantické rande bez námahy. JE TO VELMI SVĚŽÍ A ČISTÁ KVĚTINOVÁ VŮNĚ, NA MNĚ PŮSOBÍ HŘEJIVĚ A VELMI KVĚTINOVĚ. Vynikající!