Damascena Sphinx Fragrances pro ženy a muže

Damascena Sphinx Fragrances pro ženy a muže

růže
zelený
pačuli

Damascena podle Sphinx Fragrances je Floral vůně pro ženy a muže. Toto je nová vůně. Damascena byl/a uveden/a v roce 2022. Vrchní tóny jsou Bulharská růže, Kalábrijská mandarinka, Bergamot a Zelené tóny; střední tóny jsouMarocká růže, Hruška, Pačuli a Fialka ; základní tóny jsou Bílé pižmo a Ambra.

Bulharská růže

Fialka

Bílé pižmo
Ambra

Ryan Neil

Myslím, že je to dámská vůně, ale mně se docela líbí. Nemám problém ji nosit.
Růže mi nepřipadá příliš květnatá a možná právě díky pižmu se mi tak líbí.

Upřímně řečeno, ještě jsem neměla špatný flakon z tohoto domu.... každý je oheň. Možná si půjdu koupit Heavenly Lilies, protože je jediná, kterou nemám.