Apple Nanas Rirana Parfume pro ženy a muže

Apple Nanas Rirana Parfume pro ženy a muže

tropický
svěží

Apple Nanas podle Rirana Parfume je vůně pro ženy a muže. Toto je nová vůně. Apple Nanas byl/a uveden/a v roce 2023. Vrchní tóny jsou Červené jablko a Lesní plody; střední tóny jsouAnanas, Broskev a Liči ; základní tóny jsou Plumérie a Vanilka.

Červené jablko
Lesní plody

Ananas
Broskev
Liči

Plumérie

Xela_529

Panebože, nečekala jsem, že se mi to bude líbit tak moc, jak se mi to líbilo! Je to nádherné. Chci říct, wow. Pro srovnání, nikdy jsem nebyla velkým fanouškem jablek ve vůních, ale Apple Nanas opravdu změnila můj pohled a otevřela mi obzory.

Srovnání Eden Juicy Apple je tak trochu volná interpretace, protože si myslím, že sdílejí stejný vzor, ale rozhodně se ani zdaleka nejedná o dvojníky. Apple Nanas je komplexnější, bohatší, elegantnější, kvalitnější a trochu pikantnější. Frangipani v základu je chef's kiss. Prostě božské!!