Miu Miu Fleur de Lait podle Miu Miu je Floral Fruity Gourmand vůně pro ženy. Miu Miu Fleur de Lait byl/a uveden/a v roce 2023. Vrchní tón je Mango ; střední tón jeVonokvětka ; základní tón je Kokosové mléko.
Značka Miu Miu
Miu Miu Fleur de Lait Zprávy
Lidem, kteří mají rádi toto, se také líbí
Přeložené recenze
edsonrborges12/13/23 12:55
Fleur de lait byl inspirován japonským dezertem zvaným mango sago.
Je lehce sladká a květinovější díky osmantu, který vytváří liâme mezi tóny, ani příliš ovocné, ani příliš sladké. Má texturu lehce sladkého hydratačního krému.
Pravidelná fixace a vystřikování.
Jernê Knowles11/26/23 08:26
1. Fleur de Lait je nejněžnější verze Miu Miu, jakou jsem kdy viděla. Pro ty, kdo mají rádi nebo chtějí lehčí, odlehčenou vůni, bude tato nejvhodnější.
2. Na začátku má ledové, velmi svěží Mango, ještě se slupkou, zabalené do krátké bílé květinovosti, ale nic kompromisního, později rychle vyprchá a stane se květinovou.
3. Když zasychá, ztrácí jakoukoli ovocnou připomínku a pokračuje jemným květinovým tónem osmanthu; někteří mají pocit, že tento tón je spojen s tropickým ovocem, ale pro mé nosní dírky jsou to jen květiny a další květiny, a to jen lehké květiny.
4. Přála bych si cítit kokos, protože tuto nótu miluji, ať už je suchá, olejovitá, opečená nebo mléčná na nejrůznější způsoby, ale cítím jen pižmo, stejně jako ve všech ostatních vůních Miu Miu, dokonce i závěr je trochu překvapivý, protože má trochu větší přítomnost, i když není vůbec invazivní.
Fabi Gonçales08/11/23 04:52
Jako všechny parfémy Gourmand je sladká! Ale nepřišla mi nijak mazlavá, tóny kokosového mléka jsou cítit hned, ale mango mi přišlo spíš syntetické. Každopádně si myslím, že je to svěží parfém na každý den. Projekce není tak dobrá, ale výdrž ano.

Isabellagd03/01/23 11:27
Tato vůně je stejně lahodná, jak zní! Pro můj nos je to přímo kokos a mango, velmi svěží, jasná, krémová a tropická! Kokos je velmi výrazný v suché vůni.
Kokos je můj oblíbený tón vůně, vlastním mnoho kokosových vůní, ale těžko jsem hledala takovou, kde by kokos byl dominantním tónem, a ne jen dalším tónem vedle vanilky, bílých květin, ovoce atd. Fleur de Lait je dokonalá.
Koupila jsem ji v obchodě Miu Miu v londýnském Harrodsu, zdálo se, že je to jediné místo, kde ji mají. Pokud by ji někdo ve Velké Británii chtěl vyzkoušet, ráda se podělím o několik malých dekantů (napište mi PM).
UGLYLUXE01/30/23 22:26
Mám trochu slabost pro laktonický profil, takže jsem si koupil 30 ml naslepo. Otevření je docela fotorealistické mango a mléčný nápoj, a i když je to hezké, říkáte si, opravdu chci takhle vonět? Zaschnutí se mi líbí mnohem víc, prohlubuje se a právě tam zazáří. Jednu z nich asi rozbalím v horkých dnech nebo na dovolené či letním grilování, je zábavná a trochu jiná.
Edit: vrstvím s Bal D'Afrique a bože, funguje to.
rosewoodoud55501/30/23 05:06
Minulý víkend jsem ji cítila v MiuMiu. Přímo voní jako umělý mangový džus. Nevoní jako pravé, a to říká někdo, kdo žije v tropech. Po pár hodinách se ozve osmanthus a vůně je poněkud komplexnější, ale celkově mě vůně zklamala. Čekala jsem něco krémového a gurmánského, třeba thajské téma mango sticky rice. Ale voní dětinsky a nevím, proč by někdo chtěl vonět po falešném mangu.
Room 1015
Jeroboam
Kun Amo
Silence of the Lakes od Aura of Kazakhstan: Tajemství pěti jezer
Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta
Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)
Šťastné a veselé Vánoce 2023!
20. narozeniny ELNINO
DS & Durga Deep Dark Vanilla: Vanilka opěvovaná grilem