Red Tobacco podle Mancera je Woody Spicy vůně pro ženy a muže. Red Tobacco byl/a uveden/a v roce 2017. "Nosem" za touto vůní je Pierre Montale. Vrchní tóny jsou Skořice, Agarové dřevo (oud), Kadidlo, Šafrán, Muškátový oříšek, Zelené jablko a Bílá hruška; střední tóny jsouPačuli a Jasmín ; základní tóny jsou Tabák, Madagaskarská vanilka, Jantar (ambra), Santalové dřevo, Guajakové dřevo, Bílé pižmo a Haitský vetiver.

Wolmenal
Tento parfém je úžasný - nastříkala jsem si ho na zápěstí: ne, myslím, že oud a kouř, ne tohle. Po chvíli se dostavila příjemná vůně: tabák, trochu sušeného ovoce, koření, třešňová pecka a lehká kouřovost. Velmi příjemná stopa. Mám voňavý formát nové Red Tobacco Intense.
P.S. : Lidi, necákejte jed! No, když se vám to nelíbí, napište, jaké asociace, co tam cítíte atd. Proč hned, kdo by něco takového nosil, je to vulgární, ... Možná máte nedostatečně vyvinutý čich a nikdy, bohužel, nepochopíte a nepocítíte hru a bohatství mnoha vůní!
Od Montala a Mansera se mi nelíbí všechno. Ale nelze než uznat, že poměr cena/kvalita/originalita je velmi, velmi zajímavý!
Podívejte se na slepé testy perfmanyaků - na Montal spíše nadávají, ale když se jim dostane do ruky, chválí ho až k nehoráznosti)))).

shoehart
Flory,
Máš v životě ještě nějaké jiné zájmy než "bušit" do Red Tobacco stejnými komentáři? Máš pár příchutí, které máš rád? Asi ano. Tak si je nos podle libosti.
A vůně, které nemáš rád - nenos je. Nutí vás někdo nosit Red Tobacco? Kroutí ti ruce? Ne, nenutí.
Každá vůně má své příznivce a odpůrce, to je normální.
A Red Tobacco, ano, není to snadné a není to univerzální. Je kořeněná a není pro každého. Proto je špatná a, cituji, "smrdí" a "levná chemie"?
Vyjádřil jste svůj subjektivní názor. To je v pořádku.
Ale když se ti nelíbí, musíš na ni kvůli tomu plivat, a to pravidelně?
"...jak to můžete nosit?"
No, můžeš, představ si to.
A je Red Tobacco tak "noční můra a hrůza"?
Ne, to si nemyslím (můj čistě osobní názor, samozřejmě).
Jen jste se ještě nesetkali s těmi skutečnými "nočními můrami a hrůzami".
Ptejte se, hledejte, pokud vás to zajímá. Nejlépe - ve výklenku (luxus se snaží neriskovat). A zaručuji ti, že nějakou najdeš. Je jich víc - "smradlavé, noční můry, odporné" a tak dále.
"Nenositelné" a také velmi drahé.
A kdo to kupuje a nosí?
Jsou to přece hlupáci, ne?

Isabel Baldo
Protože mi chyběly názory žen na ni, vyjádřím svůj názor poté, co jsem ji poznala z karafy - a nakonec se rozhodla mít ji ve své sbírce.
Když vyšla poprvé, vyděsila mě, hned jsem si myslela, že není pro mě, a ulevilo se mi, že jsem ji nedala na slepo. Pak se stala opojnou, velmi likérovou, s úžasným třešňovým nádechem (který v pyramidě není?!). Vývoj tohoto parfému je neuvěřitelný. Je velmi sladká, ale ne v rámci normativních, konvenčních očekávání "ženského" parfému. Je agenderová, nebinární, něco, co velmi dobře přechází mezi lidmi bez ohledu na jejich pohlaví. Rozhodně se dá sdílet! Fixace, kam až oko dohlédne, projekce přítomná v celém jejím vývoji. Zpočátku je dráždivá, a pokud si nedáte pozor, může ostatní obtěžovat, zejména v interiéru. Ale pak se uklidní, myslím, že není tak silná, jak se pořád říká. Hodí se hlavně na večerní nošení, na zvláštní příležitosti.
Neodolala jsem a koupila si lahvičku! E... Chystám se o ni podělit s partnerem, který si vůni hned zamiloval! Takže se líbí mužům, ženám... lidem! Oblíbila jsem si ❤️

Mannocci92
Red Tobacco se stal pro komunitu skandálním parfémem, který rozděluje, vyvolává antipatie díky odhalení vlivnými osobami atd., odcizuje svým kakofonickým charakterem. Pro mě však byl vztah k Red Tobacco osobní. Nedávno, před několika měsíci, jsem se vydala na cestu k této vášni a při návštěvě webových stránek Mancera mě zaujala tato lahvička. Pak jsem přišla na Fragranticu, vycítila jsem, že je dost rozpolcená, a nechápala jsem proč; poté jsem viděla video Alexe Parfume a pochopila jsem, proč je tu ta nevraživost.
Jde o to, že mě tyhle věci nezajímají, nenechávám se příliš ovlivňovat ani v dobrém, ani ve zlém, pokud to jde. Kupuji si Red Tobacco. Nosím ji, dokonce si ji stříkám na šátek, a moc mi to neříká, pěkné.
O týden nebo více později se obléknu a jdu ven. U bankomatu si řeknu: "Někdo nosí Red Tobacco", totéž v metru a tak dále.
"Asi je to rozšířený, ale je to kurva dobrý, minule mi to tak nepřišlo".
Po chvíli dostávám pochybnosti a čichám k šátku... aha, to jsem byl já. On. Pořád tam byl, jako fénix povstalý z nejjasnějšího popela.
Od té chvíle byl mým společníkem v krásném období mého života, v němž jsem i já, tak trochu jako fénix, povstala z těžké chvíle. Spojuji si ho s krásnými dny se ženou, na které mi velmi záleželo - a koneckonců stále záleží - a která mi tehdy řekla: "Tak krásně voní!". A proč ne, s mnoha uznáními, kterých se mi s ním dostalo, od něžného pohlaví, vždy apelujícího na naši ješitnost, to nepopírejme.
Při jejím popisu se nemohu nevrátit k metafoře fénixe, která mě napadla nyní a zdá se být podstatou tohoto parfému. Protože Red Tobacco se jako umírající fénix otevírá plamenem aforismů v hlavě, modrajícím, rozbíjejícím. Chemickým vzplanutím, které, ano, je tak trochu minestrone, jak mu mnozí přisuzují, ale i v této fázi se mi líbí, to musím přiznat. Tady jsem vždycky rozpoznal silný alkoholový (chlastový) a ovocný nádech, teplý třešňový likér, nebo nějaké červené ovoce, které se tam nezdá. Docházím k závěru, že tento dojem ve mně vyvolávají jablka a hrušky, kterým pomáhá zázvor a koření. Když jsem byl nezkušený, cítil jsem to jen v praxi, ačkoli mi to chutnalo. Pak se vám pomalu začne zdát, že je tam zemitá vůně, ne živočišná nebo špinavá, oudolná, ale spíš zatuchlá a kouřová starého dřeva, a vy si řeknete "Patchouli!", nebo pižmo, a skutečně, ocitáme se v plném srdci, krátkém mostě, vůně. Tam zjišťuji, že je tu pačuli, kterému v základu asistuje pižmo. Pozor, je to pačuli obklopené rakvičkou koření a tu a tam pár okvětními lístky růže. Fénixův popel.
Na dně pak fénix vstane z mrtvých a sladkost jantaru, vanilky a základních tónů se připojí k posledním, zkrocenému výtrysku počátečního ohně. Vrací tuto vůni do jejího hřejivého, smířlivého, oslavného sucha.
Každý oheň brzy vyhasne, a pokud se tak nestane, je to vždy příprava na odstranění struktur, které jsme považovali za ochranu, ale které nakonec byly jen překážkami a bariérami pro nás a náš růst.
To je červený tabák. To je červený tabák pro MĚ. Můj červený fénix.

Felipe Geminiano
Snad nejsilnější parfém, který jsem v poslední době ucítila, není žádný vtip.
Moje první zkušenost s touto vůní byla trochu špatná, protože jsem nevěděla, jak dobře tento parfém funguje, a nastříkala jsem si ho na tělo asi osmkrát, voněl skvěle, ale nesmyslně mě z něj bolela hlava, nehledě na to, že se mi z té vůně udělalo špatně asi po dvou hodinách.
Myslím, že je to úžasná vůně, teplá, dřevitá a sladká. Otevírá se silně tabákem, oudem, skořicí a šafránem a naplňuje místnost. Jak se vyvíjí, objevují se tóny kadidla, jantaru a vanilky, které ji činí sladší a útulnější a nahrazují tuto těžší část.
Výkon je zde neuvěřitelný, je absurdně silný, drží se až na kost, je to snad parfém, který jsem testovala a který mi vydržel na kůži nejdéle (myslím, že to bylo asi 18 hodin), má obrovskou projekci, zaplní místnost a zanechá stopu. Pro mě je tento parfém ideální pro ty, kteří chtějí upoutat pozornost za chladných nocí nebo v otevřených prostorách, nelze si ho nevšimnout.
Kromě tohoto faktoru pozornosti si myslím, že je to obtížně nositelná vůně, ale ne proto, že by byla náročná nebo nepříjemná, ale proto, že je příliš silná, je jen málo příležitostí, kdy se vidím, že bych si ji vzala na sebe, pouze v chladné zimě s dobře padnoucím oblečením, a to je asi tak všechno.
Všem přátelům fragranticy doporučuji se s tímto parfémem alespoň seznámit, nebudete litovat.

epicness1o1
Bratře, co je to
Když nastříkáte tuto vůni, je cítit v celém zaznamenaném záření kosmického mikrovlnného pozadí.
Cítím to já, cítí to můj soused, cítí to moje bývalá na Floridě se svým přítelem, cítí to mimozemšťané na Marsu.
Pokud máte ucpané dutiny, dejte si to pod nos a získáte schopnost cítit turecký kebab v Istanbulu ze svého domu v Texasu.
Celkově vzato, vůně není špatná, pokud ji nosíte v blízkosti osoby, kterou z hloubi duše nenávidíte, a pokud chcete, aby si vás lidé špatně všimli, můžete si ji nastříkat dokonce DVAKRÁT, což znamená, že se popálíte osmým stupněm.
8 z 10 vůní ji nosí pouze během silné zimy.

sniffercopbs
Je pravda, že chutě jsou chutě, ale nemůžete říct, že je to špatný parfém! Tak blazoned ano, jeden z nejvíce mluvil o... ale přemýšleli jste proč? Jednoduše proto, že je dobrý a respektuji ty, kteří tvrdí opak, ale mnozí jsou ovlivněni...zejména komediálními youtubery, abych to řekla nejmíň....můj úsudek, který se chystám napsat, je subjektivní!
Je to jedna z těch mnohotvárných vůní s tolika tóny a Mancera si může říct, že má svého pracovního koně! Úvod je silný a štiplavý, ale neruší, asi po deseti minutách se začne objevovat ovocná část jablka a hrušky, která spolu s muškátovým oříškem dává krásné srdce... tóny tančí na něčem alkoholicky lehkém a sladkém... tanec pokračuje až do konce, kdy se usadí na základních tónech, které spolu se všemi ostatními, které vnímám ještě po hodinách, dělají rozdíl, protože je to tabák s vanilkou Amber a santalovým dřevem... je to obklopující triumf. Červený tabák je okouzlující vůně sexy sladký chlast zkrátka pro ty, kteří ji považují za zmatenou změť já ji považuji za dobře sladěný orchestr! Pro mě rozhodně must have ve sbírce... hodnocení 9/10

anthonycball
Velmi hutná a silná kombinace intenzivních, teplých, sladkých a kořeněných tónů. Zmínil jsem se o silné vůni? Jednou z nejlepších věcí na červeném tabáku Mancera je jeho neuvěřitelný výkon. Jednou z nejhorších věcí na Red Tobacco je jeho neuvěřitelný výkon. Téměř nepoddajný, ale přesto ho miluji.
Buďte s ním opatrní, přátelé! Nedávno jsem dostal cennou lekci o vůni:
Měla jsem být v kanceláři sama, protože tým byl na víkend pryč... Dokud se v mém šoku nezačali jeden po druhém objevovat... Ten samý den jsem náhodou poprvé testovala pár sprejů Red Tobacco v domnění, že budu sama. A sakra!
Zpočátku jsem viděla jen slzení očí. Brzy následovalo otevření všech dveří ven a vyvětrání. Pak jsem zaslechl, jak někdo na chodbě říká: "Včera v noci museli v kanceláři použít opravdu nějaký těžký průmyslový čisticí prostředek." A pak jsem si uvědomil, že to není pravda.
Když jsem se snažila odplížit, chytili mě. "OMG, to jsi ty?!?" "To je něco, co sis nastříkala na tělo?!?" Omluvila jsem se, šla domů a osprchovala to ze sebe.
TL;DR: Mancera's Red Tobacco... Neuvěřitelná vůně 9/10, která vás vyhodí téměř z každé kanceláře. Ups!

SereginS
+1 pro památník červeného tabáku!
Je to rozhodně ta nejpoutavější vůně, která nenechá nikoho lhostejným! Její tlak a objem lechtá nosní dírky, její vytrvalost je věčná a stopa je jako tajfun! Ale pro mě je její nejsilnější a nejoblíbenější vlastností její základ 4-5 hodin po nastříkání! Měkký tabák a úžasná, ale nikoliv vtíravá vanilka!
Nenosím ji každý den, ale moje ruka po ní sahá mnohem častěji než po ostatních tabákových slabikářích v mé sbírce. Jako například: přeceňovaný a přeslazený Tom Ford TV a další ještě labilnější třešňové kompoty od Bulgari, Parfum de Marly, Initio, arabské varianty, Historis de Parfum a další, které sbírám už rok. Ano, mám je všechny ráda, ale nedokážou v sobě shromáždit ani polovinu emocí a potěšení, které přináší Red Tobacco!!!!.
Skutečně mužná, nekompromisní a s charakterem! Amen!

Ragnar
Red Tobacco od značky Mancera je silná, kořeněná a velmi příjemná tabáková vůně.
V úvodu je silná, matoucí, příliš sladká a štiplavá.
Nejprve vnímám silnou dávku sladkých jablek a hrušky. Hrušky, která mi připomíná strouhanou hrušku, jež se obvykle dává dětem. Pak šafrán a oud, jako by pršelo. Oud je nepříjemný, chemický a léčivý; klasický podpis Mancera oud. Právě tento špinavý oudový tón však mírně zmírňuje přílišnou sladkost, která se objevuje v úvodu.
Kompozici špiní také pačuli, které chutná téměř jako hořká, vlhká čokoláda.
Poté přichází tabák, který zpočátku není dobře prokreslený. Mísí se s oudem, který tvoří pozadí spolu s jablkem a hruškou.
Celek je zahalen do oblaku kadidla, které spolu se skořicí vytváří balzamickou a kouřovou auru.
Postupem času se však parfém zbavuje ovocné sladkosti, aby uvolnil místo velmi hutnému jantaru a vanilce, které pomalu proudí kolem tabáku, zakulacují ho a činí méně kyselým.
V pozadí se tabák zcela zvedá ze svého ovocného a kořeněného lůžka, aby se ukázal jako skutečný hlavní hrdina a předvedl svůj hřejivý aromatický charakter.
Nejlepší částí je sušení. Člověk si může vychutnat vyvážené, teplé tabákové aroma; klasický dýmkový tabák jen lehce zkaramelizovaný.

jerry drake
Jedná se o vůni, která nejenže zaujme opulentní vrchní nótou, která se mi upřímně řečeno příliš nelíbila, ale také vykazuje velmi výrazné kvality v dalším průběhu a zejména v sušení.
Začátek mi připadá trochu přetížený, nucený a trochu matoucí, s ovocným a kořeněným tabákem, který je vidět, má opravdu nádech laku a v tu chvíli si uvědomíte, že rozhodně není pro každého.
Naštěstí se časem, zhruba po 30 až 40 minutách, objeví metamorfóza v pravém slova smyslu a to, co se děje pak, je prostě úžasné.
Atomově lakovaná tabáková předehra se podle mého názoru postupně mění ve sladkou ovocnou vůni s vanilkou, jantarem a santalovým dřevem, která rozhodně zůstává unisex, ale získává hodně na přenosnosti a čichovém požitku.
Jsou to dvě různé vůně v jednom flakonu, málokdy jsou parfémy tak proměnlivé, to, jak vůně začíná, se velmi liší od toho, jak končí.
Stopa je prostě úžasná, vnímaná ze dvou metrů a s nasazenou maskou, pravda je, že je to požitek a zasychání je velmi příjemné.
Red Tobacco je nádherně namíchaný parfém, který po lehce znepokojivém začátku krásně plyne a časem se rozvine v plné velikosti a odhalí nádherně vyvážený, hřejivý, vanilkový charakter při sušení. Poté, co zvučná ovocná paráda trochu ztratí na dynamice, se do popředí dostává tabák s malou dřevitou posilou, rozhodně je to parfém s mnoha aspekty, které se mi líbí, ale také s jedním (začátek), který se mi moc nelíbí.
Síla na rozdávání i na rozdávání.

*OldWestCowgirl* Adri
Červený tabák Mancera, Šarlatová čarodějnice. 🔥
Musím se přiznat, že mi vůně připomněla déjà vu dvou dalších, které mají společné určité tóny: Ambré Beige Condé Parfum (skořice a jantar) a One Man Show Ruby Edition (zelené jablko, tabák a šafrán). Na recenzi Jaques Bogart jsem si zatím netroufla, párkrát jsem se v těchto dnech nastříkala a cítila jsem 🌋 sopečný výbuch...lol, kromě toho, že byla horká, se z ní vyklubala jedna z nejútočnějších bomb, s jakou jsem se kdy setkala, takže si ji nechám na zimu, až ji budu moci důstojně otestovat...kkk. Co se týče déjà vu, vysvětlím: ve všech třech je přítomna stejně silná inkoustová atmosféra! Všechny mají ten 💣 hřmotný/vyzývavý úvod, který zní spíš jako refrén písně SIA:
🎶Jsem nezastavitelná.
Jsem Porsche bez brzd
Jsem nepřemožitelný
Ano, vyhrávám každou hru
Jsem tak mocný 🎶
Mancera na mé kůži předvedla tři odlišné fáze, kromě úvodní s vůní silného inkoustu, druhou, která byla více ovocná a likérová, a třetí, kde jsem cítila sušší tabák a oud.
Druhá fáze, nepochybně mezi 1 a 3 hodinou aplikace, je😍 mou nejoblíbenější. Vůně třešňového likéru🍒 (který v pyramidě není), jeden z důvodů, proč mi připomněla Scarlet Witch🔥, protože jednou z jejích schopností je měnit šance a někdy i samotnou realitu, takže jsem v Red Tobacco viděla schopnost naprosto oklamat mé smysly, i když nemá třešňovou🍒, protože tu vůni v ní vnímám nejvíce. Lehce kouřová (tabák a oud) a kořeněná (šafrán a skořice), krémová a nasládlá díky santalovému dřevu + pižmu a vanilce v pozadí. Směs Guerlainovy La Petit Robe Noire EDP (kouřová likérová třešeň) a Muglerovy Pure Havanne (vanilkový tabák).
Po 4 hodinách zcela ztrácí nádech skořice a šafránu, který jí podle mě dodává tinkturní nádech, třešeň, která je v druhé fázi velmi zřetelná, se zjemňuje a stává se suchým, dřevitým parfémem, vonícím po kouři s oudem a vetiverem, a právě zde mám pocit, že působí mužně, protože v úvodní a druhé fázi se chová žensky.
Na mně nepůsobila tak dobře jako na jiných lidech, kteří ji komentovali. Zejména pokud jde o projekci. Velmi dobře se usazuje, cca 10 hodin, ale promítá se 3 hodiny uspokojivě, nic výjimečného. Upřímně řečeno, výkon😱 One Man Show Ruby Edition (smrtící...kkk) nebo mého milovaného ❤️🍒🍓 červeného ovocného dezertu od Condé Parfum (Boisée Rouge), který exploduje na kůži a vtrhne do místnosti, nebo mých ročníků Giorgio Beverly Hills a Parfum de Peau Montana, je opravdu působivý.
Když se podívám na skleničku, okamžitě si vybavím oči Scarlet Witch 🔥, když používá své schopnosti, a likér 🍒 a kouřovou třešeň, kterou miluji v jejím vývoji.
🧐Ano, uznávám její kvality, je to zajímavá vůně a líbí se mi, ale ne do té míry, abych kvůli jejímu pořízení "měnila svou finanční realitu" 🤣, protože za tu cenu si koupím 2 nebo 3, které mám radši 😉.
🎶Obleču si brnění, abych ti ukázala, jak jsem silná.
Nasadím si brnění, ukážu ti, že jsem...🎶

Juanpasiones
Vůně, o které se na sociálních sítích závislých na vůních hodně mluví. Čekala jsem více tabáku, ale ve skutečnosti dostanete sladké pačuli z vanilky, velmi kořeněné ze skořice a šafránu, díky čemuž se velmi podobá mnoha dalším vůním kombinace pačuli-šafrán, jako je Carolina Herrera nightfall patchouli, Armani prive oud royal, dokonce mi připomínala novou Natura Essencial Oud pro muže, zachovává určitý poměr, pokud jde o kvalitu tónů, a vrchní tóny této Red Tobacco jsou více kořeněné a méně sladké, ale Natura je za svou cenu neuvěřitelná!
Co se týče výkonu, je hodně nadprůměrný, po 6 aplikacích budete běhat pro vzduch do jiné místnosti, cestou do práce stáhnete okénko v autě a zanecháte stopu po chodbách, skvělé! a vydrží klidně 10 hodin, poslední 4 hodiny se plynule promítá, to samozřejmě záleží na typu vaší pleti, ale je to opravdu pecka.
Moje hodnocení: 8,0/10,0

theoscheepers5388
Heroda jsem si vyhlédla už před několika měsíci poté, co jsem dostala lahvičku se vzorkem a naprosto jsem se do něj zamilovala. Cena mi však bránila v tom, abych ji koupil. Prostě jsem nedokázala přijít na to, jestli bych opravdu dokázala ospravedlnit tolik peněz za vůni, i když ji mám tak ráda, a i kdyby to byla nejlepší vůně na bázi tabáku, ke které jsem kdy přiložila nos.
Pak jsem narazila na Red Tobacco. Ve chvíli, kdy jsem uviděla tóny a začala sledovat (velmi) omezený počet správných recenzí, jsem byla nadšená. Když jsem pak hledala na internetu, jestli se dá sehnat na místě, málem jsem spadla ze židle, když jsem viděla, že 120ml lahvičku seženu zhruba za 100 dolarů.
Obdržel jsem ji a WOW, nemám slov. Opravdu, upřímně, už netoužím vlastnit Herod. Nejsou úplně stejné, ale RT se mi líbí přesně z toho samého důvodu, proč jsem si Herod zamiloval na prvním místě... ta přírodní, útulná tabáková vůně. RT také vydrží déle než Herod, takže to byla jasná výhra.
RT má pro mě o něco výraznější skořicový nádech, ale rozhodně v něm stále můžete zachytit vanilku. U Heroda to bylo naopak.
Pořád nemůžu uvěřit, jak skvělá vůně to je, a za tu cenu v porovnání s Herodem je to bezkonkurenční. Je to moje první vůně od Mancery a rozhodně nebude poslední. Teď mám mnohem větší chuť vyzkoušet více Mancerů než PDM.
Drydown mi také pekelně připomínal Carlisle.
Kupodivu jsem se jí nastříkala před odjezdem na návštěvu k rodičům. Posadil jsem se a asi po 2 nebo 3 minutách (to bylo asi po 45 minutách skutečného stříkání) se mě máma zeptala: "Co voní jako tabák? Jako že ne cigaretový kouř, ale prostě tabák?".
To mi potvrdilo, jak autentickou tabákovou vůni RT má.
EDIT 1: ano, tohle je zatím moje nejoblíbenější vůně od Mancery pro chladnější měsíce. Je to pro mě hned vedle Aoud Lemon Mint.
Neuvěřitelně dobře se promítá a vydrží jakoby věčnost. Fantastická vůně s vysokou hodnotou.
EDIT 2: Ano, stále nelituji. Vydrží věky a voní neuvěřitelně. Docela dost se promítá, takže ji nenanášejte příliš silně. Do interiéru bych si netroufla na víc než 2 střiky.
Také s ním dostávám OPRAVDU dobré komplimenty. Ve skutečnosti mi jedna z nejkrásnějších žen, které jsem kdy potkala, složila 2 nebo 3 komplimenty v průběhu několika hodin. To se prostě nedá popřít, Red Tobacco je naprosto superhvězdná vůně.

darodriguezfu
Brutální, přehnaný výstup, jako tuna pačuli, koření, hrušky a vanilky v obličeji režimu. Nicméně vydržte, nepanikařte, počkejte, až zaschne.
Po zaschnutí je to něco jiného, suchý, ale ne spálený tabák s nádechem vanilky a skořice. Méně sladká než notoricky známý vanilkový tabák Toma Forda a výrazně odlišná od Heroda od PDM.
Výkon: Upřímně si myslím, že v celé mé sbírce musí být ve výkonnosti v první trojce. Je to bestie mode ve všech směrech, stopa, projekce i délka.
Pro mě je to 9/10.