Hodnocení parfému 4.42 z 5 s 134 hlasy
Élégance Royale 115 podle O.U.i Original Unique Individual je Floral vůně pro ženy. Toto je nová vůně. Élégance Royale 115 byl/a uveden/a v roce 2022. "Nosem" za touto vůní je Nathalie Lorson. Vrchní tón je Levandule ; střední tón jeKrálovská lilie ; základní tón je Vanilka.

Plumeria Rubra
Jedno z dětí, které nosilo vůni Ma Chérie, vyrostlo a v dospělosti našlo vyzrálou a velmi elegantní verzi své vůně z dětství: Élégance Royale 115.
Ne, nechápejte mě špatně! Není jako Ma Chérie, ale díky sladké pudrové vůni s nádechem levandule mi Élégance Royale 115 připomíná Ma Chérie.
Kdyby elegance měla vůni, byla by to ona! Velmi čistá, vanilkově zbarvená lilie, vykrojená velmi příjemnou levandulí. Řekla bych, že je to moje nejoblíbenější vůně ze všech dosavadních O.u.i. Má v sobě veškerou opulentnost bílých květin, které miluji, s bonusem lahodné vanilky!
Z mé miniatury se stane lahvička!

shinninangel
Jeden z mých prvních parfémů, u kterého se mi zastavilo srdce. Spolu s Biography Signature mě zaujal parfémováním.
Není to levandule, kterou byste našli v babiččině kredenci, je velmi mladá a elegantní. A přišla mi velmi univerzální, protože ji mohu nosit v chladnějších i teplejších dnech.
Stále mám ale pochybnosti, zda se vyplatí její současná cena, protože fixace a vystoupení jsou velmi jemné, myslím, že hlavně kvůli propracovanějšímu návrhu.

3rik4
Pocit čistoty a pohodlí.
Velmi intimní, dívčí vůně.
Příjemná sladká, super nositelná pro každou příležitost a do každého počasí.
Cítila jsem lehký chlad, trpkost.
Elegantní, jak už název napovídá.
Jediná od značky, která se nestala dusivou pro můj čich.