Soleil Neige Tom Ford pro ženy a muže

Soleil Neige Tom Ford pro ženy a muže

Soleil Neige podle Tom Ford je Orientální Floral vůně pro ženy a muže. Soleil Neige byl/a uveden/a v roce 2019. "Nosem" za touto vůní je Givaudan. Vrchní tóny jsou Bergamot a Semena mrkve; střední tóny jsouBílé květy, Pomerančový květ, Jasmín, Růže a Turecká růže ; základní tóny jsou Benzoin, Vanilka a Labdanum.

Parfumér

Tom Ford Soleil Neige Parfum

Tom Ford Soleil Neige Parfum

od Igor Masyukov

10/08/24 02:35
Roelen: Otevřete nejprve sebe!

Roelen: Otevřete nejprve sebe!

od Matvey Yudov

Tom Ford Soleil de Feu

od Sanja Pekić

03/21/23 08:38

Tyron Aucoin

Tohle je nejhezčí interpretace mrkve, jakou jsem kdy měla, alias můj podpisový parfém.

Chce se mi říct tu retardovanou větu: "Můj parfém já".

Je to moc hezký bílý květinový koktejl. Směs je opravdu moc fajn.

Přenáší mě do velkého bílého pokoje, kde jste jednoho zimního víkendového dne otevřeli na noc okna, zabalili se do peřin a ráno se probudili z opojného kontrastu tepla a chladu.

Je to odlesk slunečních paprsků na sněhu; je to střízlivost a blaženost; klid a inspirace; útulná důvěra v budoucnost.

Jsem šíleně ráda, že to na sobě cítím. Tento parfém je jakýmsi štítem proti stresu.

10/10 Pokud jste příznivci minimalismu, vědomé spotřeby a v podstatě fajn věcí, je to velmi dobrá investice do kvality vašeho života. Pokud ne, je to jen lehká, květinová DÁMSKÁ vůně.

Prostě máte chuť se s ní polít. Jsem připravená ji pít po panácích. Je to jeden z mála parfémů, ke kterému mám skutečně city.

Jsem unavená, jsem hysterická, víte. Každopádně jsem z téhle věci úplně nadšená. Děkuju vám všem.

Vee

Při otevření a asi první hodinu jsem cítila hořkou, citrusovou vůni, velmi vážnou. Pomalu se do ní dostávaly květiny, bílé a s čistým, lehce pudrovým efektem. Vzadu však zůstává balzamická a pryskyřičná část, která ubírá na lehkosti a udržuje parfém ve vážnější rovině.
Nemohu říct, že by to byl špatný parfém, ale je mi z něj smutno. Na druhou stranu se v mém okolí moc nelíbil, musím říct, že ho definovali přídavnými jmény, která nebudu citovat, protože jsou ošklivá. Zkrátka, ne... Víc než Sun Snow je to pro mě sníh s nízkými, pochmurnými mraky.

Alice69

Zde je třeba rozlišovat mezi vůní, kterou vnímá nos z lahvičky, a vůní, která se uvolňuje na pokožce.
Jakmile otevřu lahvičku, je vůně lehká, nehmatatelná, velmi jemná, rozeznávám bergamot a pomerančový květ, které mě svou kyselou sladkostí téměř pálí v nose, na konci nádechu (vdechnutí) pak vnímám bílé květiny (žádný jasmín), snad andělský květ, benzoin a vanilku, žádnou z dalších vůní, které zmiňuje Fragrantica.
Na kůži je to naopak jiný příběh: stříknu ji velkoryse, protože se mi zdála lehká, téměř prchavá, a zahalí mě výbuch bergamotu, který mě téměř položí na zem. A pak se jedna po druhé odhalují všechny vůně, intenzivní a hluboké, rozplývají se na mé kůži v prakticky dokonalém spojení. Minuty ubíhají a to, co zůstává asi po hodině, je balzamická benzoinová vanilka zahalující okvětní lístky pomerančovníku půvabná, jemná způsobem, který mi připomíná léto, krémová vůně (semínka mrkve?) slunečná, dostatečně jasná, abych se usmívala, i když venku leje, protože teď mám své kapesní léto, které si mohu užívat po celý rok.
Vydrží asi 8 hodin stejně intenzivní jako po první hodině, pak se ztenčuje, až zůstane na kůži jako vůně pleti, s příjemnou čistou vůní.

The Wolf

Tohle opravdu krásně voní.
Možná je to jen chytrý marketing, ale já si u této šťávy představuji slunce třpytící se na sněhu.

Ale bohužel to vydrželo možná jen 45 minut, než se z toho stala vůně kůže.
Nosí se to jako EDC!
Estee Lauder zabíjí Toma Forda.

Vůně 7,5/10
Výkon 2/10

Manara

Začnu překladem: Soleil Neige znamená slunce na sněhu. Vůně se ukázala být komplexní, mnohotvárná a s dobrým "trojitým dnem". Když jsem ji poprvé vdechla přímo z uzávěru flakonu, myslela jsem si, že cítím vůni kadeřnictví z počátku roku 2000. Na chatu vstoupil lak Prelest a gel na vlasy Belita. Taková ta, však víte, levná pečovatelská chemie. "Na tohle já neskočím!" vyhrkla jsem. - Pomyslela jsem si a hned jeden sprej vyletěl na papír na skvrny. Už odtamtud to vonělo něčím citrusovým a mýdlovým, o něco lépe, ale pořád to nebylo ono. To mi nestačilo a na kůži už byla druhá aplikace. Tady začalo to nejzajímavější. Představte si slunečný lednový den v -15c, vy jste ještě ráno vyvěsili na mráz sušit prádlo, které jste vyprali s drahým citronově-květinovým kondicionérem. Takže to zmrzlé prádlo sundáte z provazu, odnesete do domu a pak začne vydávat všechnu svou vůni chladu, svěží svěžesti, citrusové kyselosti, která je elegantně okořeněná bílými květy. Nádherná a komplexní chuť, po které máte chuť vzít si ji s sebou do Alp na lyže.

Ze zjevných nevýhod - je poměrně těžké zamilovat si ji na první pohled, a když si koupíte vůni za takovou cenu, samozřejmě očekáváte bouři emocí hned od prvního nádechu. Na druhou stranu, pokud tento flakón vlastníte, vaše pýcha bude rozhodně vyčnívat z davu "císařoven" a "bakalářek".

Taurien

Soleil Neige je pěkný parfém, i když zjevně předražený.

Na mé kůži má citrusový svrchní tón, který je zvláštní a elegantní, se zahradnickým aspektem, který zajišťuje tón mrkvového semínka, který jsem znala už z Un Jardin Sur Le Nil a který mám tak ráda. Pak se objevuje pudrová, kovová, krémová vůně bílých květin, zejména pomerančového květu, přičemž citrusový aspekt zůstává a vstupuje do ní spíše pryskyřičná část.

Stopa je mírná a na mé kůži vydrží asi 7 hodin.

Je to ideální parfém pro jaro během dne nebo pro slunečná zimní rána, bílá květinová vůně, která, jak napovídá její název (sněhové slunce), drží teplo benzoinu a sladkost bílých květů zcela stranou a zprostředkovává spíše chladný, kovový pocit, což jí dodává zvláštní osobitost.

V každém případě je podle mého názoru velmi předražená na to, jak působí a co nabízí. A vzhledem k tomu, že mám i jiné parfémy s bílými květinami, které se mi velmi líbí, neuvažovala bych o jejím zařazení do své sbírky.

Vůně 6,5/10
Trvanlivost 7/10
Probuzení 6,5/10
Kvalita/cena 4/10
Univerzálnost 6,5/10
Balení 7/10
Koupil bych si znovu? Nekoupil jsem si ji

FranSeatJones.

Poselství, které chtěl pan Ford prostřednictvím soleil neige (slunce sněhu) vyslat, je dokonale pochopitelné.
Velmi pěkný parfém s lehce kovovou vanilkou, velmi laktonickým jasmínem a docela pozoruhodným pomerančovým květem, který se však v žádné ze svých fází nestává květinovým parfémem, protože v jeho střední fázi se objevují pryskyřice a stává se hřejivým a řekla bych, že lehce nakažlivým parfémem.
Její směs?
Možná nic moc inovativního, ale pro mě je velmi, velmi uklidňující, protože to není ani nevýrazná cukrářská vanilka, ani super formální bomba.
Je docela nositelná, unisexová, příjemná a vkusná.
Myslím, že se přeceňuje, že je v řadě Privet Blend.
Myslím, že je tisíckrát lepší metalická z jejich běžné řady.
Samozřejmě věc vkusu.
Mně se líbila, ale 1000x bych volila jiné návrhy pana Forda.
Má trvání, jak jsme u jeho posledních návrhů zvyklí, což je zcela normální.
Edituju, že v celém jejím vývoji cítím citronovou složku, kterou by jí podle mých představ dodal bergamot.
Kdybych na ni měl peníze a měl ji na sobě, klidně bych si ji vzal na lyže se svou skvadrou.

Myriangon

Připadá mi to chutné, zajímavé, jiné. Připomíná mi něco, co jsem už někdy cítila, nedokážu přesně pojmenovat co, ale je to něco dobrého, příjemného a hezkého.
Zajímavá je směs bergamotu s mrkvovými semínky, díky níž má výstup jiskru, jako výbuch vůně gumového želé z vysoké cukrárny.
Bílé květy, zejména pomerančový květ, tento okamžik zjemňují a dodávají mu něžný a sugestivní nádech. Nótu ladano neznám, ale musím uznat, že s benzoinem a vanilkou funguje báječně. Vývoj je jemný a hladký. Má dobrou stopu a délku. Po 30 minutách mi hodně připomíná Power od Kenzo, omamnou vůni, kterou miluji.
Nastříkala jsem ji před 2 hodinami a vůně je stále tak fantastická. Moje děti ji milují, nosíme ji všichni v rodině, a pokud chci, aby vydržela, budu ji muset schovat. Vynikající.
Perfektní pro každou dobu, za každého počasí. Tento zázrak se musí nosit všude.

FragLily

Moc se mi líbí, jak tato vůně voní, jsem jí posedlá! Popis slunce odrážejícího se od sněhu mi dává dokonalý smysl. Působí útulně, ale zároveň intrikářsky, ale vůbec ne těžce.

Není to typická vůně Toma Forda a chápu zklamání některých fanoušků Toma Forda. Tato vůně není odvážná není křiklavá není odvážná.

Soleil Neige je naprosto nádherná a rozhodně si získá komplimenty!

Nechápu tu žvýkačkovou atmosféru, kterou zmiňovali ostatní, pro mě je to svěží květinová se sladkostí v úvodu a pak, když zaschne, krásně balzamická vanilka s pižmem.

Tato vůně je spíše denní a myslím, že kromě názvu se dá nosit v každém ročním období, možná ne v nejteplejších dnech.

Jediné negativum, které musím říct, je provedení. Výdrž je dobrá (8h+), ale po 1-2 hodinách je vůně velmi blízko pokožce a téměř nevystupuje.
Pokud ji chci nosit celý den, musím ji přestříkat. Neobtěžuji se s resprayováním, ale v této cenové relaci by to tak být nemělo.

Fatima

Jistě jemný parfém a docela unisexový v tom, že velká sladkost není jeho charakteristickým znakem, ale květinový nádech je voňavý, myslím, že ne všichni muži se cítí na nošení takových tónů. Žádné konkrétní tóny jasně nevyčnívají, řekla bych, že je dobře namíchaná. Výsledkem je směs, která je trochu citrusová, trochu květinová, trochu pryskyřičná, trochu mastková, jak se vyvíjí, a "kvetoucí", tj. vonně se šíří vzduchem, a má aromatickou kvalitu, která ji vzdaluje definici čisté ženskosti. Protože nedokážu rozlišit, který bílý květ byl použit, a mám pocit, že je trochu "agresivní", řekla bych, že je v ní dobré množství syntetiky, ne hrubé, ale je tam. Ale pro někoho, kdo není tak citlivý jako já, to podle mě není problém. Cítím, že je "studená", což není ekvivalent "svěží". Má studený pryskyřičný nádech. Ale možná, že když chce napodobit chlad sněhu, může být také vhodná. De gustibus.

Happyolia

Něžnost, panenství, čistota v láhvi.
Tom Ford mě překvapil takovou nečekanou zaujatostí. Vůbec se nepodobá první Soleil Blanc, takže by ji měli vyzkoušet fanoušci i ti, kterým se první vůně nelíbila. Vyvolává asociace bílého pokoje se sněhobílým naškrobeným povlečením, které dokonce lehce křupe a vyzařuje čistou vůni drahého pudru nebo kondicionéru. Na nich leží mladá nevinná dívka (špatný parfém nazýváme ztrátou panenství...) a jemně se protahuje. Okno je otevřené, dovnitř pronikají první sluneční paprsky a čerstvý vzduch rozvírá bílý tylový závěs. Všechno je křišťálově čisté, svěží a jiskří mládím a klidem.

Šla jsem si vzít vzorek jiné vůně, ale nakonec mi stříkli tuhle, a teď už půl dne chytám lehkou stopu ze zápěstí a co chvíli zavírám nos a zhluboka se nadechuju baldeyozhny.
Nejsem příznivcem bílých, čistých vůní, ale tahle se mi opravdu líbila. Všem doporučuji vyzkoušet

P.S. Píšu, ruka mi voněla, než jsem se osprchovala. Poté jsem tuto vůni hledala, ale nemohla jsem ji najít. Je návyková. Musím si ji vzít.

binker

Dostal to v červenci, aniž by věděl, poznámky až do teď. Na mé kůži začíná svěží květinově sladká a připomíná mi žvýkačku se šťavnatým ovocem nebo žvýkačku se zebřím pruhem, pak daleko v suchu se mi zdá, že má kovovou vanilkovou atmosféru. Na kůži mé přítelkyně je mnohem více květinová a ženská. Testovala jsem ji v letních vedrech, ale nemůžu se dočkat, až ji vyzkouším v chladnějších měsících, protože název & descrition popisuje slunce odrážející se od sněhu. Velmi odlišná vůně voní opravdu moc dobře, ale líbí se mi to není láska, protože je to trochu příliš ženské.