Royal Moresque pro ženy

Royal Moresque pro ženy

svěží
kosatec
růže

Royal podle Moresque je Floral Fruity vůně pro ženy. Royal byl/a uveden/a v roce 2019. Vrchní tóny jsou Bílá broskev, Rebarbora, Grapefruit a Růžový pepř; střední tóny jsouPivoňka, Kosatec a Jasmín ; základní tóny jsou Ambroxan a Vzácné dřevo.

Bílá broskev

Jasmín

Ambroxan
Vzácné dřevo

ananastyanastasiya

Pro můj nos je tato vůně krásná kdekoli - z lahvičky, na skvrně, ve vzduchu - kdekoli, ale ne na mně. Na mé kůži je to jen prudký hnus, připomínající směs potu z propoceného trička a levného květinového deodorantu. Prostě se to nedá nosit. Nedokážu to ani rozdělit do not - je to tak odporné.

Aleksxs

Je to důstojná, ale zároveň radostná, mladistvá vůně. Royal kombinuje zralou, šťavnatou broskev s hustou dužinou a téměř stejně silný pudrový kosatec. V pozadí těchto tónů ucítíte suché, drsné dřevité tóny, ale také krémovou, sladkou pivoňku a jasmín. Kromě toho je v nose cítit také silný růžový pepř a kyselá rebarbora, grapefruit, které dodávají lehkost, mladistvou krásu a rozbíjejí sladkost broskve a květin.

Po rozvinutí se vůně zklidňuje. Růžový pepř se zcela vytrácí. Vůně se stává broskvovou, ale také výrazně květinovou. Ucítíte pudrový kosatec, fialky, pivoňky, jasmín. Květiny jsou navíc zalité hustým sladkým jantarem. Uprostřed ovocně-květinově-ambrové směsi se rozeznívají dřevité tóny a doslova zářivé nuance kyselé rebarbory a grapefruitu. Lehké pižmo navíc dodává celé kompozici smyslný nádech.

A přestože nemám ráda ovocné, květinové vůně, tato mě oslovila. Dokonce si trochu získala mé srdce. Vůně má jemnou projekci a vydrží až 6h.

Původní recenze od Fragrantica.pl

Olfactoria

Lehká a citrusová, pravda, ne podzimní, spíše letní nebo jarní. Není světlá, chladná, dokonce i svěží. někdy sedí tak citrusový prášek. Pivoňka je někde v dálce v objetí kosatce. Čekala jsem od ní větší tíhu, základ postrádá důkladnost, dřeva, vanilku, kouřovost. stále královská. jako by se vůně otevřela, ale základ je vymazaný, není to ono. Méně zajímavá řada než hlavní řada Moresk (no, a levnější, resp.). Lahvička je dost s hlavou, vztahuju a nebudu opakovat, nechytla.

AstroDonna

Vůni jsem si zamilovala na první pohled.
Hledala jsem svěží, komplexní vůni.) To jsem také řekla poradkyni.)
Svěží, trochu sladká, ale zároveň hřejivá. V určitém okamžiku se objeví sotva znatelný kouř: tu se objevil, tu zase zmizel.
Takhle pro mě voní podzim na jihu.
Jedna z mých nejoblíbenějších vůní.

Montblanc
Individuel