Michel AlmairacHodnocení parfému 4.10 z 5 s 250 hlasy
Comète Paradis 62 podle Parle Moi de Parfum je Orientální Woody vůně pro ženy a muže. Comète Paradis 62 byl/a uveden/a v roce 2023. "Nosem" za touto vůní je Michel Almairac.
nativelocal
Po ochutnání této vůně mě nepřekvapilo srovnání s Baccarat Rouge 540 a mnoha jejími dvojníky. Ale vůně, které se podle mě podobá nejvíce, je bezpochyby Tribeca od Bond no. 9. Mají stejného parfuméra (Michel Almairac), takže mě to překvapuje o něco méně.
Tato vůně má onu sladkost páleného cukru, kterou si mnozí spojují s DNA BR540, ale kakao, tonka a dřevitý aspekt (v tomto případě santalové dřevo) jí dodávají podobný nádech Tribecy, díky kterému není zbytečná, pokud už BR máte. V suchém tónu santalové dřevo spolu s kokosem skutečně zazáří; obě vůně jsou poněkud suché.
Na testování mám jen pár střiků na hřbetě ruky, takže zatím nemohu mluvit o trvanlivosti. Ale tato vůně má opravdu velmi velmi blízko k vůni Tribeca. Téměř identická, pokud mám být upřímná. Jediný skutečný rozdíl, který jsem zaznamenala, je, že tato vůně nemá laktonový akord jako Tribeca. Nemůžu říct, že by mi to vůbec vadilo, protože právě ten akord způsobuje, že mi Tribeca voní mdle, přestože se mi jinak velmi líbí.
feuermaiden
Je to tak jedinečné a dokonale smíchané! Nádherné hřejivé santalové dřevo celkově s aspekty kakaa, pižma a kokosu, které spolu hrají v harmonii a vytvářejí jemnou a útulnou vůni s trochou sladkosti. Vzdušná a pižmová v závěru. Vůbec není těžkopádná ani přeslazená - je dokonalá!!! Žádná okurková vůně, která se někdy objevuje u santalového dřeva. Tato vůně a Milky Musk jsou dvě z mých nejoblíbenějších vůní vůbec - obě nádherné santalové vůně od Parle Moi!!!
10/10
TWN2RBO
Tato vůně se stane "populární", jakmile se k ní dostanou youtubeři. Wow!! Prostě wow! Je to láska na první přičichnutí! TO JE NEJLEPŠÍ SANDALWOODOVÁ vůně, s jakou jsem se kdy setkala. Poměr santalové dřevo / sladkost / koření je prostě úžasný. Jsou použity velmi kvalitní přírodní látky. Otevírá se nejdokonalejším skořicově dřevitým tónem s trochou kokosu a pižma, aby byla lehčí, a když se objeví základ z fazolí Tonka, přichází další santalové dřevo a je tak krémová. Tohle je určitě unisex, sedí uprostřed. Ale řeknu, že v suchém tónu se začíná přiklánět trochu víc na ženskou stranu. S tím ale nemám problém. Je nádherná. Tuhle kompozici naprosto zabili. Už jsem prošla svůj dekantér a objednala si plnou lahvičku. Pokud se vám líbí tón santalového dřeva, okamžitě si objednejte vzorek této vůně. 10/10!!!! Nevidím, že by tato nabídka někoho urazila, velmi zvedá náladu.
Tut_nix
Zaoblená krémovost, jemná sladkost kakaa na kokosovém mléce, příjemné, nevtíravé pižmo a dřevitost blíže k základu. Krásná, miluji ji! Zamilovanosti jsem nedosáhla, protože výdrž není vysoká a zvuk je velmi tichý, intimní. Otevření je plynulé, přechod od začátku k základu přechází neznatelně, střed nedokážu zachytit, proto ho nepopisuji. Doporučuji milovníkům mírně rozehřátého kakaa na mléčné čokoládě v dřevěném hrnku. :) Kokosu tu moc není, tuto notu v parfumerii a péči nemám ráda, ale tady mi vůbec nevadí.