Stav šatníku
Mám · Měl(a) jsem · Chci
Nejlepší sezóny
Kdy nosit
Une Fleur d'Oranger podle Obvious je Citrus vůně pro ženy a muže. Une Fleur d'Oranger byl/a uveden/a v roce 2020. Une Fleur d'Oranger byl/a vytvořen/a Anne-Sophie Behaghel a Amelie Bourgeois. Vrchní tóny jsou Pomeranč, Sladký pomeranč, Mandora a Bergamot; střední tóny jsouTuniské neroli, Paraguajský petitgrain a Citronový list ; základní tóny jsou Tuniský pomerančový květ a Zázvor.
Parfuméři
Pyramida parfému
Architektura vůně
Značka Obvious
Lidem, kteří mají rádi toto, se také líbí
Přeložené recenze
Нефтис06/02/23 08:26
Dnes jsem byla smutná a nutně jsem se potřebovala utěšit další vodou (a zároveň hledání "toho jediného" dokonalého parfému pro mě ještě neskončilo). Hodinu a více mě mučil prodavač v Rive Gauche. Protože - tohle tam je, tohle se mi nelíbí atd. Byla to ona, kdo mě dovedl ke stánku s touto vodou. Začátek mě nijak nenadchl, protože citrusy nijak zvlášť nemiluju. Ale neroli... za 10 minut citrusový talíř, do kterého jsem si namáčela obličej, vystřídala něha neroli. A neroli je ve všech aspektech - i fleurdorange a hroznové víno a jahoda a trochu konvalinky. Lahodné, velmi chutné.
Postupně ustupuje, usazuje se bez zvláštní stopy, ale na pleti zůstává slušně - 5-6 hodin. Moje pleť je horká, takže ukazatel není špatný. Nebudu lhát o oblečení - právě jsem si ho koupila a testovala jen na své kůži. Ale podle všeho vydrží na oblečení určitě až den.
Obecně je tu podobnost s Nerolia Vetiver Guerlain (no, je to neroli), ale příběh Guerlainu bude hutnější, i když je také chutný a vytrvalý. Zde je neroli přirozenější, něžnější.
Celkově pro milovníka bílo-žluto-květin a dalších podobných věcí - povedlo se a jak. V zimě však vůni nevidím - mám dojem, že potřebuje teplý vzduch. Ale není ani horká - může i dusit. Dnes v Petrohradě začátek léta - 12 stupňů, no alespoň ne minus, větrno - prostě jeho čas).
Dcera řekla - fuj, i když v mnoha příchutích souhlasíme. Takže je to oblíbená - na zkoušku je to nutnost, stejně jako každá jiná voda).
violet66605/25/23 06:45
Dámy a pánové, představuji vám nejkrásnější pomerančový květ posledních let.
Dokonalá syntéza mezi ostrostí Perdition (Noble, příliš pastózní, gurmánská), sladkostí Oriany (Parfum de Marly, nevyvážená na vanilku) a dětskou Love don't be shy (Kilian, krásná, ale slabá).
Tahle je hezká, ale opravdu hezká, s aromatickým srdcem ze zeleného citronu, který vůni udržuje při životě, aniž by se příliš odkláněla do sladkosti, néroli zase vyvažuje v kyselosti, zatímco pomerančový květ je dokonale srostlý a rozptýlený se vším ostatním.
Zůstává kolem vás jako vzduch.
Jakmile se pohnete, ucítíte tyto stopy extrémního kouzla a nádhery.
Jednoduchá, vyvážená, dokonalá.
Překvapivé jaro.
Jako návrat vlaštovek nad Milánem.
Pearl Jam - Come back
Bubbles196411/09/22 19:38
Chápu srovnání s Eau Des Sens, ale právě Diptyque je na mé pleti mnohem bylinnější. Samozřejmě parfém Une Fleur d'Oranger se lépe nosí, i když je méně jedinečný. Cítím vanilku, i když není uvedena.
Přesto Une Fleur d'Oranger nosím ráda. Bohužel můj manžel nesnáší vůně s dominantním pomerančovým květem, takže to je pasé, ale ne downvote.
Marietta08/23/22 07:45
Obrovské množství citrusů, šťavnaté, kyselé s lehkou hořkostí, ale pouze "pomerančové" citrusy.
Pomeranče a všechny jejich možné podoby.
Tedy ovoce s dužinou, kůrou, šťávou a listy smíchanými dohromady.
A samozřejmě také květy.
Časem získají sladkost a příjemný pudrový tón.
Svěží vůně. Díky použitým pomerančům se zdá být slunečná.
Takto voní pomerančový háj za krásného slunečného, teplého dne:.)
Zahřátá slunečními paprsky.
Aromatická, lehce kořeněná.
Dále umocněná šťavnatým, čerstvě nastrouhaným zázvorem.
Unisex bez příklonu.
cjoudas10/18/21 20:54
Velmi čistě vonící kombinace citrusů a bílých květin, trochu jako změkčovač tkanin, což pro mě není problém. Nicméně, jako 98 % všech citrusových vůní, moje pokožka téměř okamžitě sní pomeranč a bergamot a zanechá stín toho, čím by vůně mohla být. Tyto zkušenosti mě deprimují.
DiscoPolga08/04/21 03:57
To je krásné! Otevírá se květinovým nádechem neroli a pomerančového květu. Během několika vteřin se změní na citrusovou s krásnými sladkými pomeranči a citrony (i když citrony nejsou uvedeny). Velmi přirozeně voní, žádná umělá atmosféra toaletního čističe. Citrusy přecházejí v neroli a citronový okraj zabraňuje tomu, aby se stala mýdlovou. Přála bych si, aby byl pomerančový květ výraznější. V základu vůbec nepozoruji zázvor. Nepůsobí na mě zeleně, spíš jako svěží ovocně-květinová.
Dobře vystupuje, středně dlouho vydrží. Velmi se mi líbí udržitelný přístup značky.
Trudon
Le Labo
Another 13
Silence of the Lakes od Aura of Kazakhstan: Tajemství pěti jezer
Co nosí Fragrantica redaktoři letos na podzim? Iulia a Markéta
Kayali Vacay v setu miniaturních lahviček
Commodity: Chvíli trvá, než se vymačká ta správná šťáva (Juice)
Šťastné a veselé Vánoce 2023!
20. narozeniny ELNINO
DS & Durga Deep Dark Vanilla: Vanilka opěvovaná grilem