Quasar Vision O Boticário pro muže

Quasar Vision O Boticário pro muže

levandule
zelený
zemitý

Quasar Vision podle O Boticário je Aromatic Fougere vůně pro muže. Quasar Vision byl/a uveden/a v roce 2023. Quasar Vision byl/a vytvořen/a Pascal Gaurin a Napoleão Bastos. Vrchní tóny jsou Zázvor, Limetka, Rozmarýn, Mandarinka, Bergamot, Máta, Pitanga, Bambusový list a Muškátový oříšek; střední tóny jsouLevandule, Kurkuma, Bazalka a Pelargónie ; základní tóny jsou Pačuli, Santalové dřevo, Dubový mech, Cedr, Vetiver, Jantar (ambra) a Labdanum.

Zázvor

Vetiver
Jantar (ambra)
Labdanum

Rafael Souza

Na začátek se mi velmi líbila lahvička s liniemi, které připomínají 125ml balení... Doufám, že celá řada bude obnovena tímto klasičtějším způsobem. Působí impozantněji a mužněji, protože ty současné vyjadřují spíše něco teenagerovského/mladistvého a nepůsobí na mě moc důvěryhodně.
Parfém popíšu následovně:
*Vrchní nóta je extrémně citrusová, s bylinnějším nádechem, jako citron a limetkové listy, a dokonce mi připomíná nedávno zaniklý Arbo Ocean, několikrát jsem v ní cítila stejnou mandlovou příchuť...
*Jak je popsáno v konceptu vůně, tvrdí, že je v ní cosi kovového, a já to cítím také, je tu rozmarýn a určitě šalvěj, která podle mého názoru ještě více zdůrazňuje tuto pololinkovou stránku Arbo.
Že by to bylo Arbo převlečené za Quasar?
*Ne, po první hodině získává svou vlastní osobnost a přináší svůj charakteristický levandulový tón s cedrem, v kombinaci, jejímž výsledkem je čistá, mužná vůně.
Od té první hodiny už vůně taková zůstává... Možná jsem blázen, ale až příliš mi připomínala levný dovážený parfém Azzaro Sport a následně jeho dražšího bratra CK Defy.
Zatím jsem spokojená se svým demonstrátorem, ale možná se flakonek brzy stane součástí mé sbírky.

Esence: 8,5
Výdrž: 6 (5-6 hodin)
Projekce: 5 (30-45 minut)

Bruno Moretto

Na rozdíl od toho, co říká mnoho lidí... Myslím, že to byl skvělý tah O Boticário!
Řada Quasar vždy oslovovala masy, a když už jsme u toho, nemůžete uvést na trh inovativní, téměř niche parfém, o který malá a náročná "parfémová komunita" tolik stojí!
Vidím, že Quasar Vision zní téměř jako pocta řadě Quasar, a to díky flakonu, který je velmi pěkný a znovu zachycuje její původní identitu. Když už mluvíme o znovuzískání její původní identity, není to samozřejmě inovativní vůně, ale protože je to Quasar, stále má svůj charakteristický charakter, je to svěží, čistá a snadno nositelná vůně, něco, co mi připomíná první verzi uvedenou na trh v 90. letech, nemusí být v pyramidě, Citrusy jsou téměř krystalické a dřevitá stránka je velmi ostrá, pro ty, kteří si pamatují a osiřeli po Quasaru Quest, je to dobrá volba, Quest je kořenitější než Vision, je aromatičtější a dřevitější.
Tady je moje pochvala pro dům, Vision je absurdně inovativnější než například Quasar Rush, ale stále má ve své DNA stopy Quasar Ice a Quasar Surf, což je ve výsledku v rámci řady přijatelné.

Versace
Eros Flame