Leonardo LuchezeHodnocení parfému 4.32 z 5 s 288 hlasy
Aura podle Phebo je Floral Woody Musk vůně pro ženy a muže. Aura byl/a uveden/a v roce 2019. Aura byl/a vytvořen/a Leonardo Lucheze a Sophie Truitard. Vrchní tóny jsou Citrón, Levandule a Mandarinka; střední tóny jsouNeroli, Růžový pepř a Muškátový oříšek ; základní tóny jsou Pižmo, Cedr a Jantarové dřevo.

vitorcmf
stejná vůně rafinované čistoty, která se mi tolik líbí v tom ford's neroli portofino, pro ty, kteří chtějí podobný parfém, podobnost je velká, i když to není nutně inspirován, je škoda, že stejně jako tom ford's to postrádá výkon, jako všechny citrusové a svěží parfémy, ale alespoň, cena účtovaná za tento je více než 5 krát nižší než dovážený, který je velmi drahý a poskytuje prakticky stejnou kvalitu, gratulujeme casa phebo
Gudielzinho
Od té doby, co jsem si koupila Granado Bossa a Imperial, jsem si je vybrala jako své oblíbené značky.
Dnes jsem obdržela Auru a to jen podpořilo mou lásku k této společnosti.
Rozbalování výrobků je neskutečné, čistý luxus, něco super exkluzivního, co vám dají jen niche řady. Vše je kvalitně zpracované a krásné. Mám pocit, jako bych otevírala šperk.
Auru používám poprvé, připomíná mi bílé mýdlo. Má příjemnou citrusovou a sladkou vůni, hodně cítím levanduli a připomíná mi nějakou kolínskou Be Cologne (kterou miluju!).
Je lehká, čistá, příjemná, pohlazení pro čich těch, kteří nesnesou intenzivnější, dřevité, orientální vůně.
Tom Kolive
Svěží, zahalující a lahodná vůně. Otevírá se citrusově, ale jemně.
V závislosti na nosu může připomínat čisté nebo uklizené místo (jako některé levandule a podobně), díky čemuž působí jako "více téhož", ale tento dojem brzy pomine a objeví se vůně plná osobitosti, třídy a rafinovanosti.
Svěžest vrchních tónů se snoubí s tělovými tóny (neroli a koření), až se dostanete k příjemným základním tónům.
Jantarové dřevo bylo na mé kůži cítit skvěle. Vydržela na mně přibližně 8 hodin.
Je to směs svěžesti a zahalení, svěžest ve vrchních tónech přechází v lehký dřevitý základ, trochu teplejší.
Jelikož je to otevřenější vůně, má zpočátku pocit kolínské vody, ale výkon toaletní vody.
Myslím, že je to zajímavá volba pro ty, kteří chtějí univerzální vůni, ale bez vodního pocitu.
Stojí za to se na ni podívat!