Maxaroma 2 items for 135.00 - 175.00 USD
Jomashop.com 1 product for 154.99 USD
Van Exstasyx podle Lorenzo Pazzaglia je vůně pro ženy a muže. Toto je nová vůně. Van Exstasyx byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Lorenzo Pazzaglia. Vrchní tóny jsou Bourbonská vanilka, Madagaskarská vanilka, Tahitská vanilka a Černý vanilkový lusk; střední tóny jsouVanilka, Karamel a Bílé květy ; základní tóny jsou Vanilkový lusk, Černý vanilkový lusk, Fazole tonka a Agarové dřevo (oud).

tdavis99
Jedna z nejsilnějších vanilkových vůní v mé sbírce.Existuje teplá vanilka, studená vanilka, tmavá vanilka, světlá vanilka. Je to krásně bestiální vanilka , a s věkem ještě zesílí . Nepovažoval bych ji za plnohodnotnou gurmánskou vanilku . Je to spíše vanilka s gurmánským nádechem, který je vyvážen nuancemi bílých květů a tonky . Co se týče výkonu , tak 10/10 . Vezměte si poznámky TF vanilka Sex !

Alenka2009
Opravdu velmi krásná, vytrvalá, okouzlující vůně. Zejména na začátku můžete dokonale slyšet všechny různé varianty vanilky: kulinářskou, suchou, karamelovou, luskovou, a dokonce i vanilinovou.
V úvodu se však všechny spojí v jedinou příjemnou, suchou, nevtíravou, ale trochu i monotónní, jak se mi zdá, vanilku.
I když rozhodně lahodná a krásná 😍
Upřímně řečeno, po přečtení pyramidy jsem si byla jistá, co se stane mým Nomberem 1 od této značky. Já prostě vanilku v parfémech miluju až za hrob. Ale bohužel ne. Momentálně je to číslo 2 po Cherry ink 🍒✒️
Takovou vanilku, která zní v základu, jsem už slyšela. A to jsem od této vůně čekala něco nového......

Анна Михайлик
Velmi pěkná vanilka! Nejdříve jsem si myslela, že chuť může být přeplácaná, ale velmi jsem se mýlila. Vůně je o krásné necukrové vanilce, místy dokonce trochu s hořkostí (zřejmě stejná bourbonská vanilka). Je tak trochu gurmánská, ale nevyrazí vám dech svou sladkostí, je dobře vyvážená! Myslím, že bude skvělým společníkem v chladném počasí, kdy chcete něco radostného a zahalujícího.

Myrtillajus
Přiznám se, že jsem o této vůni začínala s mnoha předsudky, vanilku jsem nijak zvlášť nemilovala.Očekávala jsem obvyklou sladkost, ale jak znám tvůrce tohoto parfému, musela jsem si představit, že budu příjemně překvapená a ohromená. Van Extasyx bych přirovnala k abstraktnímu obrazu: mnoho lidí by mohlo říct, že namalovat ho je snadné, ale mistrovsky zkombinovat barvy a pojmy není pro každého, naopak je to nesmírně složité. lorenzo Pazzaglia dokázal vyvážit a dostat z každého ne to nejlepší a vytvořil dokonalou kombinaci, velmi příjemnou vanilkovou vůni, ne přehnaně sladkou, podpořenou prvky, které umocňují různé vanilky a dělají z nich překvapivé umělecké dílo. Je to jediný parfém z této rodiny, který nosím s potěšením a necítím se v něm nepříjemně, naopak se v něm cítím elegantně a žensky.

Cherry
Paříž, 6:30 hod.
V dílně l'Opéra už je živo.
Cedic je zaneprázdněn realizací svého nedávného nápadu, který se skládá ze sedmi různých prvků, jež jsou založeny na vanilce.
Pro každou přípravu pečlivě vybral jinou vanilku se specifickými vlastnostmi a vůní, která bude spolu s ostatními sladká jako andělský sbor.
Když lusky nařezává a špičkou nože vytahuje vzácná černá semínka, uvolňují svou nezaměnitelnou vůni.
Není nic více obklopujícího než přirozená vůně vanilkového lusku: jemně sladká, bohatá, jemná, krémová, někdy štiplavá.
Kolemjdoucí jsou omámeni lahodnou stopou, která z dílny nezadržitelně uniká.
Jako na zavolanou přicházejí první zákazníci.
A je to tady, óda na vanilku: "La Vanille" je vystavena v celé své kráse.
Dezert, který i svým tvarem láká na vanilkový lusk.
Extáze.
Van Extasyx je
vzduch, který člověk dýchá
v l'Opéra Cedrica Groleta.
Tato vůně je dokonalou vanilkou. Tečka.
Zapomeňte na Liru, tahle je jednoznačně lepší. Je z ní cítit mimořádně přirozená, komplexní vanilka s důležitou perzistencí.
Jediným sladivým prvkem ve složení je karamel, který je odborně kalibrován a vůbec není plíživý.
Skvělé provedení!
Zvláštní zmínka pro Mirtillajus níže! Veřejně děkuji za to, že jsem měl možnost objevit tento zázrak ❤.

Myrtillajus
Musím se přiznat: o této vůni jsem začínala se spoustou předsudků. Jelikož nemám vanilku zrovna v lásce, očekávala jsem obvyklou vlezlou sladkost, ale musela jsem si představit, že když znám tvůrce tohoto parfému, budu příjemně překvapená a s otevřenou pusou. Přirovnávám Van Extasyx a abstraktní malbu: mnozí si řeknou, že je to snadné, ale mistrovsky skloubit barvy a pojmy není pro každého, naopak je to nesmírně složité. Lorenzo Pazzaglia zde dokázal vyvážit a co nejlépe využít každou ingredienci a vytvořit dokonalou kombinaci, velmi příjemnou vanilku, ne přeslazenou, podpořenou prvky, které umocňují různé vanilky a vytvářejí z nich překvapivé umělecké dílo. Je to jediný parfém svého druhu, který nosím s potěšením a necítím se v něm nepříjemně, vlastně bych řekla, že mě činí elegantní a ženskou.

Marie20707
Jsem milovník vanilky. Tohle bylo hezké, ale přesto dávám přednost Vaniglia Mazzolari před touto vůní.
Žádná z vůní uvedených v sekci "připomíná" není přesná a jsem přesvědčená, že všichni, kdo navrhovali vůni, kterou Van Exstasyx voní, tuto vůni ve skutečnosti nikdy necítili.
Mod Vanilla by A.G.????? Britney Spears???? Někteří z vás s těmi vůněmi drze lžou, protože žádná z uvedených vůní nevoní vůbec jako Van Exstasyx. 😖

Kevin_F
I zde se setkáváme se super vanilkovým stylem Lorenza Pazzaglii. Vůně, která pomrkává po ženském vesmíru, s těmito nejsladšími a nejsmyslnějšími vanilkami, které pracují v dokonalé symbióze a vytvářejí skutečně znamenitý parfém, téměř gurmánský, ale nikdy ne přehnaný, protože nemá tendenci stát se plíživým. Na dívce/ženě je to zázrak, doporučuji ji, pokud hledáte téměř absolutní vanilku! Jako vždy LORENZO projekce, stopa a trvání superrr!