Andrea (Thero) CasottiMoresque The Secret Collection Jasmi... (87.09 USD)
FragranceNet.com 1 product for 87.09 USD
FragranceX.com 1 product for 135.99 USD
Hodnocení parfému 4.10 z 5 s 234 hlasy
Jasminisha podle Moresque je Orientální Floral vůně pro ženy a muže. Jasminisha byl/a uveden/a v roce 2018. "Nosem" za touto vůní je Andrea (Thero) Casotti. Vrchní tóny jsou Zázvor a Mandarinka; střední tóny jsouJasmín, Květ zázvoru a Pomerančový květ ; základní tóny jsou Sladké tóny, Vanilka, Zázvor, Bílé pižmo, Jantar (ambra) a Dřevité tóny.
Mmyk
Tato vůně je podobná vůni Libre intense od YSL, jen je lahodná! Když se podívám na tóny vůně, myslím, že je to kvůli medu a levanduli, které nemám ráda. Jakmile vůně přistane, je cítit méně jantaru, což ji opět činí podobnou Bint Hooran Ard Al Zaafaran. Jen Jasminisha je luxusně bohatá verze.
Bílé květy v této vůni jsou tak blaženě svěží, smyslné a bohaté, že si představuji sama sebe v hvězdičkové restauraci, kde svůdně mrkám na muže za klavírem, což je můj manžel. Přivádí mě k myšlenkám na nádherné šaty v barvě šampaňského, perly a na elegantní atmosféru. Tak krásné! Ostatní tóny vůně tančí kolem bílých květů a zázvor ji dotváří. Prostě blaženost!
Není to těžká vůně, i když přítomná.
edsonrborges
Zkrácený text "Přišel indický podzim: kvetou lotosy a vítr nese vůni jasmínu. Nisha předtím nacvičuje svůj tanec, vystupuje na bohatých dvorech mahárádžů. Její elegantní pohyby, pohledy a gesta vyjadřují nemožnou lásku, svádění i odsouzení mladé kurtizány. Jasminisha vypráví příběh vášně prostřednictvím okouzlujícího tance kathak".
O parfému, velmi orientální bílá květinová, vyniká jasmín, ambra a vanilka, sladká a nápadná květinová, cítím krystalický zázvor, přinášející sladkou a lehce pikantní stránku v sušení, pro ty, kdo mají rádi bílé květiny, konkrétně jasmín a pomerančový květ, se bude asi líbit.
Dobrá fixace a projekce.
x.rina.x
Nádhera! Nádherný a pěkně namíchaný, silný nadýchaný jasmín pro odpůrce jasmínu. Tento jasmin je jemný a neobsahuje tu zelenou, ostře hořkou a příliš indolickou stránku jasminu! Tak krásný! Tato vůně je silná, ale jemná & obláčková. V hlavní roli je jasmin, na vanilkově sladkém jemném pižmovém chmýří pomerančovníku, a zakroucený s náznakem a závanem kořeněného zázvoru; a sladké svěžesti mandarinky. Pokud milujete bílo-květinové vůně, ale nemáte je příliš v lásce nebo jste ve vztahu láska-nenávist s vůněmi, které obsahují jasmín, než si vyzvedněte tuto a vyzkoušejte ji! Je to ta nejkrásnější a neobtěžující jasmínová vůně.
Mogg
Úvod mě přiměl k výbuchu smíchu. Je to přesně a bezpochyby citronový tón Paic citron. Přesně stejný syntetický, mýdlový pocit. Postupem času se dostaví trocha sladkosti, ale vůně prostředku na mytí nádobí zůstává v pozadí. Pro mě je to velké ne, děkuji, ale znáte to, chutě a barvy a tak...

Barackfaviragi
Je to ta nejkrásnější vůně, jakou jsem kdy v životě cítila!
Je sladká, ale ne těžká, je květinová, ale ne ostrá nebo vyzrálá, a šťavnatá/ovocná a vanilková, jako ten nejlepší sen, který se vám kdy zdál.
Nic moc, nic matoucího, prostě krásně namíchaná femininní dokonalost.
Mohu o ní mluvit v superlativech.
Dlouho vydrží a krásně voní od začátku do konce. Nosím ji každý den už víc než půl roku a pořád se mi strašně líbí.
Doufám, že ji Moresque nikdy nepřestane vyrábět.
Lovelovelove
alit
Sladký jasmín a sladká mandarinka, lehce okořeněná zázvorem. Sladkost připomíná kondenzované sladké mléko s nádechem vanilky.
Velmi ženská a příjemná vůně. Opravdu mi připomíná něco, co nedokážu přesně pojmenovat. Pokud si vzpomenu, aktualizuji později...
Johni
Moresk miluji pro jeho hloubku, pro jeho krásu, pro jeho příkladnou vytrvalost a elegantní stopu. Vůně pro všechny chutě (od svěžích citrusových po těžké orientální). každý si zde najde něco pro sebe. Cena však není dostupná pro každého. Všechny mé flakony od "Moresku" jsou koupené v obchodě a jen tak naslepo z ruky.
Láhev už obstála a já měla možnost udělat pár promyšlených testů, takže jsem zralá na recenzi.
Neměla by se srovnávat s vůněmi z "Art Collection", protože jde o zcela odlišné směry. jedná se o lehkou ovocně-květinovou kompozici, kde sólově vystupuje broskev, kterou jsem v pyramidě nenašla, ozývá se z ní jemný jasmín, zpoza jehož ramene vykukuje nesmělá vanilka. broskev odchází, zůstává jen lehký ovocný opar. a jasmín s vanilkou zůstávají až do ukolébání vůně, v základu se k nim přidávají dřevité tóny a ambra.
Výdrž je průměrná, ale stopa je dobrá. krásná!

I_am_happy
Úžasně ženská, smyslná, tenký závoj jasmínu a jemný nádech vanilky zapudrovaný dřevitými tóny, ničím nevybočující, smyslná vůně, která bude vyhovovat dívkám snílkům, kreativním povahám, které se rády dívají na hvězdnou oblohu a občas sní:) Krásná, jemná, svůdná ... Miluji tento parfém
Sionnach
Dlouho jsem se kolem něj motal, koupil jsem si ho, opotřeboval a teď jsem konečně zralý na komentář.
Jasminisha je stoprocentně žhavá vůně, svým směřováním se trochu podobá Orchid Soleil TF, jsou v ní slyšet tóny podobné Granada Memo, pravděpodobně se vám bude líbit, pokud máte rádi Muglerovu Alien Essence Absolue nebo staré verze Givenchy Pi.
Je to jakási bílá květina prohřátá jižním sluncem, vyvážená zázvorově-citrusovými tóny, které občas v základu může vydat lehký kolínský tón, který se na vteřinu objeví, a pak hned zmizí. Právě tento tón, jak se domnívám, zabraňuje tomu, aby vůně byla dusivá.
Totéž se skrývá i u pižma. Zpočátku se může objevit - a bude to jemně měkké pižmo obklopené květinami -, ale brzy zmizí a ustoupí horkým dřevitým, květinově-jantarovým tónům.
Velmi opalizující, nestálá vůně, která se mění v rámci jasně vymezeného směru. Bude zajímavé ji nosit v horku.
Vytrvalá, stopa je spíše průměrná.