Tabac Citron Vanille podle Sphinx Fragrances je Orientální Fougere vůně pro ženy a muže. Tabac Citron Vanille byl/a uveden/a v roce 2022. Vrchní tóny jsou Citron amalfi , Bergamot, Pomerančový květ a Mandarinka; střední tóny jsouOtočník, Skořice, Jasmín, Konvalinka a Kardamom ; základní tóny jsou Vanilka, Tabák, Med, Fazole tonka, Pačuli, Santalové dřevo a Vetiver.
Adam2012
Pokud hledáte něco, co se opravdu nepodobá ničemu, co jste kdy cítili, Tabac Citron Vanille je vůně pro vás!
Když poprvé otevřu lahvičku této vůně, zarazí mě, jak krémový a jedinečný je citronový tón. Není ostrá ani štiplavá jako u jiných citrusových vůní; místo toho je téměř jako krémový citronový koláč s nádechem vanilky.
Tabákové a vanilkové tóny se objeví asi po 20 minutách a vytvářejí zajímavý kontrast mezi sladkou a slanou chutí. Tato vůně je skvělá pro každého, kdo chce vyzkoušet něco nového, aniž by se příliš vzdálil svým obvyklým chutím.
sim0nsalas
Z této vůně jsem zklamaná. Koupila jsem si ji, protože jsem chtěla tabákovou vůni, a podle recenzí je právě taková. Bohužel v ní cítím NULU TOBAKU. Na papíře i na kůži cítím sladkou květinovou skoro jako oudovou/růžovou/šafránovou vůni.
Jako samotná vůně je udělaná velmi dobře. Opravdu hezky voní. Ale název a recenze na jejich stránkách jsou zavádějící. Nechápu, jak z toho někdo může mít tabák. Proč ji nazývat Tabac Citron Vanille, když je to jen ovocná, kořeněná, květinová vůně.
Aktualizace: Obrátila jsem se na zákaznický servis Sphinx Fragrances. Byli tak milí, že mi poslali náhradní vůni. Právě se objevila a musím říct, že je podobná té první, kterou jsem dostala, ale má několik drobných rozdílů. Mám za sebou více medu a mírné množství tabáku. Stále je ve vůni květinově citrusově ovocný aspekt, ale med a tabák pod ním ji rozhodně vylepšují.
Nejsem si jistá, proč prvnímu kusu, který jsem obdržela, tyto tóny chyběly, ale mohu se jen domnívat, že došlo k mírnému rozdílu v šarži nebo vystavení teplotě. Každopádně jsem ráda, že mi poslali náhradní.

nísimaldar
Krémové vanilkové santalové dřevo na mé pleti. Jako luxusní pleťová voda. V úvodu je květinová, ale ta brzy vyprchá a v pozadí se objeví čistá vůně. Myslím, že citrusy dodávají více jasu než výrazný ovocný tón. Tabák je listový a velmi jemný. Možná je to nádech kouře, který do ní vstoupí po hodině nebo dvou. Stejně jako ostatní vůně Sphinx je krásně namíchaná, takže žádný tón nedominuje. Tuhle vůni ale musíte vyzkoušet na kůži, protože na kůži je úžasná a na papíře tak trochu nechutná.
Krásně univerzální a unisexová, téměř se přiklání k ženskosti na základě úvodu. Vhodná na den i večer, pro mladé i starší.
Edit: Souhlasím se sim0nsalas, že pojmenování po třech tónech je zavádějící, obzvlášť v otevřené části, kdy převažují květy. Později je to vyvážené napříč všemi tóny; ne něco jako TF TV, což jsou jen ty dva tóny v názvu.