Hodnocení parfému 4.18 z 5 s 309 hlasy
Lichia e Pimenta podle Phebo je Floral Woody Musk vůně pro ženy. Lichia e Pimenta byl/a uveden/a v roce 2010.

ljacob
Začátek tohoto parfému je nádherný. Vše napadne liči s nádechem růžového pepře, bergamotu a jasmínu, po němž následuje pižmo, které esenci dále zklidňuje. Veselá vůně, která přenáší svěžest a dobrou energii. Jediný bod ke zlepšení: výdrž by mohla být lepší. Tato úžasná vůně bohužel vydrží jen krátce.

Claudiaraujo
Je to úžasný parfém. Velmi veselá ovocná květinová vůně, ideální na léto. Necítila jsem nic vodního (ani vanilku, díkybohu!), ale je to pocit jako při koupeli. Nanesla jsem si ji na zápěstí a vydržela na něm celé hodiny. Neměla jsem však to srdce zaplatit plnou cenu (je mimo mé cenové rozpětí). Kdyby se s ním chtěl někdo rozloučit, koupím ho nebo vyměním.

Debi Grande
Poté, co jsem si ho v obchodě vyzkoušela na zápěstí, jsem se prošla po nákupním centru, zašla do MACu a prodavačky se mě zeptaly, co to mám na sobě za lahodný parfém.
Samozřejmě jsem se vrátila, abych si ho koupila
Na mně má siláž víc než na délku paže, i když nevydrží dlouho, asi hodinu, pak ještě párkrát těsně u kůže, a to je všechno.
Určitě byl přeformulován. Ještě v roce 2016 to byla pepřová verze Coco Mademoiselle, místo pačuli, a přišla mi příliš podobná Miss Dior 2012, kterou jsem měla.
Byl to elegantní parfém, vůbec ne nepříjemný, parfém pro právníka nebo soudce, ale neokouzlil mě.
Tato verze mi přišla veselejší a v létě se velmi příjemně nosí. Pořád cítím šťavnatost liči, liči v sirupu, sladké, ale s trochou chilli papričky, takže se mi z něj neudělá špatně.
Vedle liči se pak objevují elegantní květiny, růže, jasmín a pivoňka. Je to velmi příjemné, ale netrvá to dlouho. V zimě vydrží o něco déle
Trochu jantaru jen ve vysychání, a to velmi rychle, protože celý parfém má velmi malou koncentraci. Ani ta nevydrží.
Z hlediska "elegantní ženské vůně", mé slabé stránky, se mi dokonce zdá dovezená. Jen by to chtělo větší koncentraci, aby byla dokonalá.