Rouge Smoking BDK Parfums pro ženy a muže

Rouge Smoking BDK Parfums pro ženy a muže

třešeň
mandle
balsamico

Rouge Smoking podle BDK Parfums je Orientální vůně pro ženy a muže. Rouge Smoking byl/a uveden/a v roce 2018. "Nosem" za touto vůní je Amelie Bourgeois. Vrchní tóny jsou Třešeň, Růžový pepř a Bergamot; střední tóny jsouČerný vanilkový lusk, Otočník a Pomerančový květ ; základní tóny jsou Fazole tonka, Kašmírové dřevo, Bílé pižmo, Ambroxan, Fialka a Labdanum.

Třešeň

Ambroxan
Fialka
Labdanum

JoyousOne

Pověsti o BDK's Rouge Smoking jsou pravdivé. Představte si, že manžel je mimo město a snaží se dostat domů za svou ženou. V pozadí hraje Tony Toni Tone Its our Anniversary. Zmešká přípojný let a zastaví se na nákupech v Duty Free, dokud neodletí další let. Koupí si... Rouge Smoking.

Mezitím doma jeho žena dělá všechny přípravy. Nechává si udělat vlasy a nehty. Koupila si krátké červené šaty v trenčkotu. Zastaví se v místním obchodě s nikovými vůněmi a koupí....ROUGE SMOKING!

Přichází pozdě. Připravila lahodný třešňový sirup na polevu vynikajícího dezertu. Zapne plynový krb opravdu vysoko. Svačí na misce třešní 🍒 a má dokonale položenou nohu se zbrusu novými nahými platformami Christian Louboutin s červeným podpatkem z boku židle, která je kohoutem nahoru. Stříká další Rouge Smoking, když se chystá otočit knoflíkem a prochází chodbou. Současně se osvěžuje dalším Rouge Smokingem podél dekoltu na druhé straně dveří.

Zhasnout... přidat do košíku... odhlásit! 💋

dropbezerra

Čekala jsem krémovější vůni (nevím jak, když název je rouge SMOKING), ale do nosu mě udeřilo pižmo. jak se parfém usazuje, pižmo se uvolňuje a ustupuje pohodě vůně a sladkosti třešní s vanilkou. růžový pepř je také velmi výrazný, stejně jako dřevité pozadí. i když je to trochu špičatá vůně, je velmi smyslná a vyzařuje hodně, nelituji své koupě ani trochu, názor malého mravence. 10/10

Cherry

Ano, dobré, ale...
Nudilo mě to.
Je to nepochybně parfém s propracovanou strukturou kalibrované sladkosti a jemné ženskosti. Není na ní nic špatného, jen je na mě příliš komponovaná a odměřená. Nedokázala mi nic říct...
Celá ta třešeň mi prostě nevoní.
Příjemná, upozaděná.
Obyčejná, to je.

giorgialbressan

Miluji vůně BDK! Přiznám se, že tato se mi líbila víc než její sourozenec Velvet Tonka. Stále jsem na lovu parfému s dokonalou třešní, a zatím by se tento měl držet na prvním místě.

Musíte pochopit, že to není realistická třešeň, je to umělá třešňová vůně vytvořená se záměrem co nejvíce se přiblížit vůni přírodních třešní, takže je trochu syntetická, ale i tak je vynikající!

Také mi přišla mnohem zajímavější než Lost Cherry od Toma Forda. Výborně vystupuje a drží a podle mého názoru se přiklání k ženskosti.

Ragnar

Rouge Smoking je fascinující. Vůně talku, třešní a mandlí s dokonale unisexovým tabákovým závěrem.
Voní lahodně a smyslně.

Otevírá se vanilkovou třešní doplněnou lehkým pepřovým nádechem.
Je příjemná, s alkoholovým nádechem, jako by v ní byl koňak.
Akordy se vyvíjejí a dokonale se prolínají.
Vanilka se stává sametovou a díky heliotropu a pomerančovému květu získává květinový charakter podobný talku, místy mandlový. Ten je zřetelně vnímán. Připomíná mi med z divokých květin; jemná sladkost.
Ze základu se ozývá tonka s opečeným tónem a typickým tabákovým akordem, který se dokonale hodí k dosud rozvinutým akordům; mám na mysli třešeň, květinovou vanilku a medový akord.
Mnoho vůní, které kombinovaly tabák s těmito prvky, se osvědčilo, takže i zde spolu akordy dobře spolupracují.
Závěr je vanilkový se vzdáleným nádechem tabáku.

Jako kompozice mi přijde poměrně originální. Někteří ji srovnávají s vůní Lost Cherry od TF, ale podle mého názoru nemají nic společného.
Tato je jednoznačně lepší a třešeň zůstává.

SeekerofHugs

Dopřála jsem si životní luxus a koupila si Rouge Smoking a další sadu vzorků od BDK.

Rouge Smoking je čistá třešeň a vanilka. Sladká, krémová, kouřová a kořeněná třešeň. Je pudrová z heliotropu a hřejivá z fazole tonka. Zpočátku mi kupodivu připomínala ústní vodu, kterou jsem používala hahaha. Už na drydown je na mě spíš gurmánská, jako červené bobule pana cotta...

Vůně je inspirovaná Pigalle, jednou z pařížských čtvrtí. Před pár lety jsem tam byla, protože je to město, které miluji. Pigalle je umělecká čtvrť s červenými neony plná eklektických nočních podniků a Rouge Smoking je přesně taková. Tak bohémská a tak elegantní. Je to jako mít Moulin Rouge vytetovaný na těle.

Je svůdná, tajemná, sofistikovaná, sladká, živá a velmi ženská.
Stopa je střední/nízká a doba trvání je středně dlouhá, na mé pleti 4h.
Naprosto mě odradila od koupě naslepo, mnoha lidem se nelíbí sirupová třešňová vůně, kterou má, já ji miluji.

Líbí se mi flakon, je velmi jednoduchý, ale velmi estetický. A barva, kromě toho, že je moje oblíbená, nemůže být správnější a božštější.

Stala se mým nejoblíbenějším třešňovým parfémem, je tak návyková! ❣️.

Xelen

To se mi líbí! Začátek je, jako by na vánočním stromku rostly třešně, na takhle mladém stromku, jasná, jemná, borovicová vůně a spousta čerstvých, šťavnatých, rozdrcených třešní, absolutně ne dusivých, jak je u třešňových chutí obvyklé, a ne kyanidově mandlových, prostě čerstvé, ne přezrálé třešně. Je to velmi příjemný začátek. Dále se stává spíše růžovou (stále ještě třešňově-růžovou) a doplňují ji lískové oříšky a slunečnicová semínka, když ještě sedí uvnitř květu).
Další moje oblíbená od této značky.

butterbean

Chci jen vědět, proč lidé uvádějí mnoho různých vůní všech typů a tónů jako "připomíná mi" Love od Kiliana nebo Benevolence od House of Sillage? WTF??

Ne, tohle se ani zdaleka nepodobá Love By Kiian nebo Benevolence od HoS 🤯.

Rouge Smoking je sladká. Spousta třešní 🍒 a heliotropu a vanilky... s trochou pižma a náznakem fazole tonky, která dodává trochu toho typického "kouřového" tónu tonky.

Je to vlastně moc pěkné. Pokud hledáte sladkou pudrově třešňovou vanilku s trochou složitosti....testujte tuto.

кококо

Pro mě zní jako svěží drcená třešeň s hořkostí a v základu je trochu pudrová a nasládlá. Vůně není jednoduchá a není lehká, ale z nějakého důvodu zní v létě mnohem zajímavěji. Není v ní žádná chemóza a ani zdaleka ne, překvapuje mě, že ji tam někteří lidé nacházejí ...
Výdrž a stopa jsou výborné. Velmi lichotivá!
Doporučuji to!
V podobných parfémech se nepodobá žádnému z nich.

ZenNatsume

Našla jsem parfém, který je tak dobře propracovaný, že uvažuji o tom, že se stane mou novou vlajkovou lodí.Je v něm dokonalá rovnováha mezi sladkostí červené třešně umocněnou vanilkovým luskem a fazolí tonka, krémovostí labdanum, svůdností fialky a heliotropu, tajemstvím kouře a sladkým nádechem růžového pepře, tajemství kouře a sladký nádech růžového pepře, nepostřehnu žádný bergamot ani pomerančový květ, je to vůně s neustálým vývojem, který mě nutí přivonět si k zápěstí, má dokonalou projekci a výdrž více než 8 hodin. Je to parfém, který mi dělá radost, považuji ho za univerzální a lehce ženský unisex, naprosto ho doporučuji, je to krása!

Kari Dil

Tohle je jedna z nejlepších třešňových vůní v mé sbírce. Je to parfém s velmi výraznou stopou, která zanechává stopy, jak jsem zjistila. I když při jeho nošení nevnímáte jeho intenzitu, lidé kolem vás ano.
Je sladká, aniž by byla nasycená nebo mazlavá, a typ třešní, které nese, je zcela odlišný od tradičních, protože je zabalen do tónů, jako je labdanum, fialka, fazole tonka a heliotrop.
Je to velmi příjemná vůně na nošení, zejména pokud máte rádi třešňové a sladké vanilkové/katalyzované typy vůní.
Je to bezkonkurenční směs, pro mě mnohem lepší než Lost Cherry od Toma Forda a další třešňové vůně, které se uprostřed dost prosazují. Tato je velmi jedinečná, nic podobného nemám a chválím její originalitu. Doba trvání, kterou mi nabízí, je 10. Potěšena tímto nákupem! Velikost přesně podle mého gusta 👍🏼

ciemme66

Komentář k tomuto šťavnatému výtvoru, který je navíc součástí nepříliš rozsáhlé kolekce vůní, která je rozhodně "nišová", i když ne extravagantní, vydávám na základě podnětu, protože chci poděkovat BDK za tu vytříbenou laskavost, že 24. prosince odpověděla na můj poněkud mezerovitý e-mail, na který jsem já sama nepotřebovala okamžitou odpověď. Moc děkuji ❤️
BDK, jak jsem říkal, vyrábí malý počet vůní (původně 12, v roce 2020 přibylo několik dalších), o které se mimořádně dobře stará a které jsou vynikající kvality jak z hlediska materiálů, tak z hlediska provedení. Měla jsem to potěšení některé z nich testovat a určitě chci vyzkoušet další.
Rouge Smoking mám již nějakou dobu a mohu říci, že spadá do kategorie ovocně-quasi-gurmánské s určitou podobností zejména s Délices od Cartiera. Délices zmiňuji proto, že je to poměrně známý parfém a dobře poslouží jako srovnání.
V porovnání s Cartierem Rouge na mé kůži méně zvýrazňuje třešňový tón. Naopak převládá heliotrop, který dodává kompozici zcela jinou, určující hloubku.
Je tu všechno: tóny jsou jasně rozlišitelné; po lehce citrusovém začátku převládá sladká část ovocné a květinové vůně, kterou obsahuje, a aromatičtější část se upevňuje jako pozadí. Ve střední fázi je poměrně silná a stopa je neméně silná.
Nechce se mi ji škatulkovat do určité kategorie, obecně bych řekl, že je spíše zimní než letní a hodí se spíše na večer než na den, je jemná a náročná a rozhodně zapůsobí. Doporučuje se nepřebarvovat!
Pro znalce správně provedené parfumerie. Myslím, že si ji nechám na zítra.

Suejoybbq

Rouge Smoking je odkaz na červený smoking. Smoking je smoking. Ona je Pigalle - Pigalle je módní čtvrť Paříže, kde se nachází Moulin Rouge. Návrhářův nápad pro tento parfém není tabák. Je to sexy dvacetiletá dáma oblečená do červeného smokingového saka, která ztělesňuje ducha módní pařížské noční scény. Třešňové tóny dávají smysl, s červenou šťávou. Ale nejsem si jistá, odkud lidé berou "kouřový" tón.

Alinanem

Velmi šťavnatý, sladký třešňový džem. Ale s hořkostí. Občas se objeví šeřík.....

Zdála se mi podobná vůni Tom Ford, Tobacco Vanille, něco společného. Ale Ford je určitě tabákovější, drsnější. Tato je hezčí a ženštější.

Na mé pleti působí šťavnatě a přirozeně. Necítím žádnou syrovost! Dlouho jsem hledala svou třešničku a tady je!
Přirozená, šťavnatá s hořkostí a vlastním charakterem. Miluju ji)
Na mé pleti je velmi mazlavá. Ale nevydrží tak dlouho, jak bych chtěla, 3-6 hodin. Ale to mi nevadí, pořád je to můj oblíbený ❤️.